Alaska & Hawaii

Hengekøye på Hawaii
Fra NOK 25 115,-Pris fra, per person

Inkluderer

  • Alle flybilletter
  • Bestillingsomkostninger
  • Avbestillingsbeskyttelse
  • Alaskan Denali - 9 dager
  • ISIC-kort
  • Egen reisespesialist/kontaktperson
Utforsk USAs nordligste og sørligste stat på denne turen som tar deg med til Alaskas fantastiske og vakre villmark og Hawaiis deilige strandliv og palmesus!

Oslo - Anchorage - Honolulu - Seattle // Denver - Oslo

//= Opplevelsesreise eller reise på egen hånd.

Formidabel natur er stikkordet for denne turen, selv om kontrastene er store. Fra uberørt villmark i nord til vulkanske fjelltopper og grønne palmer i sør, vil denne turen la deg få oppleve noe av det aller beste USA har å by på! 

Turen starter i Alaska med en 9 dagers rundreise, som inkluderer høydepunkter som Kenai Fjord National Park, Denali National Park og St. Elias National Park. I disse nasjonalparkene kan du speide etter Alaskas '5 store': rein, ulv, tynnhornsau, elg og, sist men ikke minst, grizzlybjørn! Hvis du er heldig får du sett alle 5 på din rundreise i Alaska!

Etter Alaskas villmark, er det tid for en total omveltning av omgivelser i det snuten peker sørover mot USAs sørligste stat, nemlig Hawaii! Få med deg flere av Hawaiis flotte øyer, som Kauai, Maui og Oahu mens du er der. Vi syns også at en road trip på Hawaii er en godt alternativ til å få mest mulig utav oppholdet. Nyt late dager på stranden, test surfebølgene og drinkene, og selv om det er litt klisjè, er det likevel verdt å få med seg en ekte Luau (Hawaiisk BBQ) med huladansing.

Siste etappe av reisen er Seattle og Denver. Seattle er startstedet for populære Highway 1, og siden du må komme deg til Denver på egen hånd, hva er vel bedre enn en road trip? Kontakt en av våre reisespesialister for informasjon om den beste kjøreruten for deg. Du kan også la deg inspirere av våre road trips i USA her.  

Anbefalt reiselengde

Anbefalt reiselengde på denne rundreisen er minimum 30 dager, men vi anbefaler litt mer tid hvis du vil ha fullt utbytte av alle destinasjonene. Utover opplevelsesreisene som er inkludert bestemmer du selv hvor lenge du vil være på hvert sted.

Følgende opplevelsesreiser er inkludert i prisen:


Husk at dette bare er et forslag på en rundreise. Du kan velge å bestille reisen akkurat som den er, eller få skreddersydd en helt egen drømmereise etter eget budsjett og ønsker. Ved hjelp av våre fleksible kombinasjonsbilletter er det bare fantasien som setter grenser for hvor du kan reise. Husk at vi også hjelpe deg med overnatting, opplevelsesreiser, lokal transport (busspass, leiebil eller campervan), reiseforsikring og mye mer.

Kontakt en av våre reisespesialister for å avtale et møte hvor du kan snakke med noen som har vært der du drømmer om å reise. Vi gir deg gode råd rundt alt det praktiske før og underveis på reisen inkludert info om vær og klima, finansiering, reisebudsjett etc..

Vil du vite mer om denne reisen?
Kontakt oss

ISIC-kortet gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter over hele verden

Flere muligheter med ISIC-kortet

ISIC-kortet (International Student Identity Card) gir deg muligheten til å kjøpe KILROYs ungdoms- og studentbilletter, samt de fleste kombinasjonsbillettene som er vist på denne siden. Samtidig er ISIC-kortet et offisielt studentbevis som gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter i 125 land verden over. Les mer om ISIC og kjøp kortet her!

Grizzlybjørn i Alaska - KILROY

Surfebrett på Hawaii - KILROY

Besøk Seattle med KILROY

Kontakt