USA på tvers - Los Angeles til New York

USA på tvers - Los Angeles til New York
Fra NOK 31 795,-Pris fra, per person

Inkluderer

  • Alle flybilletter
  • Bestillingsomkostninger
  • Avbestillingsbeskyttelse
  • Southern Sun - 21 dager
  • ISIC-kort
  • Egen reisespesialist/kontaktperson
Er du klar for tidenes reise gjennom USA? Denne turen tar deg tvers gjennom dette alsidige landet fra Los Angeles i vest til New York i øst. Dette er den ultimate reisen for deg som ønsker å oppleve USA!

Reiserute:

Oslo - Los Angeles // New York - Oslo

// = Opplevelsesreise

Startskuddet for denne turen går i englenes by - Los Angeles! Sørg for å få med deg klassikere som Hollywood, Rodeo Drive, Malibu, Venice Beach og Universal Studios mens du er her. En god ide vil være å ankomme Los Angeles noen dager i forkant av den organiserte turen som vil ta deg hele veien til New York. 

I det du og resten av reisefølget forlater Los Angeles, kan dere se frem til en 3 uker lang reise gjennom USA hvor dere vil stoppe innom steder som Las Vegas, Grand Canyon, New Orleans, Nashville og Washington D.C. Dette er en tur for historiebøkene, for du kommer til å få oppleve så utrolig mye kult på denne reisen! 

Vi anbefaler at du også setter av noen ekstra dager etter opplevelsesreisen, slik at du har tid til å utforske byen som aldri sover - New York

Anbefalt reiselengde

Anbefalt reiselengde på denne rundreisen er minimum 21 dager, men vi anbefaler litt mer tid hvis du vil ha fullt utbytte av alle destinasjonene. Utover opplevelsesreisene som er inkludert bestemmer du selv hvor lenge du vil være på hvert sted.

Følgende opplevelsesreiser er inkludert i prisen:


Husk at dette bare er et forslag på en rundreise. Du kan velge å bestille reisen akkurat som den er, eller få skreddersydd en helt egen drømmereise etter eget budsjett og ønsker. Ved hjelp av våre fleksible kombinasjonsbilletter er det bare fantasien som setter grenser for hvor du kan reise. Husk at vi også hjelpe deg med overnatting, opplevelsesreiser, lokal transport (busspass, leiebil eller campervan), reiseforsikring og mye mer.

Kontakt en av våre reisespesialister for å avtale et møte hvor du kan snakke med noen som har vært der du drømmer om å reise. Vi gir deg gode råd rundt alt det praktiske før og underveis på reisen inkludert info om vær og klima, finansiering, reisebudsjett etc..

Vil du vite mer om denne reisen?
Kontakt oss

ISIC-kortet gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter over hele verdenFlere muligheter med ISIC-kortet

ISIC-kortet (International Student Identity Card) gir deg muligheten til å kjøpe KILROYs ungdoms- og studentbilletter, samt de fleste kombinasjonsbillettene som er vist på denne siden. Samtidig er ISIC-kortet et offisielt studentbevis som gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter i 125 land verden over. Les mer om ISIC og kjøp kortet her!

Turen starter i Los Angeles - KILROY

Las Vegas Strip - KILROY

Grand Canyon - KILROY

Opplev Memphis på tur med KILROY

Kontakt