New Zealand

Ziplining, New Zealand
 

Reiser til New Zealand - Adrenalinkick!

En reise til New Zealand vil uten tvil dreie seg om natur, livet utendørs og selvfølgelig ekstremsport. Strikkhopping, elverafting, kajakking, ski og brevandring er bare noen av de mange utrolige utfordringene du kan kaste deg ut i. Hos KILROY finner du billige reiser til New Zealand!

Hvis du liker naturopplevelser har du et mangfold å velge mellom på New Zealand. New Zealand tilbyr deg blandt annet vakre isbreer og muligheten til å bli kjent med den originale Maori-kulturen. I Kaikoura kan du være med på hvalsafari, og lengere sør er en seiltur i det fantastiske Milford Sound et must. Naturopplevelser på nordøya inkluderer i tillegg vulkaner, surfing, idylliske øygrupper og flere fantastiske naturparker perfekt for gåturer og camping.

Møt de lokale

Det beste av alt er likevel det lokale folket - "kiwis". Slå deg ned på en pub og opplev deres gjestfrihet og gode humor mens du nyter en halvliter og en lokal fotballkamp. Det kan kanskje være vanskelig og forstå den litt spesielle dialekten og uttalen, men new zealendere elsker og gjøre narr av australienerne. Så bærer du på en god aussie-vits er dette tid og sted å komme med den på!

Overnatting

Vi anbefaler en super løsning for backpackere med kjeden Base Backpackers, hvor du kjøper en overnattingspakke med 5 eller 10 netter på forhånd og deretter booker inn selve datoene etterhvert som du selv ønsker. Du kan velge mellom dobbeltrom eller sovesaler. Mye fleksibilitet og lite stress for deg!

Reise rundt på New Zealand

For de som vil være sin egen herre på reise er de populære campervanene et glimrende alternativ da du selv har full kontroll over tid, sted og reiserute og kan utforske landet som du selv ønsker. Er du derimot ikke helt klar for å rulle på egne hjul anbefaler vi at du velger et av våre mange spennende busspass spesielt tilpasset backpackere. Vi kan tilby deg gode busser med et kjempebra rutenett hvor konseptet er at du hopper av og på bussene som du selv ønsker på en forhåndsbestemt reiserute - dette betyr maks fleksibilitet og utbytte for deg!

Guidene ombord er lokale Kiwis som elsker å fortelle om deres hjemland, og de vil i tillegg mer enn gjerne være behjelpelig med overnatting ved behov. Bussene stopper på alle spennende steder underveis, det være seg alt fra vulkaner og flotte strender til regnskog, maori-kultur og vakker natur - alt avhengig av hvilket busspass du velger. Vi vil anbefale deg å ta en større rundreise ettersom New Zealand har så utrolig mye å tilby, og det ville jo være en skam å gå glipp av noe når du først har reist til den andre siden av jorda.

Working Holiday på New Zealand

Kunne du tenke deg å for alvor bli kjent med den spennende kulturen på New Zealand, kan en Working Holiday opplevelse være noe for deg. Med en Working Holiday kan du nemlig reise rundt på New Zealand i opptil 12 måneder og samtidig arbeide og tjene penger. En Working Holiday på New Zealand er en gylden mulighet for deg som ønsker å tilbringe litt ekstra tid på New Zealand og som ønsker å spe på ditt reisebudsjett. Du kan arbeide med nesten hva som helst, og hvor som helst på New Zealand. Du kan også arbeide flere steder i løpet av ditt WH-opphold og kan derfor bruke din Working Holiday på å oppleve alt hva New Zealand har å by på. 

Har du lyst til å studere på New Zealand?

Legg ut på det ultimate eventyret - dra til New Zealand for å studere! Å studere på andre siden av jorda er en spesiell opplevelse som kommer til å gi deg ny kunnskap og opplevelser for livet. På New Zealand får du utdanning av høy kvalitet, samtidig som du får muligheten til å reise rundt og utforske landet i helgene og i skoleferiene. Les mer om studier på New Zealand her.

Kontakt