Sør-Afrika, India & Nepal

Sør-Afrika, India & Nepal
Fra NOK 40 960,-Pris fra, per person

Inkluderer

  • Alle flybilletter
  • ISIC-kort
  • Bestillingsomkostninger
  • Avbestillingsbeskyttelse
  • Cape Town to Johannesburg - 24 dager
  • Delhi to Kathmandu on a Shoestring - 15 dager
  • Egen reisespesialist/kontaktperson
Afrika er en fantastisk verdensdel, og her får du en deilig smakebit i form av 24 dager gjennom Sør-Afrika, Namibia, Botswana og Zimbabwe. Deretter peker nesa mot India, og nye spennende opplevelser på vei fra Delhi til Kathmandu, Nepal!

Reiserute:

Oslo - Cape Town // Johannesburg - Dubai - Delhi // Kathmandu - Oslo


// = Opplevelsesreiser

Høydepunktene kommer på rekke og rad, og kontrastene er store på denne reisen. Kick off er i vakre Cape Town, og deretter kommer opplevelsene på rekke og rad. Safari, utrolige landskap, spennnende kulturer og deilig mat er bare noen stikkord. Etter å ha vært innom 7 land er du garantert nye minner for livet! 

Anbefalt reiselengde
Anbefalt reiselengde på denne rundreisen er minimum 40 dager, men vi anbefaler litt mer tid hvis du vil ha fullt utbytte av alle destinasjonene. Utover opplevelsesreisene som er inkludert bestemmer du selv hvor lenge du vil være på hvert sted.

Følgende opplevelsesreiser er inkludert i prisen:


Husk at dette bare er et forslag på en rundreise. Du kan velge å bestille reisen akkurat som den er, eller få skreddersydd en helt egen drømmereise etter eget budsjett og ønsker. Ved hjelp av våre fleksible kombinasjonsbilletter er det bare fantasien som setter grenser for hvor du kan reise. Husk at vi også hjelpe deg med overnatting, opplevelsesreiser, lokal transport (busspass, leiebil eller campervan), reiseforsikring og mye mer.

Kontakt en av våre reisespesialister for å avtale et møte hvor du kan snakke med noen som har vært der du drømmer om å reise. Vi gir deg gode råd rundt alt det praktiske før og underveis på reisen inkludert info om vær og klima, finansiering, reisebudsjett etc..

Vil du vite mer om denne reisen?
Kontakt oss

ISIC-kortet gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter over hele verdenFlere muligheter med ISIC-kortet

ISIC-kortet (International Student Identity Card) gir deg muligheten til å kjøpe KILROYs ungdoms- og studentbilletter, samt de fleste kombinasjonsbillettene som er vist på denne siden. Samtidig er ISIC-kortet et offisielt studentbevis som gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter i 125 land verden over. Les mer om ISIC og kjøp kortet her!

Opplev majestetiske Victoria Falls

Turen går innom Varanasi i India

Kanskje legger du også inn et stopp i Dubai?

Kontakt