Fellesreise - Bali, Filippinene & Thailand - Høst 2018

En drømmereise for deg som vil oppleve action og idyll på fantastiske destinasjoner
Fra NOK 42 450,-Pris fra, per person

Inkluderer

 • Alle flybilletter
 • ISIC-kort
 • Bestillingsomkostninger
 • Transfer ved ankomst noen flyplasser
 • Bali Surf Camp - 8 dager
 • Philippines Tour Package - 10 dager
 • 3 netter i El Nido
 • 3 netter Singapore
 • 2 netter i Bangkok
 • Umphang Jungle Trekking - 6 dager
 • 2 netter i Chiang Mai
 • 1 natt i Phuket
 • Sailing Thailand - 4 dager
 • Egen reisespesialist/kontaktperson
Dette kommer til å bli en latterlig kul fellesreise! Det hele starter med et surfekurs på Bali. Deretter peker nesa mot Filippinene og øyhopping før Thailand og Singapore står på lista. Gjør deg klar til høstens feteste tur!

Det er 4 ledige plasser igjen på denne fellesreisen per 16.03.2018.


Reiserute:

Oslo - Bali - Manila - Singapore - Bangkok - Chiang Mai - Phuket - Oslo


Denne fellesreisen til Bali, Filippinene og Thailand er for deg mellom 18-30 år. Reisen egner seg perfekt for deg som elsker backpackerlivet, men samtidig ønsker noen å reise sammen og dele opplevelsene med.

De aller fleste aktiviteter er inkludert i prisen og vi kan love en haug med actionfylte og spennende opplevelser. Blant annet seiltur på Filippinene, trekking i Thailand og surfekurs på Bali.

Underveis på reisen

Alle opplevelsesreisene som er inkludert er fastlagte på forhånd, og vil foregå sammen med dine nye reisekamerater. Dere får også nok tid til å både vandre rundt og utforske stedene dere kommer til på egenhånd. Det vil bli mange muligheter underveis til ekstra aktiviteter og opplevelser, så beregne noe ekstra lommepenger til dette. All overnatting er inkludert på opplevelsesreisene og ellers som spesifisert.

Reiserute

Avreise fra Oslo er 30. september 2018. Dere flyr sammen til Bali, Indonesia, som markerer starten på denne drømmereisen. Og det er virkelig et eventyr med stor E som venter dere. Her følger en rask oversikt over reiseruten. Virker det interessant og du ønsker mer informasjon er det bare å ta kontakt med vår reisespesialist, Tobias.

30. september 2018 - Avreise fra Oslo Lufthavn til BaliIndonesia. Her bærer det rett på surfecamp! Etter 8 dager på campen flyr dere videre til neste destinasjon som er ManilaFilippinene.

9. oktober 2018 - Oppholde på Filippinene sparkes i gang med fantastiske opplevelser på en 10 dagers opplevelsesreise! Et par stikkord er øyhopping, kritthvite strender, lokal kultur og kule aktiviteter. 

18. oktober 2018 - Opplevelsesreisen ender i herlige El Nido. Et paradis som skal nytes med 3 ekstra netter før avreise til Singapore.

21. oktober 2018 - Fly fra El Nido, via Manila til Singapore. Her har vi inkludert 3 netter, akkurat passe tid til å utforske denne metropolen.

24. oktober 2018 - Nesa peker nå mot Thailand, og dere fly fra Singapore til Bangkok.

26. oktober 2018 - Etter et par netter i Bangkok er det klart for 6 spennende dager på reise fra Bangkok til det nordlige Thailand med trekking i områdene rundt Chiang Mai. De neste dagene blir fulle av opplevelser. Bare ta en titt HER

31. oktober 2018 - Et par hviledager i Chiang Mai er på plass før denne elleville turen fortsetter til Phuket.

2. november 2018 - Fly fra Chiang Mai til Phuket. Etter en natt i Phuket er det bare å gjøre seg klare for snorkeling i skjulte bukter, avslapping på uberørte strender og herlige måltider med thai mat tilberedt av en lokal kokk på turen Sailing Thailand - Phuket to Koh Phi Phi.

6. november 2018 - Vel fremme på Phi Phi står dere fritt til å reise videre på egenhånd eller bare bli her å chille. Dere har f. eks. glimrende muligheter til å lære å dykke for de som har lyst til det. Dersom dykkerlappen ikke frister kan dere alltids bare lene dere tilbake å nyte late dager i paradis. Bare sørg for å være på plass tilbake i Phuket den 20. november.

20. november 2018 - Turen har nå dessverre kommet til sin ende. Siste etappe går fra Phuket og hjem til Oslo. Ankomst Oslo 21. november.

Bli kjent med dine reisekamerater før avreise

Før avreise inviterer vi deg til et nettmøte avhengig av hva som lar seg gjennomføre. Nærmere informasjon vil bli gitt god tid i forveien.

Vi vil også opprette en lukket Facebook-gruppe for alle dine nye reisevenner slik at dere får muligheten til å bli bedre kjent før avreise.

Praktiske opplysninger

 • Fellesreisen har en aldersgrense på 18 - 30 år.
 • Er du over 26 år og ikke student, gjelder egne priser.
 • Reiseperiode: 30.09.2018 - 21.11.2018
 • Det er 8 ledige plasser på turen, avhengig av interesse. Det er 4 ledige plasser per 16.03.2018.
 • Pris er frapris og kan ikke garanteres. Her lønner det seg å være raskt ute.
 • Overnatting er basert på dorms/twin room.
 • Flybillettene er ikke endringsbare.

Reiseforsikring

Reis ALDRI uten reiseforsikringKILROY har en egen avtale med Gouda - en av de beste reiseforsikringene i verden. Spør oss om pris dersom du ikke allerede har egen reiseforsikring.

Bestilling

Vår reisespesialist Tobias har skreddersydd fellesreisen og kan kontaktes for spørsmål eller bestilling. Vi anbefaler å bestille så tidlig som mulig for best mulig pris.

Bor du i andre deler av landet enn Oslo kan vi hjelpe til med tilknytningsfly. Gi beskjed ved bestilling.

Hvor mye lommepenger må jeg regne med?

Lommepenger er svært individuelt. I denne fellesreisen er det allerede mange opplevelser, aktiviteter og alt av overnattinger inkludert. Utover dette regner vi med at du klarer deg med ca. 10 000 NOK på denne fellesreisen.

Når må reisen betales?

Ved bestilling må du betale et depositum på 12 500 NOK. Depositumet refunderes ikke.

Høres dette spennende ut?
Kontakt Tobias

 

Tilbakemeldinger fra kunder

"Nå er det en drøy uke siden jeg kom hjem fra mitt livs eventyr! Jeg må bare takke for en unik mulighet, for en fantastisk reise dere hadde satt sammen! Det er noen av de beste opplevelsene jeg har hatt hittil i livet. 3 måneder jorda rundt var helt eventyrisk! Jeg har ikke ord, jeg har opplevd så vanvittig mye, blitt kjent med så mange kjekke mennesker og sett så mange fantastiske steder!" - Kamilla

"Supre mennesker, og alle med felles interesser. Dette ble de tre beste månedene i mitt liv." - Mona

"Fellesreise er en helt super ting! Jeg har virkelig fått venner for livet og alt jeg har opplevd på denne turen kommer jeg aldri til å glemme. Et helt genialt alternativ for nye backpackere som ikke vil reise alene på den første reisen." - Ane

På 10 dager i Filippinene kommer dere tett på den lokale kulturen

I Thailand finner dere paradis på jord

Lære å surfe og finn roen på fantastiske Bali

Kontakt