Madagaskar & Seychellene

Madagaskar & Seychellene
Fra NOK 29 140,-Pris fra, per person

Inkluderer

  • Alle flybilletter
  • ISIC-kort
  • Bestillingsomkostninger
  • Highlights of Madagascar - 14 dager
  • Avbestillingsbeskyttelse
  • Egen reisespesialist/kontaktperson
Madagaskar er akkurat slik du har sett på naturprogrammer på TV med et yrende og unikt dyreliv, og frodig vegetasjon. Kombinert med et avslappende opphold og noen av verdens vakreste strender på Seychellene, ligger alt an til en perfekt ferie!

Reiserute:

Oslo - Antananarivo (Madagaskar) - Mahé (Seychellene) - Oslo

Alle som har vært på Madagaskar vil si seg enige, det finnes ingenting å sammenligne landets mangfoldige og fantastiske natur med! Er det din tur å oppleve alt det utrolige øya har å by på i 2018? Etter 14 dager på reise gjennom små landsbyer og grønne nasjonalparker sitter du igjen med inntrykk og opplevelser for livet! Og det frister kanskje med en uke på noen av verdens vakreste strender og Seychellene på slutten av reisen. For eksempel et par dager på Praslin, og et par dager på La Digue er å anbefale!

Anbefalt reiselengde

Anbefalt reiselengde på denne rundreisen er minimum 20 dager, men vi anbefaler litt mer tid hvis du vil ha fullt utbytte av alle destinasjonene. Utover opplevelsesreisen som er inkludert bestemmer du selv hvor lenge du vil være på hvert sted.

Følgende opplevelsesreiser er inkludert i prisen:

14 fantastiske dager på Madagaskar

Husk at dette bare er et forslag på en rundreise. Du kan velge å bestille reisen akkurat som den er, eller få skreddersydd en helt egen drømmereise etter eget budsjett og ønsker. Ved hjelp av våre fleksible kombinasjonsbilletter er det bare fantasien som setter grenser for hvor du kan reise. Husk at vi også hjelpe deg med overnatting, opplevelsesreiser, lokal transport (busspass, leiebil eller campervan), reiseforsikring og mye mer.

Kontakt en av våre reisespesialister for å avtale et møte hvor du kan snakke med noen som har vært der du drømmer om å reise. Vi gir deg gode råd rundt alt det praktiske før og underveis på reisen inkludert info om vær og klima, finansiering, reisebudsjett etc..

Vil du vite mer om denne reisen?
Kontakt oss

ISIC-kortet gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter over hele verdenFlere muligheter med ISIC-kortet

ISIC-kortet (International Student Identity Card) gir deg muligheten til å kjøpe KILROYs ungdoms- og studentbilletter, samt de fleste kombinasjonsbillettene som er vist på denne siden. Samtidig er ISIC-kortet et offisielt studentbevis som gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter i 125 land verden over. Les mer om ISIC og kjøp kortet her!

Fantastiske opplevelser på Madagaskar

Fantastiske strender på Seychellene

Lemurer, lemurer og enda flere lemurer på Madagaskar!

Kontakt