Milhouse Hostel

Milhouse Hostel Buenos Aires (Avenue)
Fra NOK 1485

Høydepunkter

  • Sentral beliggenhet i Buenos Aires
  • Gratis WiFi
  • Spanskkurs (valgfritt)
  • Frivillig arbeid (valgfritt)
  • Guidet turer og utflukter (valgfritt)

Inkluderer

  • Transport fra flyplassen
  • 3 overnattinger
  • Frokost
  • Gratis kart
Ankomstpakke med 2 overnattinger. Pakken inkluderer tranport fra flyplassen til Milhouse Hostel i sentrum av Buenos Aires og 2 overnattinger med frokost. Velg å bo på backpacker-rom eller i privat rom.

Amkomstpakken - 2 overnattinger

I KILROY jobber vi tett med Milhouse Hostel i Buenos Aires for å gi våre kunder best mulig start på sin reise i Argentina og i resten av Sør-Amerika.

Ved Ezeiza International Airport (EZE) vil du bli møtt av en av de vennlige sjåførene fra Milhouse Hostel som vil kjøre deg direkte til hostellet. Merk at hostellet har to lokasjoner i Buenos Aires: Avenue og Hipo, som ligger tett på hverandre.

Om Milhouse Hostel

Begge av Millhouse sine to hosteller ligger strategisk plassert i hjertet av Buenos Aires, i flotte bygninger fra 1800-tallet med sjarmerende koloni-inspirert atrium. Milhouse hostell er også kjent som et av Buenos Aires mest festlige hosteller da de strekker seg langt for at gjestene skal ha et trivelig opphold.

Milhouse er det eneste backpacker hostellet i Buenos Aires som tilbyr organisert underholdning hver dag og kveld, hele uken. Salsa og tango undervisning, billetter til fotballkamper og de mest eksklusive nattklubbene i Buenos Aires er noe av det hostellet tilbyr sine gjester. Milhouse er det perfekte stedet til å slå ut håret, bli kjent med nye mennesker og få nye venner fra hele verden!   

Med komfortable senger, rene rom, gratis WiFi og vaskeri-service er Milhouse også ideelt for å slappe av og lade batteriene før du utforsker alt hva Buenos Aires og Argentina har å tilby. 

Spansk og frivillig arbeid

I samarbeid med Milhouse kan vi også tilby våre kunder spanskkurs og frivillighetsarbeid i Buenos Aires. 

Dersom du skal reise videre i Sør-Amerika, så har Milhouse også et backpacker hostell i Cusco, Peru. 

Milhouse Hostel Buenos Aires (Avenue) - Backpacker rom
Milhouse Avenue - Backpacker rom (flermannsrom)

Milhouse Hostel Buenos Aires (Hipo)- Privat rom
Milhouse Hipo - standard privat rom 

 

Kart

Milhouse Avenue og Milhouse Hipo ligger 5 minutters gange fra hverandre

Kontakt