Mexico, Cuba & Den dominikanske republikk

Mexico, Cuba & Den dominikanske republikk
Fra NOK 38 900,-Pris fra, per person

Inkluderer

  • Alle flybilletter
  • ISIC-kort
  • Bestillingsomkostninger
  • Avbestillingsbeskyttelse
  • Classic Mexico Adventure - 14 dager
  • Cuban Rhytms - 8 dager
  • Dominican Republic Explorer - 7 dager
  • Egen reisespesialist/kontaktperson
Det kribler i reisefoten bare vi tenker på disse tre destinasjonene på én og samme reise. Gjør deg klar for fantastiske opplevelser i Mexico, Cuba og Den dominikanske republikk!

Reiserute:

Oslo - Mexico City // Cancun - Havana - Santo Domingo - Oslo

// = Opplevelsesreiser

Det blir full fart fra start til slutt på denne reisen gjennom Mexico, Cuba og Den dominikanske republikk, men likevel nok av tid til å lene seg tilbake og nyte de vakre omgivelsene rundt Det karibiske hav. Kanskje dette er drømmereisen din for 2018?

Anbefalt reiselengde

Anbefalt reiselengde på denne rundreisen er minimum 29 dager, men vi anbefaler litt mer tid hvis du vil ha fullt utbytte av alle destinasjonene. Utover opplevelsesreisene som er inkludert bestemmer du selv hvor lenge du vil være på hvert sted.

Følgende opplevelsesreiser er inkludert i prisen:

Classic Mexico Adventure - 14 dager

Classic Mexico Adventure

Cuban Rhytms - 8 dager
Cuban Rhytms


Dominican Republic Explorer - 7 dager

Dominican Republic ExplorerHusk at dette bare er et forslag på en rundreise. Du kan velge å bestille reisen akkurat som den er, eller få skreddersydd en helt egen drømmereise etter eget budsjett og ønsker. Ved hjelp av våre fleksible kombinasjonsbilletter er det bare fantasien som setter grenser for hvor du kan reise. Husk at vi også hjelpe deg med overnatting, opplevelsesreiser, lokal transport (busspass, leiebil eller campervan), reiseforsikring og mye mer.

Kontakt en av våre reisespesialister for å avtale et møte hvor du kan snakke med noen som har vært der du drømmer om å reise. Vi gir deg gode råd rundt alt det praktiske før og underveis på reisen inkludert info om vær og klima, finansiering, reisebudsjett etc..

Vil du vite mer om denne reisen?
Kontakt oss

ISIC-kortet gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter over hele verdenFlere muligheter med ISIC-kortet

ISIC-kortet (International Student Identity Card) gir deg muligheten til å kjøpe KILROYs ungdoms- og studentbilletter, samt de fleste kombinasjonsbillettene som er vist på denne siden. Samtidig er ISIC-kortet et offisielt studentbevis som gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter i 125 land verden over. Les mer om ISIC og kjøp kortet her!

God tid til å utforske Havana og Cuba

Kan ikke klage på strendene på Den dominikanske republikk?

Stikk innom en av verdens syv nye underverker, Chichen Itza

Kontakt