Enkeltreiseforsikring

 

Vi elsker å sende reiselystne mennesker ut i verden på eventyr. Der ute venter opplevelser i verdensklasse, nye språk og kulturer, internasjonale venner og adrenalinfylte aktiviteter. Verden er et fantastisk sted og når du reiser på tur er du hovedpersonen i ditt eget lille eventyr.

Når du skal reise ut for å oppdage verden er det viktig at du føler deg trygg og da er du nødt til å ha reiseforsikringen i orden. Gouda Reiseforsikring gir alle som er under 70 år ved utreise mulighet til å kjøpe enkeltreiseforsikring - en forsikring som kan vise seg å bli din beste venn på reisen. 

5 grunner til at Gouda Reiseforsikring er det beste reisefølget du kan ha:

  • Du er dekket uansett hvor i verden du reiser.
  • Du kan ringe Gouda assistanse/alarmsentral 24t i døgnet (+45 33 15 60 60).
  • Goudas forsikring dekker også ekstremsport og har ingen høydebegrensning over 4000 moh.
  • Gouda er spesialister på reiseforsikring og har et solid apparat for håndtering av ulykker og sykdom.
  • Med reiseforsikring fra Gouda kan du føle deg trygg på reisen. Vi som jobber i KILROY er selv forsikret gjennom Gouda Reiseforsikring - fordi vi vet at de er best.

Når du først er ute på reise er det også viktig at du faktisk bruker reiseforsikringen din. Det finnes ingen dumme spørsmål, så det er bedre at du ringer Gouda to ganger for mye enn en gang for lite. Som du ser i videoen over, kan selv et lite uhell komme til å ødelegge turen din. Når du først har betalt for en reiseforsikring er det ingen grunn til å la være å bruke den!

Er du under 35 år bør du velge Goudas ungdomsreiseforsikring.

Beregn pris og bestill enkeltreiseforsikring
Priskalkulator

 

Fordeler ved Goudas enkeltreiseforsikring:


Du kan føle deg trygg

Med Goudas enkeltreiseforsikring er du dekket dersom du blir syk eller blir utsatt for en ulykke mens du er på ferie. Forsikringen dekker legebesøk, medisiner, sykehusopphold, hjemtransport m.m. 

Forsikringen dekker ekstremsport og andre risikoaktiviteter

Med reiseforsikring fra Gouda er du dekket ved ekstremsport som rafting, klatring, dykking og strikkhopping - og har ingen høydebegrensning over 4000 moh.

Du har muligheten til å velge mellom Super og Standard

Du kan velge mellom to forskjellige dekninger på din reiseforsikring: Super og Standard. Forskjellen ligger i forsikringssummene, som er litt lavere ved Standard, men som samtidig krever en egenandel på 1.000 NOK.

Du kan velge mellom ulike dekningsområder

Du kan velge mellom 2 forskjellige geografiske dekningsområder på reiseforsikringen: Europa* eller resten av verden.

*Med Europa menes alle EU- og EØS-land inkl. Kanariøyene, Azorene og Madeira.
Land som Russland, Ukraina og Tyrkia faller ikke inn under definisjonen av Europa.

Barn får halv pris

Å ha med barn på reisen er ingen hindring. Vi gir barn som er under 16 år (på avreisedagen) 50% rabatt på forsikring, såfremt forsikringen bestilles sammen med minimum en voksen. 

Har du spørsmål om Goudas enkeltreiseforsikring?
Kontakt oss!

 

Kontakt