Avbestillingsbeskyttelse

travel-guide-emergencies.jpg

Du skal på reise og gleder deg som bare det, men hva om noe skjer før du reiser? Det er en risiko som alltid er der, men bestiller du vår avbestillingsbeskyttelse tar vi risikoen for deg! 

Ved uforutsette hendelser kan du stå i fare for å tape pengene du har investert i å kjøpe flybilletter. Med vår avbestillingsbeskyttelse er du derimot sikret mot å tape pengene dine dersom du må endre eller avbestille flybilletten din

Hvordan fungerer det?

X-it er en avbestillingsbeskyttelse som kan bestilles når du kjøper dine flybilletter. X-it gjelder for flyreiser som i utgangspunktet kan avbestilles for et gebyr på opptil NOK 10.000. Med X-it får du også én gratis endring før avreise. For X-it gjelder følgende vilkår:

  • Dersom avbestillingen skyldes sykdom før avreise, og du kan fremlegge en legeerklæring, refunderes hele beløpet. 
  • Avbestiller du av andre årsaker, refunderer vi prisen for flybillettene, minus et gebyr på NOK 750.
  • All endring og avbestilling må gjøres til og bekreftes av KILROY senest 24 timer før avreise fra Norge. Ved endring av billett, tar vi forbehold om ledighet på ønsket flyavgang.

Avbestillingsbeskyttelse med KILROY

Øvrige vilkår:

  • Avbestillingsbeskyttelsene kun gjelder for flybilletter. Landarrangement som opplevelsesreiser, hotell, leiebil etc. har egne gebyrer og regler ved endring og avbestilling.
  • Flybilletter må avbestilles i forkant av første avreise. 
  • Bestillingsomkostninger refunderes ikke.

Les mer: vilkår og betingelser for X-it avbestillingsbesyttelse.

Avbestillingsbeskyttelse må bestilles sammen med flyreisen

For å kunne benytte deg av avbestillingsbeskyttelsen må du har bestilt den sammen med flyreisen. Avbestillingsbeskyttelsen trer i kraft fra og med kjøpstidspunktet og kan derfor ikke refunderes. 

Ønsker du en full oversikt over priser og alle vilkår, ta kontakt med en av våre reisespesialister.

Har du spørsmål om avbestillingsbeskyttelse?
Send oss en e-post!
Kontakt