Yasawa-øyene

Hvordan reise til Yasawa-øyene

Yasawa-øyene ligger nordvest for hovedøya Viti Levu og byen Nadi hvor du finner Fijis internasjonale lufthavn. De fleste som reiser til Yasawa-øyene tar seg hit via båt fra Nadi, men det er også mulig å reise med et sjøfly. Flyene opereres av Turtle Airways, og det går daglige avganger mellom Nadi og Yasawa-øyene. Flyturen tar ca. 30 minutter, så det går betydelig raskere enn å reise med båt, men det koster også mer - prisen for en enveisbillett til Yasawa-øyene fra Nadi starter normalt fra F$380 per person (ca. NOK 1.550).

Reiser til Yasawa-øyene på Fiji - KILROY

Skal du reise med båt, er den lett gjenkjennelige (neongule) katamaranen - Yasawa Flyer, det beste alternativet. Båten går fra Nadi på hovedøya og tar deg med til de forskjellige øyene. Vær oppmerksom på at reisetiden avhenger veldig av hvilken øy du planlegger å besøke. Den nærmeste av Yasawa-øyene ligger ca. 3 timer fra Nadi, men på grunn av de mange stoppene underveis, kan det ta betydelig lenger tid å komme seg ut til de øyene som ligger lengst unna.

På vei til Yasawa-øyene passerer dere forbi Mamanuca-øyene, som med sine mange flotte strender også er verdt et besøk. Fiji har generelt mange flotte øyer å by på og den beste måten å utforske den på er å kjøpe et av våre båtpass, så du fritt kan sette opp din egen reiserute. 

Informasjon oppdatert 03/2017

Flybilletter til Nadi (Fiji)

Du kan spare både tid og penger ved å bestille dine flybilletter til Nadi online. Skulle du derimot være interessert i et skreddersydd tilbud med både flybilletter og båtpass på Fiji kan du kontakte en av våre reisespesialister.

Husk at flybillettene til Nadi kan variere i pris, og det kan derfor lønne seg å være fleksibel på avreisedato. Prøv med litt forskjellige datoer, og finn flybillettene som passer best for deg.

Søk flyreiser

Velg billettype

12 år+

2-11 år

Under 2 år

Søk

 

Yasawa-øyene som stopp på Jorden Rundt-reisen din?

Er du på utkikk etter noe mer enn bare en tur-retur billett til Yasawa-øyene? Dersom du har lyst til å legge inn Yasawa-øyene som et stopp på din Jorden Rundt-reise eller som en del av en lengre rundreise, kan vi selvfølgelig også hjelpe deg med det! Alt du behøver å gjøre er å slå på tråden til en av våre reisespesialister (026 33) eller sende oss en e-post

Stikk også gjerne innom en av våre butikker for en hyggelig reiseprat!

Sett sammen din egen reiserute

Sett sammen din egen reiserute
I løpet av tre enkle steg kan du sette sammen din egen drømmereise. Velg dine favorittdestinasjoner og reiselengde, så vil vi skreddersy den perfekte ruten for deg!
Les mer
Kontakt