ITIC - International Teacher Identity Card

itic-card-1280x808.jpg

ITIC-kortet ble utviklet for å gjøre det lettere og billigere for deg som underviser å reise. Kortet fungerer som et offisielt bevis for din status som lærer og gir deg adgang til tusenvis av tjenester, fordeler og rabatter i hele verden.

Hvordan kan et ITIC-kort hjelpe deg?

  • ITIC er et internasjonalt anerkjent bevis på heltids lærerstatus.
  • Godkjent i Norge og i stor deler av verden.
  • Gir deg tilgang på tusenvis av fordeler og rabatter, for eksempel:
  • Flybilletter, annen transport (leiebil, tog, buss), museumer, arrangementer, festivaler, gallerier, utesteder, treningssentre, restauranter og mye mer!
  • ISIConnect – internasjonalt sim-kort.

Backpacker?

ISIC-kortet fungerer som identifikasjon for lærere i hele verden. Siden 1984 har kortet hjulpet lærere med å få mer ut av sine internasjonale reiser gjennom gode rabatter, tjenester og andre fordeler.

ITIC-nettverket inkluderer flere av verdens ledende aktører innenfor reise, og tusenvis av kontorer i over 40 land tilbyr produkter som har blitt spesielt utviklet for individuelle reisendes interesser og behov.

Closer to home

Du må ikke reise for å få noe ut av ditt ITIC-kort. Du kan også bruke ITIC-kortet ditt i Norge og få flere gode rabatter og fordeler. Ta en kikk her for en landsbasert liste over ITIC-fordeler og rabatter. Husk å huke av på ITIC under "korttype".

Godkjent av UNESCO

ITIC kortet har helt siden 1960 vært anerkjent av FNs organisasjon for utdanning, vitenskap og kultur (United Nations Educational, Scientific and Cultural Organization - UNESCO). Kortet er også godkjent av the European Council on Culture og the Andeam Community of Nations, og av universiteter, akademiske institusjoner, studentforeninger, nasjonale myndigheter, finansinstitusjoner og utdanningsdepartementer i hele verden.

Historisk sett har kortet gitt lærere tilgang til eksklusive rabatter på ulike reiseprodukter. I dag er portfolioen kraftig utvidet, og det finnes rabatter og fordeler innen alt fra underholdning, programvare, reise og mat og pedagogiske kurs til idrettsaktiviter.

Vil du ha et ITIC-kort?
Bestill ITIC

 

Kontakt