Fellesreise Jorden Rundt - Høst 2018 nr.2

Fellesreise Jorden Rundt - Høst 2018 nr.2
Fra NOK 72 680,-Pris fra, per person

Inkluderer

 • Alle flybilletter
 • ISIC-kort
 • Bestillingsomkostninger
 • Visum til Australia
 • 2 netter i San Francisco
 • 7 dager Western Wonder
 • 3 netter i Los Angeles
 • 8 dager øyhopping på Fiji
 • 3 netter i Sydney
 • Greyhound Hop on Hop off-busspass- Sydney to Brisbane
 • 9 dager opplevelsesreise på Bali
 • 3 netter i Kuala Lumpur
 • 3 netter i Singapore
 • 12 dager Vietnam on a Shoestring
 • 2 netter i Hanoi
 • 13 dager Cape & Dunes Overland
 • 5 netter i Cape Town
 • Egen reisespesialist/kontaktperson
Leter du etter noen å reise Jorden Rundt med? Her er vår neste Fellesreise Jorden Rundt! Avreise er i starten av september og reisen strekker seg over 3 måneder. Underveis er dere innom land som USA, Fiji, Australia, Indonesia, Singapore, Malaysia, Vietnam, Sør-Afrika og Namibia!

Det er 1 ledig plass igjen på denne fellesreisen per 20.04.2018.


Reiserute:

Oslo - San Francisco // Los Angeles - Fiji - Sydney // Brisbane - Bali - Kuala Lumpur // Singapore - Ho Chi Minh City // Hanoi - Cape Town // Windhoek - Cape Town - Oslo

 

// = Reise på egenhånd

Drømmer du om å reise Jorden Rundt, men mangler noen å reise sammen med? Da har vi satt sammen et unikt reisekonsept som kanskje er noe for deg. Våre andre fellesreiser har vist seg å være svært populære, så her gjelder det å være raskt ute!

Vi har skreddersydd en fellesreise Jorden Rundt for deg mellom 18-29 år der du har muligheten til å reise sammen med en gruppe reiseglade mennesker. De fleste aktiviter er inkludert på forhånd slik at dere vil få masse tid til å bli kjent med hverandre, men det er også lagt opp til noe tid uten fast opplegg. De fleste gruppene velger å holde sammen hele veien, men her får man noe fleksibilitet til å evt. gjøre ting på egenhånd om man skulle ønske det. Konseptet egner seg derfor perfekt for deg som både vil ha friheten ved backpackerlivet, men samtidig ønsker noen å reise sammen og dele opplevelsene med.

Underveis på reisen

Hver gang du flyr inn til et nytt land er det arrangert et visst antall overnattinger i dorms/dobbeltrom. Alle opplevelsesreisene som er inkludert er fastlagte på forhånd, og vil også foregå sammen med dine nye reisekamerater. Dersom du skulle ønske å splitte opp underveis vil dere møtes igjen hver gang dere flyr videre, med mindre dere avtaler noe annet.

Reiserute

Vi snakker en klassisk Jorden Rundt-reise med mange spennende destinasjoner som strekker seg ca. 3 måneder fra 1. september til 29. november 2018. Noen opplevelser er inkludert på forhånd, men det blir også tid til å utforske destinasjoner og reise på egenhånd.

1. september 2018 - Avreise fra Oslo retning San Francisco. Etter to dager i storbyen er det er klart for en spennende opplevelsreise som tar dere fra San Francisco, via steder som Yosemite National Park, Las Vegas og Grand Canyon før dere til slutt ender opp i Los Angeles. Les mer om turen HER!

Western Wonder

9. september 2018 - 9. september kommer dere frem til Los Angeles og vi har inkludert tre ekstra netter som gir dere godt med tid til å utforske også denne storbyen.

12. september 2018 - Fly fra Los Angeles til Fiji. Her er det er klart for øyhopping! De neste åtte dagene tilbringer dere i fantastiske omgivelser på forskjellige øyer.

21. september 2018 - Nesa peker nå mot Australia og dere flyr først til Sydney. I Sydney har vi inkludert tre netter, og deretter et busspass som er godt å ha når dere så skal reise fritt oppover kysten mot Brisbane de neste dagene. Dere velger selv hva dere ønsker å gjøre med tiden deres i Australia. 

7. oktober 2018 - Neste etappe er fly fra Brisbane til Bali, og der er det først klart for opplevelsesturen 9 day Balintro som byr på kulturelle opplevelser ved eldgamle templer, snorkling med skilpadder og bading under vakre fossefall. Opplev også Kuta og Gilis natteliv, og beveg deg utenfor allfarvei blant rismarkene i Lovina.

9 days Balintro

15. oktober 2018 - Etter det arrangerte opplegget på Bali blir det en ekstra uke til å lene seg tilbake og bare nyte livet på egenhånd, eller sammen med gruppen. Overnatting er ikke arrangert disse dagene, så dere står fritt til å reise rundt.

22. oktober 2018 - Fly fra Bali til Kuala Lumpur. Her har vi inkludert tre netter slik at dere får muligheten til slå dere løs i storbyen. Deretter reiser dere på egenhånd ned til Singapore der vi har inkludert nye 3 netter med overnatting.

28. oktober 2018 - Dere flyr videre fra Singapore til Ho Chi Minh City i Vietnam. Her er det klart for opplevelsesreisen Vietnam om a Shoestring.

Vietnam on a Shoestring

8. november 2018 - Etter 12 dager på reise gjennom Vietnam er dere fremme i Hanoi. Her har vi inkludert 2 ekstra netter.

10. november 2018 - Fly fra Hanoi til Cape Town i Sør-Afrika. I Cape Town bærer det rett ut på en ny fantastisk opplevelsesreise gjennom deler av Sør-Afrika samt spektakulære Namibia.

Cape and Dunes

23. november 2018 - Fremme i Windhoek snur dere rundt, og flyr tilbake til Cape Town. I Cape Town har vi så inkludert 5 netter. Perfekt med tid til å utforske områdene i og rundt en av verdens vakreste byer og omgivelser.

28. november 2018 - Turen er dessverre kommet til sin ende, og siste flight går fra Cape Town til Oslo. Ankomst Oslo er 29. november.

Bli kjent med dine reisekamerater før avreise

Før avreise inviterer vi deg til et butikkmøte/nettmøte avhengig av hva som lar seg gjennomføre. Nærmere informasjon vil bli gitt god tid i forveien

Vi vil også opprette en lukket Facebook-gruppe for alle dine nye reisevenner slik at dere får muligheten til å bli bedre kjent før avreise.

Praktiske opplysninger

 • Fellesreisen Jorden Rundt har en aldersgrense på 18 - 29 år.
 • Er du over 26 år og ikke student, gjelder egne priser.
 • Reiseperiode: 01.09.2018 - 29.11.2018
 • Det er 8 ledige plasser på turen, avhengig av interesse. Det er 1 ledig plass per 20.04.2018.
 • Pris er frapris og kan ikke garanteres. Her lønner det seg å være raskt ute.
 • Overnatting er basert på dorms/twin room.
 • Flybillettene er ikke endringsbare.

Reiseforsikring

Reis ALDRI uten reiseforsikringKILROY har en egen avtale med Europeiske som er en av de beste reiseforsikringene i verden. Spør oss om pris dersom du ikke allerede har egen reiseforsikring.

Bestilling

Vår Jorden Rundt-spesialist Stephanie i Trondheim har skreddersydd fellesreisen og kan kontaktes for spørsmål eller bestilling. Vi anbefaler å bestille så tidlig som mulig for best mulig pris.

Bor du i andre deler av landet enn Oslo kan vi hjelpe til med tilknytningsfly. Gi beskjed ved bestilling.

Hvor mye lommepenger må jeg regne med?

Lommepenger er svært individuelt. I denne fellesreisen er det allerede mange opplevelser, aktiviteter og alt av overnattinger inkludert. Utover dette regner vi med at du klarer deg med ca. 40 000 NOK på denne fellesreisen.

Når må reisen betales?

Ved bestilling må du betale et depositum på 25 000 NOK. Depositumet refunderes ikke.

Virker denne reisen perfekt for deg?
Kontakt Stephanie

 

Tilbakemeldinger fra kunder

"Nå er det en drøy uke siden jeg kom hjem fra mitt livs eventyr! Jeg må bare takke for en unik mulighet, for en fantastisk reise dere hadde satt sammen! Det er noen av de beste opplevelsene jeg har hatt hittil i livet. 3 måneder jorda rundt var helt eventyrisk! Jeg har ikke ord, jeg har opplevd så vanvittig mye, blitt kjent med så mange kjekke mennesker og sett så mange fantastiske steder!" - Kamilla

"Supre mennesker, og alle med felles interesser. Dette ble de tre beste månedene i mitt liv." - Mona

"Fellesreise er en helt super ting! Jeg har virkelig fått venner for livet og alt jeg har opplevd på denne turen kommer jeg aldri til å glemme. Et helt genialt alternativ for nye backpackere som ikke vil reise alene på den første reisen." - Ane

Unike safarimuligheter i Etosha National Park, Namibia

Spennende opplevelser i Australia

Deilige strender på Bali

Kontakt