Wellington

Wellington Harbour og skyline. Wellington er inngangsporten til Sørøya på New Zealand,
 

Reiser til Wellington - "Te Upoko o te lka a Maui"

Wellington er hovedstaden på New Zealand, og har inntil nylig ofte vært sett på som en by med lite å tilby reisende. Dette er nå fullstendig forandret, og byen har flere spennende attraksjoner definitivt verdt et besøk!

Wellington, eller "Te Upoko o te lka a Maui" på Maori-språket, har endret seg mye de siste årene. I flere tiår var byen en rolig stopover by for reisende på vei til Nordøya eller Sørøya, men har i de siste årene utviklet seg til å bli en spennende destinasjon i seg selv.

Te Papa - Wellingtons nasjonale museum

Wellingtons største og mest kjente attraksjon er byens nasjonale museum Te Papa. Museumet er kjent over hele verden for sine interaktive utstillinger og nyskapende måte å kommunisere og fortelle historien om den lokale kulturen og historien til New Zealand. Skal du reise til Wellington er et besøk til Te Papa er must!

Wellington Harbour

I havneområdet rundt Queens Wharf har flere varehus blitt omgjort til hyggelige kafeer, spisesteder og andre kulturelle tilbud, og for deg som føler deg aktiv og spretten finnes det flere spennende aktiviteter.

Botaniske hage i Wellington

Hvis du trenger en pause fra det pulserende bylivet kan du ta en avslappende pause i de botaniske hager og nyte den fantastiske utsikten over byen og havnen.

Jordskjelv i Wellington

Det er ingen hemmelighet at Wellington ligger på kanten av to jordskjelvsoner, og derfor er sårbar for jordskjelv. På grunn av dette er alle nyere bygninger i byen forsterket og «jordskjelvsikret».

Kontakt