Yasawa-øyene

Reis til Yasawa-øyene på Fiji - et sant øyparadis
 

Yasawa-øyene - Det ultimate ferieparadis

Yasawa-øyene representerer det beste av det Fiji har å by på. Disse frodige, grønne øyene er omkranset av kritthvite sandstrender og kan by på noen helt fantastiske dykke- og snorklesteder. Her finner du alle ingrediensene som skal til for å skape et ekte ferieparadis; bortgjemte bukter, krystallklart vann, paraplydrinker og kritthvite sandstrender. Hos KILROY finner du rimelige reiser til Yasawa-øyene!

Hva er det som gjør Yasawa-øyene så fantastiske?

Yasawa-øyene gir deg mulighet til å rømme vekk fra de store byene og de høylytte festøyene, til fordel for å tilbringe et par dager i et fredfylt paradis. At det er rolig og fredelig betyr likevel ikke at Yasawa-øyene er kjedelige, det finnes nemlig nok av spennende aktiviteter å ta seg til. Viste du for eksempel at...

  • Yasawa-øyene ofte blir omtalt som "virkelighetens akvarium" og er det desidert beste stedet å dra dersom du skal dykke eller snorkle på Fiji?
  • Øygruppen er perfekt dersom du vil dra på øyhopping?
  • Det finnes flotte turstier i variert terreng på de fleste av Yasawa-øyene?
  • Du kan dra på fisketur med de lokale for å få en ekte smakebit på den lokale levemåten?

Fiji Yasawa Islands LocalLokalbefolkningen på Fiji er dessuten kjent for å være noen av de vennligste menneskene i verden. De kommer til å ta deg imot med et stort smil og den lokale hilsenen "bula", som du like gjerne kan lære deg først som sist. Det er nemlig lurt å henge seg på de lokale, for de kjenner regnskogens skjulte hemmeligheter og vet hvor de beste snorkle- og dykkestedene ligger. De er heller ikke redde for å dra i gang en spontan bålkveld eller invitere deg med på en runde sandvolleyball. Her er det bare å henge seg på!

Fun facts om Yasawa-øyene

  • Filmene "The Blue Lagoon" (1980) og "Cast Away" (2000) ble begge filmet på Yasawa-øyene.
  • Yasawa-øyene ble først oppdaget 1789 av William Bligh - som var delaktig i mytteriet ombord på HMS Bounty.
  • Den gjennomsnittlige lufttemperaturen ligger på 25 grader, mens den gjennomsnittlige havtemperaturen ligger på 25.5C!

Kontakt