Mongolia, Japan & Sør-Korea

Mongolia, Japan & Sør-Korea
Fra NOK 46 990,-Pris fra, per person

Inkluderer

  • Alle flybilletter
  • ISIC-kort
  • Bestillingsomkostninger
  • Avbestillingsbeskyttelse
  • Local Living Mongolia - 8 dager
  • Tokyo Welcome Package - 4 dager
  • Japan Rail Pass - 7 dager
  • Best of South Korea - 10 dager
  • Egen reisespesialist/kontaktperson
Vi sier bare Mongolia, Japan og Sør-Korea. Er ikke det nok til å trigge nysgjerrigheten og eventyreren i deg? Mongolia, Japan og Sør-Korea!

Reiserute:

Oslo - Ulan Bator - Tokyo - Seoul - Oslo

En vill og vakker reise venter deg, og starter med en autentisk opplevelse og 8 dager med 'local living' i Mongolia. Deretter går neste flight videre til Torkyo og Japan med muligheter for å utforske nye spennende kulturer. Etter et flott opphold i Japan rundes det hele av med en spektakulær opplevelsesreise i Sør-Korea. Denne turen skuffer ikke!

Anbefalt reiselengde

Anbefalt reiselengde på denne rundreisen er minimum en måned (30 dager), men vi anbefaler litt mer tid hvis du vil ha fullt utbytte av alle destinasjonene. Utover opplevelsesreisene som er inkludert bestemmer du selv hvor lenge du vil være på hvert sted.

Følgende opplevelsesreiser er inkludert i prisen:


Husk at dette bare er et forslag på en rundreise. Du kan velge å bestille reisen akkurat som den er, eller få skreddersydd en helt egen drømmereise etter eget budsjett og ønsker. Ved hjelp av våre fleksible kombinasjonsbilletter er det bare fantasien som setter grenser for hvor du kan reise. Husk at vi også hjelpe deg med overnatting, opplevelsesreiser, lokal transport (busspass, leiebil eller campervan), reiseforsikring og mye mer.

Kontakt en av våre reisespesialister for å avtale et møte hvor du kan snakke med noen som har vært der du drømmer om å reise. Vi gir deg gode råd rundt alt det praktiske før og underveis på reisen inkludert info om vær og klima, finansiering, reisebudsjett etc..

Vil du vite mer om denne reisen?
Kontakt oss

ISIC-kortet gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter over hele verdenFlere muligheter med ISIC-kortet

ISIC-kortet (International Student Identity Card) gir deg muligheten til å kjøpe KILROYs ungdoms- og studentbilletter, samt de fleste kombinasjonsbillettene som er vist på denne siden. Samtidig er ISIC-kortet et offisielt studentbevis som gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter i 125 land verden over. Les mer om ISIC og kjøp kortet her!

Sov i lokale og tradisjonelle telt i Mongolia

Stikk innom Kyoto og Mt. Fuji i Japan

Gå deg vill i Seoul

Kontakt