Rotorua

Hvordan reise til Rotorua

Rotorua ligger omtrent en tre-timers kjøretur sør fra Auckland. I tillegg har Rotorua en liten flyplass og Air New Zealand har regelmessig med flighter hit. Bussforbindelsen fra nærliggende byer er også svært god. Alt i alt skulle det ikke være noe vanskelig å komme seg frem til målet, nemlig Rotorua.

Transport til Rotorua med opplevelsesreise på New Zealand

Hvis du bestiller en opplevelsesreise til Rotorua med oss er transport inkludert, og du slipper da å tenke på leiebil og andre reiseplaner. I steden kan du bruke tiden din på å oppleve New Zealand! Sjekk ut våre spennende opplevelsesreiser til Rotorua og resten av USA.

Flybilletter til Auckland

Du kan spare både tid og penger ved å bestille dine flybilletter til Auckland online. Skulle du derimot være interessert i et skreddersydd tilbud med både flybilletter og opplevelser mens du er i New Zealand kan du kontakte en av våre reisespesialister.

Husk at flybillettene til Auckland kan variere i pris, og det kan derfor lønne seg å være fleksibel på avreisedato. Prøv med litt forskjellige datoer, og finn flybillettene som passer best for deg.

Søk flyreiser

Velg billettype

12 år+

2-11 år

Under 2 år

Søk

 

Rotorua som stopp på Jorden Rundt-reisen din?

Er du på utkikk etter noe mer enn bare en tur-retur billett til Rotorua? Dersom du har lyst til å legge inn Rotorua som et stopp på din Jorden Rundt-reise eller som en del av en lengre rundreise, kan vi selvfølgelig også hjelpe deg med det! Alt du behøver å gjøre er å slå på tråden til en av våre reisespesialister (026 33) eller sende oss en e-post

Stikk også gjerne innom en av våre butikker for en hyggelig reiseprat!

Sett sammen din egen reiserute

Sett sammen din egen reiserute
I løpet av tre enkle steg kan du sette sammen din egen drømmereise. Velg dine favorittdestinasjoner og reiselengde, så vil vi skreddersy den perfekte ruten for deg!
Les mer
Kontakt