Argentina, Peru, Ecuador & Cuba

Argentina, Peru, Ecuador & Cuba
Fra NOK 51 350,-Pris fra, per person

Inkluderer

  • Alle flybilletter
  • Bestillingsomkostninger
  • Avbestillingsbeskyttelse
  • Spanskkurs i Buenos Aires - 8 dager
  • The Inca Trail - 7 dager
  • Seiling i Galapagos - 10 dager
  • ISIC-kort
  • Egen reisespesialist/kontaktperson
Det hele starter med flotte Buenos Aires i Argentina hvor du får frisket opp spanskkunskapene. Deretter peker nesa mot Peru og Machu Picchu, før turen går videre til Ecuador og Galapagos! Reisen rundes til sist av med mojitos og salsa på Cuba! Snakk om et fyrverkeri av en reise!

Reiserute:

Oslo - Buenos Aires // Cuzco - Quito - Havana - Oslo

//= Opplevelsesreise eller reise på egenhånd.

Denne turen er fylt med latino vibes og hva er vel da bedre enn å starte med en oppfriskning av spanskkunnskapene? Du vil tilbringe 8 spennende dager i Argentinas pulserende hovedstad, før du vender snuten mot Cusco i Peru. Hvordan du kommer deg til Cusco er opp til deg. Hvis du har lite tid til rådighet kan fly være en god løsning. Alternativt, hvis du ønsker å få enda mer utav reisen din, kan du slenge deg på en av våre opplevelsesreiser som tar deg fra Buenos Aires til Cusco.

Ved ankomst i Cusco venter det deg en av turens store høydepunkter: Inkastien til Machu Picchu! Turen tar 7 dager, og du vil elske hvert et øyeblikk! Deretter flyr du fra Cusco til Ecuador og turens andre store høydepunkt: en 10 dagers seiletur rundt Galapagosøyene! Helt til sist går reisen til deilige Cuba, som med sine salsarytmer, flotte strender og farlig gode mojitos kommer til å få deg til å ønske at turen aldri tok slutt!

Anbefalt reiselengde

Anbefalt reiselengde på denne rundreisen er minimum 5 uker, men vi anbefaler litt mer tid hvis du vil ha fullt utbytte av alle destinasjonene. Utover opplevelsesreisene som er inkludert bestemmer du selv hvor lenge du vil være på hvert sted.

Følgende opplevelsesreiser er inkludert i prisen:


Husk at dette bare er et forslag på en rundreise. Du kan velge å bestille reisen akkurat som den er, eller få skreddersydd en helt egen drømmereise etter eget budsjett og ønsker. Ved hjelp av våre fleksible kombinasjonsbilletter er det bare fantasien som setter grenser for hvor du kan reise. Husk at vi også hjelpe deg med overnatting, opplevelsesreiser, lokal transport (busspass, leiebil eller campervan), reiseforsikring og mye mer.

Kontakt en av våre reisespesialister for å avtale et møte hvor du kan snakke med noen som har vært der du drømmer om å reise. Vi gir deg gode råd rundt alt det praktiske før og underveis på reisen inkludert info om vær og klima, finansiering, reisebudsjett etc.

Vil du vite mer om denne reisen?
Kontakt oss

ISIC-kortet gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter over hele verdenFlere muligheter med ISIC-kortet

ISIC-kortet (International Student Identity Card) gir deg muligheten til å kjøpe KILROYs ungdoms- og studentbilletter, samt de fleste kombinasjonsbillettene som er vist på denne siden. Samtidig er ISIC-kortet et offisielt studentbevis som gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter i 125 land verden over. Les mer om ISIC og kjøp kortet her!

La Boca - Buenos Aires - ArgentinaLa Boca - Buenos Aires, Argentina

Machu Picchu, Peru - KILROYMachu Picchu

Rød sandstrand på Galapagos - KILROYGalapagos

Havana, Cuba - KILROYHavana, Cuba.

Kontakt