KILROYs reisegavekort

Reisegavekort fra KILROY
KILROYs reisegavekort er en perfekt gave til den som elsker å reise og drømmer om store opplevelser. Du bestemmer selv hvilken verdi gavekortet skal ha og mottakeren kan benytte det til å bestille alle våre produkter enten det er en weekendtur til en europeisk storby eller en reise Jorden Rundt.

 

Ønsker du å kjøpe KILROYs reisegavekort?
Bestill her!

 

KILROYs reisegavekort - Til enhver anledning

Et reisegavekort er den perfekte gaven til alle reiselystne mennesker være seg bryllupsgave, julegave, bursdag eller andre anledninger.

Gavekortet kan benyttes til kjøp av følgende produkter

Sjekk ut denne filmen!


Hvordan kjøper jeg et gavekort?

Ta kontakt med en av våre reisespesialister på telefon, epost eller stikk innom en av våre butikker. Du kan også kjøpe gavekort på våre hjemmesider.

Bestill gavekort i dag
Bestill

 

Ofte stilte spørsmål om våre reisegavekort


Hvor kan jeg benytte gavekortet?
Gavekortet kan benyttes i våre butikker i Oslo, Bergen og Trondheim. De kan også benyttes ved å ringe oss på 026 33 eller send oss en epost.

Kan jeg benytte gavekortet til å kjøpe produkter på KILROYs nettsider? 
Dessverre er det ikke mulig å benytte gavekortet ved bestilling av reiser eller annet kjøp på våre nettsider. Ta kontakt ved en av våre reisespesialister.

Hva skjer dersom dersom jeg mister gavekortet eller det bli stjålet? 
Ettersom gavekortet betraktes som et dokument av verdi, erstattes det desverre ikke hvis det blir mistet eller stjålet - så pass godt på det!

Hvor lenge er gavekortet gyldig?
Gavekortet er gyldig i 1 år fra og med den dagen det ble opprettet. Gavekort vunnet i forbindelse med en konkurrence KAN ha en annen gyldighet som vil fremgå i forbindelse med konkurransereglene og på gavekortet du evt. vil motta.

Hvem skal jeg kontakte hvis jeg har spørsmål omkring gavekortet?
Ta kontakt med en av våre reisespesialister på telefon, epost eller stikk innom en av våre butikker.

Regler for KILROYs gavekort:

KILROYs gavekort kan benyttes hos KILROY Norge som en del av, eller som helbetaling av reiserelatererte produkter tilsvarende beløpet på gavekortet. KILROYs gavekort er personlig og kan kun benyttes av den personen det er kjøpt til innen 1 år fra utstedelsesdatoen. Gavekortet kan ikke byttes til kontanter.

Gavekort der er vunnet ifm. konkurranser kan hverken byttes til kontanter, refunderes eller videreselges til en annen part.

Kontakt