Ilha Grande

Hvordan reise til Ilha Grande

Hvis du befinner deg i Rio de Janeiro og ønsker å reise videre til Ilha Grande kommer du dit enkelt med daglige bussavganger og en kort fergetur. Det finnes turoperatører i bøtter og spann som kan ta deg med hit. 

Transport til Ilha Grande med opplevelsesreise i Brasil

Hvis du bestiller en opplevelsesreise til Ilha Grande med oss er transport inkludert, og du slipper da å tenke på overnatting og andre reiseplaner. I stedet kan du bruke tiden din på å oppleve Brasil! Sjekk ut våre spennende opplevelsesreiser til Ilha Grande og resten av Brasil.

Flybilletter til Rio de Janeiro

Du kan spare både tid og penger ved å bestille dine flybilletter til Rio de Janeiro online. Skulle du derimot være interessert i et skreddersydd tilbud med både flybilletter og opplevelser mens du er i Brasil kan du kontakte en av våre reisespesialister.

Husk at flybilletter til Rio de Janeiro kan variere i pris, og det kan derfor lønne seg å være fleksibel på avreisedato. Prøv med litt forskjellige datoer, og finn flybillettene som passer best for deg.

Søk flyreiser

Velg billettype

12 år+

2-11 år

Under 2 år

Søk

 

Ilha Grande som stopp på Jorden Rundt-reisen din?

Er du på utkikk etter noe mer enn bare en tur-retur billett til Ilha Grande? Dersom du har lyst til å legge inn Ilha Grande som et stopp på din Jorden Rundt-reise eller som en del av en lengre rundreise, kan vi selvfølgelig også hjelpe deg med det! Alt du behøver å gjøre er å slå på tråden til en av våre reisespesialister (026 33) eller sende oss en e-post

Stikk også gjerne innom en av våre butikker for en hyggelig reiseprat!

Sett sammen din egen reiserute

Sett sammen din egen reiserute
I løpet av tre enkle steg kan du sette sammen din egen drømmereise. Velg dine favorittdestinasjoner og reiselengde, så vil vi skreddersy den perfekte ruten for deg!
Les mer
Kontakt