Reiseforsikring

La det være helt klart: du bør virkelig ALDRI dra på tur uten å ha reiseforsikringen i orden. Lar du være å kjøpe reiseforsikring står du selv med det økonomiske ansvaret dersom noe skulle gå galt, og det kan komme til å koste deg dyrt.

Uansett om du skal på din første, største, lengste eller mest spennende reise i livet gir det ekstra trygghet og frihet å ha med seg reiseforsikring i bagasjen. Med reiseforsikring fra Europeiske er du i de beste hender om du blir syk, robbet, kommer utfor en ulykke eller rett og slett sitter fast på et ukjent sted etter at flyet ditt var forsinket.

Vil du vite mer om reiseforsikring?
Kontakt en reisespesialist

 

Les mer om våre ulike forsikringer under:

Ungdom enkeltreiseforsikring - for deg under 26 år

Ungdom enkeltreiseforsikring - for deg under 26 år
Med ungdom enkeltreiseforsikring for deg under 26 år betaler du kun for de dagene du er på reise. Ønsker å være på reise lengre enn planlagt er det enkelt å utvide reisedagene. Bare ring oss før reiseforsikringen har gått ut.
Les mer eller bestill

Enkeltreise

Enkeltreise
Med enkeltreise betaler du kun for de dagene du er på reise. Ønsker å være på reise lengre enn planlagt er det enkelt å utvide reisedagene. Bare ring oss før reiseforsikringen har gått ut.
Les mer eller bestill

Helårsreiseforsikring

Helårsreiseforsikring
Med helårsreise kan du være på en reise opptil 45 dager. Ønsker du å være lenger på reise er det enkelt å utvide reisedagene. Bare ring oss før reiseforsikringen har gått ut.
Les mer eller bestill

Student – både i Norge og utlandet

Student – både i Norge og utlandet
Med vår forsikring Student kan du være trygg på at du er forsikret både på reisen og under oppholdet ditt. Inneholder reiseforsikring, innboforsikring og ulykkesforsikring. Dekker også reiser utenfor hjemmet ditt, i inntil 45 dager.
Les mer eller bestill

 

In cooperation with Europeiske 

In coorporation with Europeiske Reiseforsikring

Kontakt