Fellesreise - Filippinene, Thailand & Bali - Høst 2018

En drømmereise for deg som vil oppleve action og idyll på fantastiske destinasjoner
Fra NOK 42 419,-Pris fra, per person

Inkluderer

 • Alle flybilletter
 • ISIC-kort
 • Bestillingsomkostninger
 • Transfer ved ankomst noen flyplasser
 • Philippines Tour Package - 10 dager
 • 4 netter i El Nido
 • 2 netter i Bangkok
 • Umphang Jungle Trekking - 6 dager
 • 2 netter i Chiang Mai
 • 1 natt i Phuket
 • Sailing Thailand - 4 dager
 • 3 netter Singapore
 • Bali Surf Camp - 8 dager
 • Egen reisespesialist/kontaktperson
Dette kommer til å bli en latterlig kul fellesreise! Det hele starter med øyhopping og noen idylliske dager på Filippinene. Deretter peker nesa mot Thailand og Singapore før det hele rundes av med action og surfekurs på Bali.

Det er 7 ledige plasser igjen på denne fellesreisen per 09.02.2018.


Reiserute:

Oslo - Manila - Bangkok // Chiang Mai - Phuket - Singapore - Bali

- Oslo


Denne fellesreisen til Filippinene, Thailand og Bali er for deg mellom 18-30 år. Reisen egner seg perfekt for deg som elsker backpackerlivet, men samtidig ønsker noen å reise sammen og dele opplevelsene med.

De aller fleste aktiviteter er inkludert i prisen og vi kan love en haug med actionfylte og spennende opplevelser. Blant annet seiltur på Filippinene, trekking i Thailand og surfekurs på Bali.

Underveis på reisen

Alle opplevelsesreisene som er inkludert er fastlagte på forhånd, og vil foregå sammen med dine nye reisekamerater. Dere får også nok tid til å både vandre rundt og utforske stedene dere kommer til på egenhånd. Det vil bli mange muligheter underveis til ekstra aktiviteter og opplevelser, så beregne noe ekstra lommepenger til dette. All overnatting er inkludert på opplevelsesreisene og ellers som spesifisert.

Reiserute

Avreise fra Oslo er 26. september 2018. Dere flyr sammen til Manila, Filippinene, som markerer starten på denne drømmereisen. Og det er virkelig et eventyr med stor E som venter dere. Her følger en rask oversikt over reiseruten. Virker det interessant og du ønsker mer informasjon er det bare å ta kontakt med vår reisespesialist, Tobias.

26. september 2018 - Avreise fra Oslo Lufthavn, destinasjon ManilaFilippinene. Reisen sparkes i gang med fantastiske opplevelser på en 10 dagers opplevelsesreise på Filippinene! Et par stikkord er øyhopping, kritthvite strender, lokal kultur og kule aktiviteter. 

6. oktober 2018 - Vel fremme i herlige El Nido. Et paradis som skal nytes i 4 ekstra netter før avreise til Bangkok.

12. oktober 2018 - Etter et par netter i Bangkok er det klart for 6 spennende dager på reise fra Bangkok til det nordlige Thailand med trekking i områdene rundt Chiang Mai. De neste dagene blir fulle av opplevelser. Bare ta en titt HER

19. oktober 2018 - Et par hviledager i Chiang Mai er på plass før denne elleville turen fortsetter til Phuket. 

20. oktober 2018 - Etter en natt i Phuket er det bare å gjøre seg klare for snorkeling i skjulte bukter, avslapping på uberørte strender og herlige måltider med thai mat tilberedt av en lokal kokk på turen Sailing Thailand - Phuket to Koh Phi Phi. Vel fremme på Phi Phi har dere glimrende muligheter til å lære å dykke for de som har lyst til det. Dersom dykkerlappen ikke frister kan dere alltids bare lene dere tilbake å nyte late dager i paradis.

26. oktober 2018 - Fly fra Phuket til Singapore. I Singapore har vi inkludert 3 netter med overnatting. Akkurat nok til å utforske denne spennende storbyen.

29. oktober 2018 - Siste stopp er BaliIndonesia. Her bærer det rett på surfecamp! Etter 8 dager på campen står dere fritt til å nyte de siste 10 dagene på Bali slik dere selv måtte ønske.

15. november 2018 - Turen har nå dessverre kommet til sin ende. Siste etappe går fra Bali og hjem til Oslo. Ankomst Oslo 16. november.

Bli kjent med dine reisekamerater før avreise

Før avreise inviterer vi deg til et nettmøte avhengig av hva som lar seg gjennomføre. Nærmere informasjon vil bli gitt god tid i forveien.

Vi vil også opprette en lukket Facebook-gruppe for alle dine nye reisevenner slik at dere får muligheten til å bli bedre kjent før avreise.

Praktiske opplysninger

 • Fellesreisen har en aldersgrense på 18 - 30 år.
 • Er du over 26 år og ikke student, gjelder egne priser.
 • Reiseperiode: 26.09.2018 - 16.11.2018
 • Det er 8 ledige plasser på turen, avhengig av interesse. Det er 7 ledige plasser per 09.02.2018.
 • Pris er frapris og kan ikke garanteres. Her lønner det seg å være raskt ute.
 • Overnatting er basert på dorms/twin room. Enkelt/dobbeltrom kan ordnes mot et tillegg.
 • Flybillettene er ikke endringsbare.

Reiseforsikring

Reis ALDRI uten reiseforsikringKILROY har en egen avtale med Gouda - en av de beste reiseforsikringene i verden. Spør oss om pris dersom du ikke allerede har egen reiseforsikring.

Bestilling

Vår reisespesialist Tobias har skreddersydd fellesreisen og kan kontaktes for spørsmål eller bestilling. Vi anbefaler å bestille så tidlig som mulig for best mulig pris.

Bor du i andre deler av landet enn Oslo kan vi hjelpe til med tilknytningsfly. Gi beskjed ved bestilling.

Høres dette spennende ut?
Kontakt Tobias

 

På 10 dager i Filippinene kommer dere tett på den lokale kulturen

I Thailand finner dere paradis på jord

Lære å surfe og finn roen på fantastiske Bali

Kontakt