Studentforsikring


Vår studentforsikring er nå billigere og bedre enn noensinne. Med en stor reduksjon i pris og forbedring i vilkår strekker vi oss langt for å tilby den beste og rimeligste studentforsikringen på markedet.

Gouda gir alle fulltidsstudenter som er medlem av norsk folketrygd mulighet til å kjøpe studentforsikringen Gouda Student Utland. Dette er en forsikring som i realiteten gir deg tre forsikringer i en: innboforsikring, reiseforsikring og ulykkesforsikring. 

Med studentforsikring fra Gouda er du sikret mens du studerer i utlandet, både mens du oppholder deg på studiestedet, på reisen til/fra studiestedet og når du reiser på ferie eller på helgetur. Inkludert i studentforsikringen ligger det nemlig også en reiseforsikring. Reiseforsikringen gjelder for alle ferie- og fritidsreiser i hele verden med varighet på inntil 45 dager. Fra fast bosted på studiestedet, eller fra din adresse i Norge. Reiseforsikringen gjelder for hele verden uansett om du har kjøpt en studentforsikring for Norden, Europa, Australia, USA/Sør-Afrika/Brasil eller for resten av verden.

Studentforsikringen passer både for deg som kun skal ta et semester i utlandet og for deg som skal studere utenlands i en lengere periode.

 

Beregn pris og bestill studentforsikring
Priskalkulator

Fordeler med Goudas studentforsikring:

  • Du velger selv om du vil tegne forsikring for 6 eller 12 måneder.
  • Du kan velge det geografiske område som passer dine forsikringsbehov.
  • Når du er forsikret gjennom Gouda kan du ringe deres assistansetelefon 24t i døgnet (+45 33 15 60 60).
  • Du får reiseforsikring inkludert i prisen.
  • Ingen begrensninger på dekning ved opphold på over 4.000 meter.
  • Ingen begrensninger på dekning ved dykking dypere enn 20 meter (dersom du er sertifisert).
  • Mulighet for å forlenge forsikringen når du er på reise (utover 45 dager).
  • Gouda er spesialister på reiseforsikring og har et solid apparat for håndtering av ulykker og sykdom.
  • Du får mulighet til å be om assistanse fra spesialleger (f.eks. spesialister på tropiske sykdommer), slik at du kan få hjelp før et lite problem vokser seg til å bli et stort problem. 

Risikoaktiviteter

Forsikringen har ingen begrensninger for vanlige fritidsaktiviteter. Vær likevel oppmerksom på at ulykkesforsikringen har halv utbetaling ved skader som følge av utøvelse av farlig sport, eksempelvis off-piste kjøring, klatring, fallskjermhopping eller dykking dypere enn 40 meter.

Hvem kan kjøpe Goudas studentforsikring?

Alle studenter kan velge å kjøpe Goudas studentforsikring, enten du skal studere i Norge eller i utlandet. For studenter med studiested utenfor Norden, kreves det likevel at du har rett til utvidet stønad til helsetjenester i utlandet hos HELFO UTLAND. Dersom du mottar lån eller stipend til utenlandsstudiet fra Lånekassen, får du denne retten automatisk. Alle andre må søke HELFO UTLAND via www.helfo.no.

Har du spørsmål om Goudas studentforsikring?
Kontakt oss!
Kontakt