ReiseforsikringMange tenker at det er like greit å reise uten reiseforsikring, men du bør virkelig ALDRI dra på tur uten å ha reiseforsikringen i orden. Det er ikke verdt risikoen det fører med seg! Lar du være å kjøpe reiseforsikring står du selv med det økonomiske ansvaret dersom noe skulle gå galt, og det kan komme til å koste deg dyrt.


Selv mindre alvorlige skader som et brukket ben kan ende opp med å koste titusenvis av kroner. Det er ikke uvanlig at en sykeseng koster over 5000 kroner dagen(!). Kompliserte skader eller sykdommer på et reisemål langt unna, kan med hjemtransport med ambulansefly ende opp med å koste deg over en million kroner dersom du ikke har forsikringen i orden.

En reiseforsikring koster ikke mye og er vel verdt investeringen med tanke på den sikkerheten det gir. Vi har en egen avtale med Gouda for å kunne tilby deg de beste reiseforsikringene på markedet.

Når du først er ute på reise er det viktig at du faktisk benytter deg av forsikringen din dersom det oppstår noe underveis. Det er alltid bedre å ringe Gouda to ganger for mye enn en gang for lite. Du kan ringe Goudas kundetelefon når som helst og det er ingen spørsmål som er for dumme. Kontakt dem på: +45 33 15 60 60.

Les mer om våre ulike forsikringer under:

 • Ungdomsreiseforsikring

  Ungdomsreiseforsikring
  En rimelig forsikring for reiser i hele verden for unge under 35 år. Fra 2 til 365 dager.
  Les mer Kjøp her
 • Enkeltreiseforsikring

  Enkeltreiseforsikring
  Gouda Reiseforsikring gir alle som er under 70 år ved utreise mulighet til å kjøpe enkeltreiseforsikring. Den gjelder for reiser fra 2 til 365 dager.
  Les mer Kjøp her
 • Helårsreiseforsikring

  Helårsreiseforsikring
  Med Gouda Helårsreiseforsikring spiller det ingen rolle om du skal 5 uker til USA eller en tur på butikken. Du er dekket uansett!
  Les mer Kjøp her
 • Studentforsikring

  Studentforsikring
  Goudas studentforsikring er den perfekte forsikringen for deg som skal studere i utlandet.
  Les mer Kjøp her
 • Avbestillingsbeskyttelse

  Avbestillingsbeskyttelse
  Hva om noe skjer før du reiser? Bestiller du vår avbestillingsbeskyttelse tar vi risikoen for deg!
  Les mer Kjøp her
Kontakt