Billige flybilletter

Søk flyreiser

Velg billettype

12 år+

2-11 år

Under 2 år

Søk
Hos KILROY finner du billige flybilletter til destinasjoner over hele verden. Vi har spesialavtaler med over 50 flyselskaper i tillegg til at vi alltid kan tilby billige flybilletter stort sett til alle destinasjoner over hele verden.

Billige flybilletter for alle aldre

Standard flybilletter gjelder for alle som har bruk for en enkel tur/retur billett. Det er ingen aldersbegrensning eller restriksjoner og kan i utgangspunktet verken endres eller refunderes etter kjøp. Slike billetter kan du bestille selv online eller via butikk/telefon. 

Du kan enten søke etter billige flybilletter direkte her på hjemmesiden via søkeboksen til høyre, ringe til oss på tlf. 026 33 eller besøke oss i en av våre butikker.

KILROYs Ungdoms- og studentbilletter

Vi har spesialavtaler med mer enn 50 flyselskaper og kan alltid tilby deg som er ungdom under 31 år eller student over 12 år billige Ungdoms- og studentbilletter over hele verden. Disse billettene er fleksible og passer for deg som vil ha frihet underveis og mulighet til å endre på reisedatoer. Ofte vil det også være mulig å endre reiserute - både før og under reisen. Billettene er velegnede til lengre backpackerturer og Jorden Rundt-reiser. Du kan bestille våre Ungdoms- og studentbilletter online eller gjennom en av våre butikker

Kombinasjonsbilletter

For de som ikke er på jakt etter en enkelt billett fra A til B, men gjerne flere destinasjoner, så kan vi sette sammen kombinasjonsbilletter. Med disse kan vi sette sammen flere forskjellige destinasjoner i en og samme billett. Kombinasjonsbilletter kan være vanskelig å finne selv online, men våre reisespesialister har lang erfaring i og sette sammen spennende varianter. Ta kontakt med oss i dag og la oss hjelpe deg.

Stopover

Der du har mellomlandinger har du ofte lov til å legge inn ekstra stopp i reisen. Avhengig av flyselskapet du flyr med samt hvordan billett du bestiller kan du gjerne stoppe i alt fra inntil 3 dager til flere uker, noen ganger uten ekstra kostnader eller mot et ekstra gebyr. Poplære stopover destinasjoner kan f. eks. være Bangkok, Hong Kong, Singapore, Miami, Dubai og New York. Slike stopover er det ikke mulig å legge inn når du bestiller online, så kontakt en av våre reisespesialister som kan skreddersy et forslag til deg.

Leter du etter billige flybilletter?
Kontakt oss

Ungdoms- og studentbilletter

Ungdoms- og studentbilletter
Vi har spesialavtaler med mer enn 50 flyselskaper og kan alltid tilby deg som er ungdom under 26 år eller student under 33 år billige KILROY-billetter over hele verden.
Mer informasjon om studentbilletter

Rundreiser og kombinasjonsbilletter

Rundreiser og kombinasjonsbilletter
Er du klar for en fantastisk drømmereise, men har samtidig ikke muligheten til å sette av tid i flere måneder for å reise Jorden Rundt? Da kan kanskje disse rundreisene være noe for deg!
Mer informasjon om rundreiser

Jorden Rundt-reiser

Jorden Rundt-reiser
Går du med tanker om å reise Jorden Rundt? Våre reisespesialister hjelper deg med å skreddersy det som kan bli ditt livs drømmereise!
Mer informasjon om Jorden Rundt-reiser

Fellesreiser Jorden Rundt

Fellesreiser Jorden Rundt
Drømmer du om å reise Jorden Rundt, men mangler noen å reise sammen med? Eller er dere en gjeng som rett og slett vil reise sammen med flere andre? Da har vi satt sammen et unikt reisekonsept som kanskje er noe for deg!
Mer informasjon om fellesreiser

 

Kontakt