Brasil & Sør-Afrika

Brasil & Sør-Afrika
Fra NOK 39 900,-Pris fra, per person

Inkluderer

  • Alle flybilletter
  • Bestillingsomkostninger
  • Avbestillingsbeskyttelse
  • Cape Town til Johannesburg - 24 dager
  • ISIC-kort
  • Egen reisespesialist/kontaktperson
Med Brasil og Sør-Afrika som destinasjoner blir dette en reise full av sambarytmer, farger, liv og røre i kombinasjon med spennende dyreliv og fantastisk natur!

Reiserute:

Oslo - Rio de Janeiro // Sao Paulo – Cape Town // Johannesburg  - Oslo

// = Opplevelsesreiser eller reise på egenhånd

Spark i gang denne drømmereisen i selveste Rio de Janeiro! Denne byen har den perfekte balansen av storbyliv og strandliv, og det bugner av spennende aktiviteter og utflukter du kan være med på! Ikke gå glipp av den ikoniske Kristusstatuen og verdensberømte Copacabana-stranden. Fra Rio må du selv komme deg til Sao Paolo, som er Sør-Amerikas svar på New York. 

Fra Sao Paulo flyr du til Cape Town i Sør-Afrika hvor neste etappe av reisen starter. Sørg for å ha noen ekstra dager til å utforske Cape Town før du legger i vei på en 24 dagers reise som vil ta deg med til Namibia, Botswana og Victoria Falls i Zimbabwe før du returnerer til Sør-Afrika og reisens siste destinasjon, Johannesburg.  

Anbefalt reiselengde

Anbefalt reiselengde på denne rundreisen er minimum 5 uker, men vi anbefaler litt mer tid hvis du vil ha fullt utbytte av alle destinasjonene. Utover opplevelsesreisene som er inkludert bestemmer du selv hvor lenge du vil være på hvert sted.

Følgende opplevelsesreiser er inkludert i prisen:


Husk at dette bare er et forslag på en rundreise. Du kan velge å bestille reisen akkurat som den er, eller få skreddersydd en helt egen drømmereise etter eget budsjett og ønsker. Ved hjelp av våre fleksible kombinasjonsbilletter er det bare fantasien som setter grenser for hvor du kan reise. Husk at vi også hjelpe deg med overnatting, opplevelsesreiser, lokal transport (busspass, leiebil eller campervan), reiseforsikring og mye mer.

Kontakt en av våre reisespesialister for å avtale et møte hvor du kan snakke med noen som har vært der du drømmer om å reise. Vi gir deg gode råd rundt alt det praktiske før og underveis på reisen inkludert info om vær og klima, finansiering, reisebudsjett etc..

Vil du vite mer om denne reisen?
Kontakt oss

ISIC-kortet gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter over hele verdenFlere muligheter med ISIC-kortet

ISIC-kortet (International Student Identity Card) gir deg muligheten til å kjøpe KILROYs ungdoms- og studentbilletter, samt de fleste kombinasjonsbillettene som er vist på denne siden. Samtidig er ISIC-kortet et offisielt studentbevis som gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter i 125 land verden over. Les mer om ISIC og kjøp kortet her!


Kristusstatuen i Rio de Janeiro - KILROYKristusstatuen i Rio de Janeiro

Pingviner ved Boulders Beach i Cape Town - KILROY
Sjekk ut pingvinene ved Boulders Beach i Cape Town

Nesehorn i Botswana - KILROYDu vil se disse fasinerende skapningene og mange andre på din reise gjennom Sør-Afrika, Namibia, Botswana og Zimbabwe.

Kontakt