Bali, Filippinene & Thailand

Bali, Filippinene & Thailand
Fra NOK 35 995,-Pris fra, per person

Inkluderer

  • Alle flybilletter
  • ISIC-kort
  • Bestillingsomkostninger
  • Avbestillingsbeskyttelse
  • Surfekurs på Bali - 8 dager
  • Islands of the Philippines on a Shoestring - 10 dager
  • Thailand Full Moon Party - 8 dager
  • Egen reisespesialist/kontaktperson
Det hele starter med et surfekurs og noen herlige dager på Bali. Deretter peker nesa mot Filippinene og øyhopping, før det hele rundes av med full moon party i vakre omgivelser i Thailand.

Reiserute:

Oslo - Bali - Manila - Bangkok // Phuket - Oslo

Vi kan love en haug med actionfylte og spennende opplevelser. Blant annet surfekurs på Bali, øyhopping på Filippinene og party party i Thailand. I tillegg blir det nok av dager til å bare lene seg tilbake og nyte de fantastiske destinasjonene reisen går innom.

Anbefalt reiselengde

Anbefalt reiselengde på denne rundreisen er minimum en måned (30 dager), men vi anbefaler litt mer tid hvis du vil ha fullt utbytte av alle destinasjonene. Utover opplevelsesreisene som er inkludert bestemmer du selv hvor lenge du vil være på hvert sted.

Følgende prosjekter er inkludert i prisen:


Husk at dette bare er et forslag på en rundreise. Du kan velge å bestille reisen akkurat som den er, eller få skreddersydd en helt egen drømmereise etter eget budsjett og ønsker. Ved hjelp av våre fleksible kombinasjonsbilletter er det bare fantasien som setter grenser for hvor du kan reise. Husk at vi også hjelpe deg med overnatting, opplevelsesreiser, lokal transport (busspass, leiebil eller campervan), reiseforsikring og mye mer.

Kontakt en av våre reisespesialister for å avtale et møte hvor du kan snakke med noen som har vært der du drømmer om å reise. Vi gir deg gode råd rundt alt det praktiske før og underveis på reisen inkludert info om vær og klima, finansiering, reisebudsjett etc..

Vil du vite mer om denne reisen?
Kontakt oss

ISIC-kortet gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter over hele verdenFlere muligheter med ISIC-kortet

ISIC-kortet (International Student Identity Card) gir deg muligheten til å kjøpe KILROYs ungdoms- og studentbilletter, samt de fleste kombinasjonsbillettene som er vist på denne siden. Samtidig er ISIC-kortet et offisielt studentbevis som gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter i 125 land verden over. Les mer om ISIC og kjøp kortet her!

Vakre strender er det nok av i Thailand

Nyt solnedgangen fra en hengekøye på Filippinene

Full moon party på Koh Samui i Thailand

Kontakt