Helårsreiseforsikring

 

Vi elsker å sende reiselystne mennesker på oppdagelsesferd ut i den store vide verden. Der ute venter opplevelser i verdensklasse, nye språk og kulturer, internasjonale venner og adrenalinfylte aktiviteter. Når du reiser på tur er du hovedpersonen i ditt eget lille eventyr!

Med Gouda helårsreiseforsikring spiller det ingen rolle om du skal 5 uker til USA eller en tur på butikken. Helårsforsikringen dekker deg både på reise og på fritiden. Som navnet tilsier er forsikringen gyldig i ett år og dekker alle ferie-, fritids-, og tjenestereiser på inntil 45 dagers varighet - og 70 dager dersom du velger varianten med superdekning. Skal du reise i mer enn 70 dager kan du legge til en forlengelse på forsikringen. Alt du behøver å gjøre er å ta kontakt med en av våre trivelige reisespesialister

Merk at helårsforsikringen ikke gjelder dersom du skal studere i utlandet. Da bør du isteden bestille Goudas studentforsikring

Velg mellom Super og Standard dekning:

Helårsreiseforsikring – Super
Med helårsreiseforsikring – Super er du forsikret i 1 år fra tegningsdatoen på alle dine reiser i hele verden i opptil 70 dagers varighet. Forsikringen dekker blant annet sykdomsbehandling, hjemtransport, ansvar, ulykke og reisegods. I tillegg får du inkludert en helårs avbestillingsforsikring slik at du slipper å kjøpe dette i tillegg på hver reise. Helårsreiseforsikring – Super er vår mest solgte forsikring, og vi anbefaler alle våre kunder å velge dette alternativet. 

Helårsreiseforsikring – Standard
Denne helårsreiseforsikringen gjelder i 1 år fra tegningsdatoen på alle dine reiser i hele verden i opptil 45 dagers varighet på hver reise. Helårsreiseforsikring – Standard er et rimeligere alternativ enn Super, noe som også innebærer at den har noen begrensninger i dekningsomfang og lavere forsikringssummer. I tillegg skal det betales en egenandel ved skade.

6 gode grunner til å velge Goudas helårsreiseforsikring:

  • Du er dekket uansett hvor i verden du reiser.
  • Du kan ringe Goudas alarmsentral 24t i døgnet (+45 33 15 60 60).
  • Goudas forsikring dekker også ekstremsport som rafting, klatring, dykking og strikkhopping - og har ingen høydebegrensning over 4000 moh.
  • Gouda er spesialister på reiseforsikring og har et solid apparat for håndtering av ulykker og sykdom.
  • Forsikringen dekker deg både på reise og på fritiden.
  • Du kan føle deg trygg med Gouda. Vi som jobber i KILROY er selv forsikret gjennom Gouda Reiseforsikring, nettopp fordi vi vet at de er best.

Når du først er ute på reise er det også viktig at du faktisk bruker reiseforsikringen du har kjøpt. Det er bedre at du ringer Gouda to ganger for mye enn en gang for lite. Det finnes ingen dumme spørsmål. Du har tross alt betalt for forsikringen din, så det er ingen grunn til å ikke bruke den!

Bestille eller beregne pris på helårsreiseforsikring?
Bruk priskalkulatoren

 

Fordeler med Goudas helårsreiseforsikring:

  • Du har mulighet til å skreddersy forsikringen etter dine behov

Forsikringen kan tegnes både for enkeltpersoner og for en hel familie. Du kan også velge om du ønsker å bestille Super- eller Standarddekning. Forskjellen ligger i forsikringssummene, som er litt lavere for Standard, der det samtidig kreves en egenandel på 1.000 NOK.

  • Forsikringen dekker deg uansett hvor du er i verden

Goudas helårsreiseforsikring har ingen "sorte hull" på verdenskartet og forsikringen dekker deg på reiser over hele verden. Du er også dekket ved ekstremsport som rafting, klatring, dykking og strikkhopping. Det er ingen begrensninger ved opphold på over 4.000 meters høyde og på dykking dypere enn 20 meter (dersom du er sertifisert).

  • Du kan få hjelp fra Gouda 24t i døgnet

Du kan ringe Goudas assistansetelefon 24 timer i døgnet fra alle steder i verden. Du kan ringe både om du har behov for hjelp etter en ulykke eller en skade, og hvis du bare har et spørsmål eller er i tvil om noe. Det finnes ingen dumme spørsmål og Gouda står alltid klar til å hjelpe deg.

Er du forsikret gjennom Gouda får du i tillegg muligheten til å snakke med spesialleger dersom det er nødvendig. Kanskje har du behov for en barnelege eller spesialist på tropiske sykdommer? På denne måten er du sikret å få riktig behandling så fort som mulig. Alt du behøver å gjøre er å ta kontakt med Gouda, jo før jo bedre!

 

Har du spørsmål om Goudas helårsreiseforsikring?
Send oss en e-post!
Kontakt