Fellesreise - Fitness, Surf & Dive - Vinter/vår 2019

Fellesreise - Fitness, Surf & Dive - Vinter/vår 2019
Fra NOK 48 550,-Pris fra, per person

Inkluderer

 • Alle flybilletter
 • ISIC-kort
 • Bestillingsomkostninger
 • Fitness Boot Camp - 14 dager
 • PADI Dykkerkurs Koh Phi Phi - 4 dager
 • 9 dager surfekurs og opplevelser i Cape Town
 • 3 netter overnatting Johannesburg
 • 4 dager safari i Kruger National Park
 • Egen reisespesialist/kontaktperson
Denne fellesreisen er av den aktive sorten. Vi har inkludert aktiviteter som dykkerkurs og et opphold på vår splitter nye Fitness Boot Camp i Thailand. Deretter blir det surfekurs og safari i Sør-Afrika. Er du klar for et nytt spennende eventyr?

Reiserute:

Oslo - Phuket - Cape Town - Johannesburg - Oslo

Er du klar for et nytt spennende eventyr, men mangler noen å reise sammen med? Eller er dere en gjeng som rett og slett vil reise sammen med flere andre? Da har vi satt sammen et unikt reisekonsept som kanskje er noe for deg. Våre andre fellesreiser har vist seg å være svært populære, så her gjelder det å være raskt ute!

Dette kommer til å bli en uforglemmelig opplevelse, og en reise som er midt i blinken for de som vil røre litt ekstra på seg. Kort fortalt er dette en fellesreise for deg mellom 18-30 år. Vi har inkludert et dykkerkurs ved Phi Phi Islands og et opphold på vår Fitness Boot Camp i Phuket. Deretter flyr dere til Sør-Afrika og det blir surfekurs ved Cape Town før det hele rundes av med en safaritur i Kruger National Park. Høres dette ut som noe for deg?

Underveis på reisen

Hver gang du flyr inn til et nytt land er det arrangert et visst antall overnattinger i dorms/dobbeltrom. Alle opplevelsesreisene som er inkludert er fastlagte på forhånd, og vil også foregå sammen med dine nye reisekamerater.

Reiserute

Dette blir en herlig kombinasjon av to spennende kontinenter, Afrika og Asia. Selve reisen varer i litt under 2 måneder fra 12. januar 2019 - 26. februar 2019. Programmet vil være som følger:

12. januar 2019 - Avreise fra Oslo Lufthavn, destinasjon Phuket, Thailand. Dere blir møtt på flyplassen og her sparkes eventyret i gang med vår Fitness Boot Camp og et opphold på 14 dager.

27. januar 2019 - Oppholdet på Fitness Boot Campen er ferdig, og dere har nå den neste uka til å nyte områdene på egenhånd, men dere må også komme dere til Phi Phi Islands sammen innen 3. februar.

3. februar 2019 - Dere har kommet dere frem til Phi Phi og det er klart for et 4 dagers dykkerkurs i fantastiske omgivelser. Dykkerkurset tilpasses dine ferdigheter, og har du dykkerlappen fra før, legger vi opp til andre store dykkeropplevelser i stedet. Ønsker du ikke å være med på dykkerkurs finner vi på noe annet for deg.

7. februar 2019 - Dykkerkurset er ferdig, og dere kan tilbringe noen deilige ekstra dager på Phi Phi før dere beveger dere tilbake til Phuket.

10. februar 2019 - Neste etappe går fra Phuket til Cape Town, der dere ankommer 11. februar og blir møtt på flyplassen. Nå er det klart for 4 dager med surfekurs og ytterligere 5 dager til å utforske Cape Town på egenhånd! Også her blir surfekurset tilpasset deres ferdigheter.

19. februar 2019 - Etter 9 dager med opplevelser i Cape Town peker nesa mot Johannesburg og safari i Kruger National Park. Det blir to netter i Johannesburg før dere kjører mot Kruger.

24. februar 2019 - Etter 4 dager på safari blir den en siste natt i Johannesburg.

25. februar 2019 - Turen er ferdig, og dere flyr fra Johannesburg og hjem til Oslo. Ankomst Oslo 26. februar 2019.

Praktiske opplysninger

 • Fellesreisen har en aldersgrense på 18 - 30 år.
 • Er du over 26 år og ikke student, gjelder egne priser.
 • Reiseperiode: 12.01.2019 - 26.02.2019
 • Det er 8 ledige plasser på turen, avhengig av interesse.
 • Pris er frapris og kan ikke garanteres. Her lønner det seg å være raskt ute.
 • Overnatting er basert på dorms/twin room.
 • Flybillettene er ikke endringsbare.

Bli kjent med dine reisekamerater før avreise

Vi oppretter en lukket Facebook-gruppe for alle dine nye reisevenner slik at dere får muligheten til å bli bedre kjent før avreise.

Reiseforsikring

Reis ALDRI uten reiseforsikring. Vi har en egen avtale med Europeiske som er en av de beste reiseforsikringene i verden. Spør oss om pris dersom du ikke allerede har egen reiseforsikring.

Bestilling

Vår reisespesialist Ina i Bergen har skreddersydd fellesreisen og kan kontaktes for spørsmål eller bestilling. Vi anbefaler å bestille så tidlig som mulig for best mulig pris.

Bor du i andre deler av landet enn Oslo kan vi hjelpe til med tilknytningsfly. Gi beskjed ved bestilling.

Hvor mye lommepenger må jeg regne med?

Lommepenger er svært individuelt. I denne fellesreisen er det allerede mange opplevelser, aktiviteter og overnattinger inkludert. Utover dette regner vi med at du klarer deg med ca. 15.000 - 20.000 NOK på denne fellesreisen.

Når må reisen betales?

Ved bestilling må du betale et depositum på ca. 15.000 NOK. Depositumet refunderes ikke. Resten av reisen må betales senest 3 måneder før avreise.

Høres dette spennende ut?
Kontakt Ina


Tilbakemeldinger fra kunder
"Nå er det en drøy uke siden jeg kom hjem fra mitt livs eventyr! Jeg må bare takke for en unik mulighet, for en fantastisk reise dere hadde satt sammen! Det er noen av de beste opplevelsene jeg har hatt hittil i livet. 3 måneder jorda rundt var helt eventyrisk! Jeg har ikke ord, jeg har opplevd så vanvittig mye, blitt kjent med så mange kjekke mennesker og sett så mange fantastiske steder!" - Kamilla

"Supre mennesker, og alle med felles interesser. Dette ble de tre beste månedene i mitt liv."
 - Mona

"Fellesreise er en helt super ting! Jeg har virkelig fått venner for livet og alt jeg har opplevd på denne turen kommer jeg aldri til å glemme. Et helt genialt alternativ for nye backpackere som ikke vil reise alene på den første reisen." - Ane

Dykkerkurs på Phi Phi-øyene

Surfekurs i Sør-Afrika

Fitness Boot Camp i Thailand

Kontakt