Ungdomsreiseforsikring


Vi elsker å sende unge reisende ut i verden på eventyr. Der ute venter opplevelser i verdensklasse, nye språk og kulturer, internasjonale venner og adrenalinfylte aktiviteter. Når du skal reise ut for å oppdage verden er det viktig at du føler deg trygg og da er du nødt til å ha reiseforsikringen i orden. Den kan vise seg å bli din beste venn på reisen.

Vi samarbeider med Gouda Reiseforsikring, som utelukkende spesialiserer seg på reiseforsikringer og som har et solid apparat for håndtering av ulike situasjoner som kan oppstå på reise. Enten du skal studere i utlandet, dra på helgetur eller reise Jorden Rundt, er Gouda Reiseforsikring et trygt valg. Vi som jobber i KILROY er selv forsikret gjennom Gouda - fordi vi vet at de er best.

4 grunner til at Gouda Reiseforsikring er det beste reisefølget du kan ha:

  • Du er dekket uansett hvor i verden du reiser. Gouda har ingen sorte dekningshull på verdenskartet. 
  • Du kan ringe Goudas kundetelefon 24t i døgnet (+45 33 15 60 60 ). 
  • Goudas forsikringer dekker også ekstremsport som rafting, klatring, dykking og strikkhopping - og har ingen høydebegrensning over 4000 moh.
  • Gouda er spesialister på reiseforsikring og har et solid apparat for håndtering av ulykker og sykdom. 

Når du først er ute på reise er det også viktig at du faktisk bruker forsikringen du har. Det finnes ingen dumme spørsmål. Vi vil derfor mye heller at du ringer Gouda to ganger for mye enn en gang for lite. Som du kan se i videoen over, kan selv de minste uhell komme til å ødelegge turen din. Når du først har betalt for en reiseforsikring er det ingen grunn til å la være å bruke den. 

Med ungdomsreiseforsikring fra Gouda er du godt dekket på reisen.

Beregn pris og bestill ungdomsreiseforsikring
Priskalkulator

 

Gouda ungdomsforsikring er en reiseforsikring...


...for deg under 35 år

Goudas ungdomsreiseforsikring er forsikringen for deg som er under 35 år den dagen du har avreise. Forsikringen dekker deg i alt fra 2 dager til 12 måneder. Valget er ditt!

...som dekker risikoaktiviteter og ekstremsport

Med Goudas ungdomsreiseforsikring er du dekket ved spennende aktiviteter som f.eks. rafting, vannsport, klatring, dykking og strikkhopping. Gouda Reiseforsikring har ingen "sorte hull" på verdenskartet og har ingen høydebegrensning over 4000 moh. 

...som gir deg valgmuligheter

Du kan velge mellom to forskjellige dekninger på din ungdomsreiseforsikring: Super og Standard. Forskjellen ligger i forsikringssummene, som er litt lavere ved Standard, samtidig som Standard har en egenandel på 1.000kr.

...som gir deg god dekning

Du kan velge mellom to forskjellige geografiske dekningsområder på reiseforsikringen: Europa* eller resten av verden.

*Med Europa menes alle EU- og EØS-land inkl. Kanariøyene, Azorene og Madeira.
Russland, Ukraina og Tyrkia er eksempler på land som ikke faller inn under definisjonen av Europa.  

...som ikke koster mer enn 2 flasker cola om dagen

Har du råd til å reise, har du også råd til å kjøpe reiseforsikring. Når du først har kjøpt reiseforsikring er det viktig at du husker å bruke den. Ring Gouda dersom det oppstår noe underveis på reisen, så unngår du at en liten skade utvikler seg til noe stort. 

Har du spørsmål om Goudas ungdomsreiseforsikring?
Kontakt oss!
Kontakt