Pitcairn Islands

Hvordan reise til Pitcairn Island

Er du eventyrlysten og har lyst til å besøke Pitcairn Island anbefaler vi at du kontakter en av våre reisespesialister, da det kan være utfordrende å sette sammen reisen på egen hånd.

En reise til Pitcairn Island kan anses som et eventyr i seg selv da det krever flere stopp underveis. Den beste reiseruten avhenger av hvilke flyvninger og transportmetoder som er tilgjengelig på det tidspunktet du ønsker å reise. Vær også oppmerksom på at å reise til Pitcairn Island er tidkrevende. 

Søk flyreiser

Velg billettype

12 år+

2-11 år

Under 2 år

Søk

 

Pitcairn Islands som stopp på Jorden Rundt-reisen din?

Er du på utkikk etter noe mer enn bare en tur-retur billett til Pitcairn Islands? Dersom du har lyst til å legge inn Pitcairn Islands som et stopp på din Jorden Rundt-reise eller som en del av en lengre rundreise, kan vi selvfølgelig også hjelpe deg med det! Alt du behøver å gjøre er å slå på tråden til en av våre reisespesialister (026 33) eller sende oss en e-post

Stikk også gjerne innom en av våre butikker for en hyggelig reiseprat!

Sett sammen din egen reiserute

Sett sammen din egen reiserute
I løpet av tre enkle steg kan du sette sammen din egen drømmereise. Velg dine favorittdestinasjoner og reiselengde, så vil vi skreddersy den perfekte ruten for deg!
Les mer
Kontakt