Bestill billige flybilletter

Søk flyreiser

Velg billettype

12 år+

2-11 år

Under 2 år

Søk
Hos KILROY finner du billige flybilletter til destinasjoner over hele verden. Vi har spesialavtaler med over 50 flyselskaper i tillegg til at vi alltid kan tilby billige flybilletter stort sett til alle destinasjoner over hele verden.

Du kan enten søke etter billige flybilletter her på vår hjemmeside, kontakte en av våre reisespesialister eller besøke en av våre butikker.

Våre reisespesialister kan ofte hjelpe deg med å finne kombinasjoner for flybilletter rundt om i hele verden som du ikke klarer å søke opp på internett. Ofte kan det derfor lønne seg å ta kontakt med oss.

Er du ute etter multistopp billetter, rundreiser, kombinasjonsbilletter eller Jorden Rundt-reiser kan vi også hjelpe deg.

ISIC-kortet gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter over hele verdenFlere muligheter med ISIC-kortet

ISIC-kortet (International Student Identity Card) gir deg muligheten til å kjøpe KILROYs ungdoms- og studentbilletter, samt de fleste Jorden Rundt-reisene som er vist på nettsiden vår. Samtidig er ISIC-kortet et offisielt studentbevis som gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter i 125 land verden over. Les mer om ISIC og kjøp kortet her!

 

Leter du etter billige flybilletter?
Kontakt oss

Ungdoms- og studentbilletter

Ungdoms- og studentbilletter
Vi har spesialavtaler med mer enn 50 flyselskaper og kan alltid tilby deg som er ungdom under 26 år eller student under 33 år billige KILROY-billetter over hele verden.
Mer informasjon om studentbilletter

Rundreiser og kombinasjonsbilletter

Rundreiser og kombinasjonsbilletter
Er du klar for en fantastisk drømmereise, men har samtidig ikke muligheten til å sette av tid i flere måneder for å reise Jorden Rundt? Da kan kanskje disse rundreisene være noe for deg!
Mer informasjon om rundreiser

Jorden Rundt-reiser

Jorden Rundt-reiser
Går du med tanker om å reise Jorden Rundt? Våre reisespesialister hjelper deg med å skreddersy det som kan bli ditt livs drømmereise!
Mer informasjon om Jorden Rundt-reiser

Fellesreiser Jorden Rundt

Fellesreiser Jorden Rundt
Drømmer du om å reise Jorden Rundt, men mangler noen å reise sammen med? Eller er dere en gjeng som rett og slett vil reise sammen med flere andre? Da har vi satt sammen et unikt reisekonsept som kanskje er noe for deg!
Mer informasjon om fellesreiser

 

Kontakt