Fellesreise - Fitness, Surf & Øyhopping - Høst 2018

Fellesreise - Fitness, Surf & Øyhopping - Høst 2018
Fra NOK 41 425,-Pris fra, per person

Inkluderer

 • Alle flybilletter
 • ISIC-kort
 • Bestillingsomkostninger
 • Visum til Australia
 • 2 netter i Nadi, Fiji
 • 7 dager øyhopping på Fiji
 • 3 netter i Byron Bay
 • 5 dager surfekurs i Byron Bay
 • 3 netter i Singapore
 • 2 netter i Phuket
 • 8 dager Fitness Boot Camp i Phuket
 • Egen reisespesialist/kontaktperson
Denne fellesreisen er av den aktive sorten. Vi har inkludert aktiviteter som øyhopping på Fiji, surfekurs i Australia og et opphold på vår Fitness Boot Camp i Thailand. Er du klar for et nytt spennende eventyr til høsten?

Reiserute:

Oslo - Fiji - Brisbane - Singapore - Phuket // Bangkok - Oslo

// = Reise på egenhånd

Er du klar for et nytt spennende eventyr, men mangler noen å reise sammen med? Da har vi satt sammen et unikt reisekonsept som kanskje er noe for deg. Våre andre fellesreiser har vist seg å være svært populære, så her gjelder det å være raskt ute!

Dette kommer til å bli en uforglemmelig opplevelse, og en reise som er midt i blinken for de som vil røre litt ekstra på seg. Kort fortalt er dette en fellesreise for deg mellom 18-29 år. Vi har inkludert et øyhopping på Fiji, surfekurs i Australia og et opphold på vår Fitness Boot Camp i Phuket, Thailand. I tillegg blir det nok av tid til å reise litt rundt på egenhånd med dine nye venner. Høres dette ut som noe for deg?

Underveis på reisen

Hver gang du flyr inn til et nytt land er det arrangert et visst antall overnattinger i dorms/dobbeltrom. Alle opplevelsesreisene som er inkludert er fastlagte på forhånd, og vil også foregå sammen med dine nye reisekamerater. Dersom du skulle ønske å splitte opp underveis vil dere møtes igjen hver gang dere flyr videre, med mindre dere avtaler noe annet.

Reiserute

Dette blir en herlig kombinasjon av to spennende verdensdeler, Oseania og Asia. Selve reisen varer i litt over 2 måneder fra 28. august 2018 - 25. oktober 2018. Programmet vil være som følger:

28. august 2018 - Avreise fra Oslo retning Nadi, Fiji. Etter et par lange flyturer blir det først en natt i Nadi før det er klart for øyhopping! Den neste uka tilbringer dere i fantastiske omgivelser på forskjellige øyer. Det blir også en ekstra natt i Nadi etter øyhoppingen.

7. september 2018 - Fly fra Nadi, Fiji til Brisbane i Australia. Sleng dere på bussen til Byron Bay ved ankomst. Vi har inkludert de tre første nettene i Byron Bay. Deretter er det klart for surfekurs, og de neste 5 dagene er det bare å imponere på brettet!

14. september 2018 - Surfekurset er ferdig, og dere står fritt til å reise rundt i Australia noen dager på egenhånd. Kanskje stikke innom Sydney eller opp til Whitsunday Islands? Uansett hva dere gjør, sørg for å være tilbake i Brisbane til neste flight den 25. september.

25. september 2018 - Neste etappe er fly fra Brisbane til Singapore. Her har vi inkludert tre netter slik at dere får muligheten til slå dere løs i storbyen.

28. september 2018 - Tre dager senere flyr dere videre til Phuket og Thailand. I Phuket har vi først inkludert to netter til å chille litt, og lade opp til en uke med Fitness Boot Camp!

7. oktober 2018 - Dere er ferdige på boot campen, og de neste 3 ukene står dere fritt til å reise rundt i Thailand. Hva med et dykkerkurs på en av Thailands mange fantastiske øyer? Kanskje blir det også en tur innom et av nabolandene som f. eks. Kambodsja for å oppleve Angkor Wat? Dere står fritt til å splitte opp eller holde sammen med dine nye venner. Husk at dere må være på plass i Bangkok innen 25. oktober.

25. oktober 2018 - Turen er dessverre kommet til sin ende, og siste flight går fra Bangkok til Oslo. Ankomst Oslo er 25. oktober.

Bli kjent med dine reisekamerater før avreise

Før avreise inviterer vi deg til et butikkmøte/nettmøte avhengig av hva som lar seg gjennomføre. Nærmere informasjon vil bli gitt god tid i forveien

Vi vil også opprette en lukket Facebook-gruppe for alle dine nye reisevenner slik at dere får muligheten til å bli bedre kjent før avreise.

Praktiske opplysninger

 • Fellesreisen har en aldersgrense på 18 - 29 år.
 • Er du over 26 år og ikke student, gjelder egne priser.
 • Reiseperiode: 28.08.2018 - 25.10.2018
 • Det er 8 ledige plasser på turen, avhengig av interesse.
 • Pris er frapris og kan ikke garanteres. Her lønner det seg å være raskt ute.
 • Overnatting er basert på dorms/twin room.
 • Flybillettene er ikke endringsbare.

Reiseforsikring

Reis ALDRI uten reiseforsikringKILROY har en egen avtale med Gouda - en av de beste reiseforsikringene i verden. Spør oss om pris dersom du ikke allerede har egen reiseforsikring.

Bestilling

Vår Jorden Rundt-spesialist Suzanne i Bergen har skreddersydd fellesreisen og kan kontaktes for spørsmål eller bestilling. Vi anbefaler å bestille så tidlig som mulig for best mulig pris.

Bor du i andre deler av landet enn Oslo kan vi hjelpe til med tilknytningsfly. Gi beskjed ved bestilling.

Hvor mye lommepenger må jeg regne med?

Lommepenger er svært individuelt. I denne fellesreisen er det allerede mange opplevelser, aktiviteter og overnattinger inkludert. Utover dette regner vi med at du klarer deg med ca. 35 000 NOK på denne fellesreisen.

Når må reisen betales?

Ved bestilling må du betale et depositum på 20 000 NOK. Depositumet refunderes ikke.

Virker denne reisen perfekt for deg?
Kontakt Suzanne

 

Tilbakemeldinger fra kunder

"Nå er det en drøy uke siden jeg kom hjem fra mitt livs eventyr! Jeg må bare takke for en unik mulighet, for en fantastisk reise dere hadde satt sammen! Det er noen av de beste opplevelsene jeg har hatt hittil i livet. 3 måneder jorda rundt var helt eventyrisk! Jeg har ikke ord, jeg har opplevd så vanvittig mye, blitt kjent med så mange kjekke mennesker og sett så mange fantastiske steder!" - Kamilla

"Supre mennesker, og alle med felles interesser. Dette ble de tre beste månedene i mitt liv." - Mona

"Fellesreise er en helt super ting! Jeg har virkelig fått venner for livet og alt jeg har opplevd på denne turen kommer jeg aldri til å glemme. Et helt genialt alternativ for nye backpackere som ikke vil reise alene på den første reisen." - Ane

Øyhopping på Fiji

Surfekurs i Byron Bay

Fitness Boot Camp Phuket

Kontakt