Fellesreise Jorden Rundt - Høst 2018

Fellesreise Jorden Rundt - Høst 2018
Fra NOK 74 740,-Pris fra, per person

Inkluderer

 • Alle flybilletter
 • ISIC-kort
 • Bestillingsomkostninger
 • Visum til Australia
 • 4 netter i New York
 • 22 dager Southern Cross Country Westbound
 • 2 netter i San Francisco
 • 1 natt i Nadi, Fiji
 • 7 dager øyhopping på Fiji
 • 3 netter i Sydney
 • Greyhound Hop on Hop off-busspass- Sydney to Brisbane
 • 9 dager opplevelsesreise på Bali
 • 3 netter i Singapore
 • 3 netter i Bangkok
 • 10 dager Cambodia on a Shoestring
 • 1 natt i Ho Chi Minh City
 • Egen reisespesialist/kontaktperson
Leter du etter noen å reise Jorden Rundt med? Her er vår neste Fellesreise Jorden Rundt! Avreise er i slutten av august og reisen strekker seg over 3 måneder. Underveis er dere innom land som USA, Fiji, Australia, Indonesia, Singapore, Thailand, Kambodsja og Vietnam.

Det er 6 ledige plasser igjen på denne fellesreisen per 22.01.2018.

 

Reiserute:

Oslo - New York // San Francisco - Fiji - Sydney // Brisbane - Bali - Singapore - Bangkok // Ho Chi Minh - Oslo

 

// = Reise på egenhånd

Drømmer du om å reise Jorden Rundt, men mangler noen å reise sammen med? Da har vi satt sammen et unikt reisekonsept som kanskje er noe for deg. Våre andre fellesreiser har vist seg å være svært populære, så her gjelder det å være raskt ute!

Vi har skreddersydd en fellesreise Jorden Rundt for deg mellom 18-29 år der du har muligheten til å reise sammen med en gruppe reiseglade mennesker. De fleste aktiviter er inkludert på forhånd slik at dere vil få masse tid til å bli kjent med hverandre, men det er også lagt opp til noe tid uten fast opplegg. De fleste gruppene velger å holde sammen hele veien, men her får man noe fleksibilitet til å evt. gjøre ting på egenhånd om man skulle ønske det. Konseptet egner seg derfor perfekt for deg som både vil ha friheten ved backpackerlivet, men samtidig ønsker noen å reise sammen og dele opplevelsene med.

Underveis på reisen

Hver gang du flyr inn til et nytt land er det arrangert et visst antall overnattinger i dorms/dobbeltrom. Alle opplevelsesreisene som er inkludert er fastlagte på forhånd, og vil også foregå sammen med dine nye reisekamerater. Dersom du skulle ønske å splitte opp underveis vil dere møtes igjen hver gang dere flyr videre, med mindre dere avtaler noe annet.

Reiserute

Vi snakker en klassisk Jorden Rundt-reise med mange spennende destinasjoner som strekker seg ca. 3 måneder fra 28. august til 20. november 2017. Noen opplevelser er inkludert på forhånd, men det blir også tid til å utforske destinasjoner og reise på egenhånd.

28. august 2018 - Avreise fra Oslo retning New York. Etter fire dager i 'The Big Apple' skal kontinentet krysses, og det er klart for et storslått eventyr som tar dere fra New York, via steder som Washington D.C., Nashville, Memphis, New Orleans, Roswell, Santa Fe, Monument Valley, Grand Canyon, Las Vegas og Yosemite National Park før dere til slutt ender opp i vakre San Francisco. Les mer om turen HER!

Southern Cross Country

22. september 2018 - I San Francisco har vi har inkludert to ekstra netter. Akkurat nok til å oppleve en av USAs mest populære storbyer.

24. september 2018 - Fly fra San Francisco til Fiji. Her blir det først en natt i Nadi før det er klart for øyhopping! Den neste uka tilbringer dere i fantastiske omgivelser på forskjellige øyer.

3. oktober 2018 - Nesa peker nå mot Australia og dere flyr først til Sydney. I Sydney har vi inkludert tre netter, og deretter et busspass som er godt å ha når dere så skal reise fritt oppover kysten mot Brisbane de neste dagene. Dere velger selv hva dere ønsker å gjøre med tiden deres i Australia. 

18. oktober 2018 - Neste etappe er fly fra Brisbane til Bali, og der er det først klart for opplevelsesturen 9 day Balintro som byr på kulturelle opplevelser ved eldgamle templer, snorkling med skilpadder og bading under vakre fossefall. Opplev også Kuta og Gilis natteliv, og beveg deg utenfor allfarvei blant rismarkene i Lovina.

9 days Balintro

26. oktober 2018 - Etter det arrangerte opplegget på Bali blir det en ekstra uke til å lene seg tilbake og bare nyte livet på egenhånd, eller sammen med gruppen. Overnatting er ikke arrangert disse dagene, så dere står fritt til å reise rundt.

3. november 2018 - Fly fra Bali til Singapore. Her har vi inkludert tre netter slik at dere får muligheten til slå dere løs i storbyen.

6. november 2018 - Tre dager senere flyr dere videre til Bangkok og Thailand. I Bangkok har vi inkludert tre netter.

9. november 2018 - Cambodia on a Shoestring tar dere fra Bangkok gjennom Kambodsja og til Ho Chi Minh, Vietnam. I løpet av 10 dager vil dere få oppleve noe av det beste Kambodsja har å by på.

Cambodia on a Shoestring

18. november 2018 - Vel fremme i Vietnam har vi inkludert en siste natt i Ho Chi Minh City.

19. november 2018 - Turen er dessverre kommet til sin ende, og siste flight går fra Ho Chi Minh City til Oslo. Ankomst Oslo er 20. november.

Bli kjent med dine reisekamerater før avreise

Før avreise inviterer vi deg til et butikkmøte/nettmøte avhengig av hva som lar seg gjennomføre. Nærmere informasjon vil bli gitt god tid i forveien

Vi vil også opprette en lukket Facebook-gruppe for alle dine nye reisevenner slik at dere får muligheten til å bli bedre kjent før avreise.

Praktiske opplysninger

 • Fellesreisen Jorden Rundt har en aldersgrense på 18 - 29 år.
 • Er du over 26 år og ikke student, gjelder egne priser.
 • Reiseperiode: 28.08.2018 - 20.11.2018
 • Det er 8 ledige plasser på turen, avhengig av interesse. Det er 6 ledige plasser igjen på denne fellesreisen per 22.01.2018.
 • Pris er frapris og kan ikke garanteres. Her lønner det seg å være raskt ute.
 • Overnatting er basert på dorms/twin room.
 • Flybillettene er ikke endringsbare.

Reiseforsikring

Reis ALDRI uten reiseforsikringKILROY har en egen avtale med Gouda - en av de beste reiseforsikringene i verden. Spør oss om pris dersom du ikke allerede har egen reiseforsikring.

Bestilling

Vår Jorden Rundt-spesialist Malene i Trondheim har skreddersydd fellesreisen og kan kontaktes for spørsmål eller bestilling. Vi anbefaler å bestille så tidlig som mulig for best mulig pris.

Bor du i andre deler av landet enn Oslo kan vi hjelpe til med tilknytningsfly. Gi beskjed ved bestilling.

Hvor mye lommepenger må jeg regne med?

Lommepenger er svært individuelt. I denne fellesreisen er det allerede mange opplevelser, aktiviteter og alt av overnattinger inkludert. Utover dette regner vi med at du klarer deg med ca. 40 000 NOK på denne fellesreisen.

Når må reisen betales?

Ved bestilling må du betale et depositum på 25 000 NOK. Depositumet er ikke refunderbart.

Virker denne reisen perfekt for deg?
Kontakt Malene

 

Tilbakemeldinger fra kunder

"Nå er det en drøy uke siden jeg kom hjem fra mitt livs eventyr! Jeg må bare takke for en unik mulighet, for en fantastisk reise dere hadde satt sammen! Det er noen av de beste opplevelsene jeg har hatt hittil i livet. 3 måneder jorda rundt var helt eventyrisk! Jeg har ikke ord, jeg har opplevd så vanvittig mye, blitt kjent med så mange kjekke mennesker og sett så mange fantastiske steder!" - Kamilla

"Supre mennesker, og alle med felles interesser. Dette ble de tre beste månedene i mitt liv." - Mona

"Fellesreise er en helt super ting! Jeg har virkelig fått venner for livet og alt jeg har opplevd på denne turen kommer jeg aldri til å glemme. Et helt genialt alternativ for nye backpackere som ikke vil reise alene på den første reisen." - Ane

Opplev Grand Canyon på vei sørover i USA

Spennende opplevelser i Australia

Snorkle med skilpadder på Bali

Kontakt