Etiopia, Uganda & Maldivene

Etiopia, Uganda & Maldivene
Fra NOK 66 300,-Pris fra, per person

Inkluderer

  • Alle flybilletter
  • Bestillingsomkostninger
  • Avbestillingsbeskyttelse
  • Discover Ethiopia - 10 dager
  • Uganda camping tour - 13 dager
  • Maldives Dhoni Cruise - 7 dager
  • Rasdhoo Island - Yoga & Snorkling - 6 dager
  • ISIC-kort
  • Egen reisespesialist/kontaktperson
Etiopia, Uganda og Maldivene - for et eventyr det vil bli! Denne reisen er perfekt for deg som ønsker å oppleve noe litt utenom det vanlige. Etiopia og Uganda byr på fantastisk natur, kultur, historie og dyreliv, mens Maldivene lar deg lade batteriene mens du nyter livet i paradis!

Reiserute:

Oslo - Addis Ababa - Entebbe - Male - Oslo


Spektakulær natur, eksotisk dyreliv, spennende kultur, og fantastiske strender er stikkord for denne reisen! Med destinasjoner som Etiopia, Uganda og Maldivene så vet du at du har et eventyr litt utenom det vanlige i vente. 

Turen starter med en 10 dagers opplevelsesreise i Etiopia, hvor noen av høydepunktene inkluderer steinkirkene i Lalibela, slottene i Gondar, Simien Mountains nasjonalpark, Blue Nile Falls, og en båttur på Lake Tana. 

Discover Ethiopia Map 520X520

Etter en spennende rundreise i Etiopia er det duket for et 13 dagers campingeventyr i Uganda. Med sitt rike og unike dyreliv, flotte natur og vennlige befolkning er det ikke rart at Uganda har blitt kalt for "Afrikas Perle". Høydepunktene på denne turen inkluderer trekking i Bwindi hvor dere vil se fjellgorillaene som Uganda er verdenskjent for, og Queen Elizabeth nasjonalpark med sine treklatrende løver (de eneste i verden!). 

Siste etappe av reisen er Asia og Maldivene, hvor du vil tilbringe 2 uker på å seile mellom uberørte øyer, snorkle i det krystallklare vannet og praktisere yoga på stranden! 

Anbefalt reiselengde

Anbefalt reiselengde på denne rundreisen er minimum 6 uker, men vi anbefaler litt mer tid hvis du vil ha fullt utbytte av alle destinasjonene. Utover opplevelsesreisene som er inkludert bestemmer du selv hvor lenge du vil være på hvert sted.

Følgende opplevelsesreiser er inkludert i prisen:


Husk at dette bare er et forslag på en rundreise. Du kan velge å bestille reisen akkurat som den er, eller få skreddersydd en helt egen drømmereise etter eget budsjett og ønsker. Ved hjelp av våre fleksible kombinasjonsbilletter er det bare fantasien som setter grenser for hvor du kan reise. Husk at vi også hjelpe deg med overnatting, opplevelsesreiser, lokal transport (busspass, leiebil eller campervan), reiseforsikring og mye mer.

Kontakt en av våre reisespesialister for å avtale et møte hvor du kan snakke med noen som har vært der du drømmer om å reise. Vi gir deg gode råd rundt alt det praktiske før og underveis på reisen inkludert info om vær og klima, finansiering, reisebudsjett etc.

Vil du vite mer om denne reisen?
Kontakt oss

ISIC-kortet gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter over hele verdenFlere muligheter med ISIC-kortet

ISIC-kortet (International Student Identity Card) gir deg muligheten til å kjøpe KILROYs ungdoms- og studentbilletter, samt de fleste kombinasjonsbillettene som er vist på denne siden. Samtidig er ISIC-kortet et offisielt studentbevis som gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter i 125 land verden over. Les mer om ISIC og kjøp kortet her!

Steinkirke i Lalibela - EtiopiaSteinkirke i Lalibela - Etiopia

Fjellgorilla i UgandaFjellgorilla i Uganda

Snorkling på MaldiveneSnorkling på Maldivene

Kontakt