Fellesreise Jorden Rundt - Sommer 2018

Fellesreise Jorden Rundt - Sommer 2018
Fra NOK 49 599,-Pris fra, per person

Inkluderer

 • Alle flybilletter
 • ISIC-kort
 • Bestillingsomkostninger
 • 3 netter i New York
 • 3 netter i Los Angeles
 • LA to SFO Express - 8 dager
 • 3 netter i San Francisco
 • 1 natt i Nadi, Fiji
 • 7 dager øyhopping på Fiji
 • 3 netter i Singapore
 • 12 dager med opplevelser på Bali
 • 3 netter på Bali
 • Egen reisespesialist/kontaktperson
Er du klar for ditt livs eventyr denne sommeren? Sleng deg med på vår neste Fellesreise Jorden Rundt og bli med til destinasjoner som USA, Fiji, Singapore og Bali!

Det er 3 ledige plasser igjen på denne fellesreisen per 22.01.2018.

Reiserute:

Oslo - New York - Los Angeles // San Francisco - Fiji - Singapore - Bali - Oslo

Drømmer du om å reise Jorden Rundt, men mangler noen å reise sammen med? Da har vi satt sammen et unikt reisekonsept som kanskje er noe for deg. Våre andre fellesreiser har vist seg å være svært populære, så her gjelder det å være raskt ute!

Vi har skreddersydd en fellesreise Jorden Rundt for deg mellom 18-29 år der du har muligheten til å reise sammen med en gruppe reiseglade mennesker. De fleste aktiviter er inkludert på forhånd slik at dere vil få masse tid til å bli kjent med hverandre, men det er også lagt opp til noe tid uten fast opplegg. De fleste gruppene velger å holde sammen hele veien, men her får man noe fleksibilitet til å evt. gjøre ting på egenhånd om man skulle ønske det. Konseptet egner seg derfor perfekt for deg som både vil ha friheten ved backpackerlivet, men samtidig ønsker noen å reise sammen og dele opplevelsene med.

Underveis på reisen

Hver gang du flyr inn til et nytt land er det arrangert et visst antall overnattinger i dorms/dobbeltrom. Alle opplevelsesreisene som er inkludert er fastlagte på forhånd, og vil også foregå sammen med dine nye reisekamerater. Dersom du skulle ønske å splitte opp underveis vil dere møtes igjen hver gang dere flyr videre, med mindre dere avtaler noe annet.

Reiserute

Dette blir en utrolig spennende Jorden Rundt-reise med mange populære destinasjoner som strekker seg over ca. 6 uker over sommeren fra 24. juni til 6. august 2018. Noen opplevelser er inkludert på forhånd, men det blir også tid til å finne på akkurat det dere selv måtte ønske.

24. juni 2018 - Avreise fra Oslo Lufthavn, destinasjon New York, USA. Fellesreisen starter med noen dager i "The Big Apple" og vi har inkludert 3 netter her.

27. juni 2018 - Fly videre fra New York til Los Angeles. Her har vi også inkludert 3 netter i selveste Hollywood, og deretter er det klart for den spennende opplevelsesreisen Los Angeles to San Francisco Express. De 8 neste dagene skal dere innom steder som Joshua Tree National Park, Grand Canyon, Las Vegas, Death Valley Yosemite National Park og San Francisco.

Los Angeles to San Francisco Express

6. juli 2018 - Vel fremme i San Francisco har vi også her inkludert 3 overnattinger. Akkurat passe med tid til å utforske Alcatraz, Golden Gate Bridge og alt det andre storbyen har å by på.

9. juli 2018 - Fly fra San Francisco til NadiFiji. På Fiji blir det øyhopping! 7 dager og 2 (3) forskjellige øyer. I tillegg blir det en natt i Nadi både før øyhoppingen.

18. juli 2018 - Nesa peker nå mot Asia, og første stopp er i Singapore. Igjen har vi inkludert 3 netter så dere kan utforske en ny spennende by.

22. juli 2018 - Etter tre dager i Singapore er det klart for avreise til Bali, Indonesia. Ved ankomst Bali blir det opplevelser i bøtter og spann de første 12 dagene. Deretter har dere tre ekstra dager utforske øya og kanskje kjapt øyene rundt på egenhånd eller sammen med nye venner.

5. august 2018 - Siste dag har kommet og dere flyr hjemover fra Bali til Oslo. Ankomst Oslo 6. august.

Praktiske opplysninger

 • Fellesreisen Jorden Rundt har en aldersgrense på 18 - 29 år.
 • Er du over 26 år og ikke student, gjelder egne priser.
 • Reiseperiode: 24.06.2018 - 06.08.2018
 • Det er 8 ledige plasser på turen, avhengig av interesse. Det er 3 ledige plasser per 22.01.2018.
 • Pris er frapris og kan ikke garanteres. Her lønner det seg å være raskt ute.
 • Overnatting er basert på dorms/twin room.
 • Flybillettene er ikke endringsbare.

Reiseforsikring

Reis ALDRI uten reiseforsikring. KILROY har en egen avtale med Gouda - en av de beste reiseforsikringene i verden. Spør oss om pris dersom du ikke allerede har egen reiseforsikring.

Bestilling

Vår Jorden Rundt-spesialist Stephanie i Trondheim har skreddersydd fellesreisen og kan kontaktes for spørsmål eller bestilling. Vi anbefaler å bestille så tidlig som mulig for best mulig pris.

Bor du i andre deler av landet enn Oslo kan vi hjelpe til med tilknytningsfly. Gi beskjed ved bestilling.

Hvor mye lommepenger må jeg regne med?

Lommepenger er svært individuelt. I denne fellesreisen er det allerede mange opplevelser, aktiviteter og alt av overnattinger inkludert. Utover dette regner vi med at du klarer deg med ca. 15 000 NOK på denne fellesreisen.

Når må reisen betales?

Ved bestilling må du betale et depositum på 15 000 NOK. Depositumet refunderes ikke.

Høres dette spennende ut?
Kontakt Stephanie

 
Tilbakemeldinger fra kunder

"Nå er det en drøy uke siden jeg kom hjem fra mitt livs eventyr! Jeg må bare takke for en unik mulighet, for en fantastisk reise dere hadde satt sammen! Det er noen av de beste opplevelsene jeg har hatt hittil i livet. 3 måneder jorda rundt var helt eventyrisk! Jeg har ikke ord, jeg har opplevd så vanvittig mye, blitt kjent med så mange kjekke mennesker og sett så mange fantastiske steder!" - Kamilla

"Supre mennesker, og alle med felles interesser. Dette ble de tre beste månedene i mitt liv." - Mona

"Fellesreise er en helt super ting! Jeg har virkelig fått venner for livet og alt jeg har opplevd på denne turen kommer jeg aldri til å glemme. Et helt genialt alternativ for nye backpackere som ikke vil reise alene på den første reisen." - Ane

Øyhopping på Fiji

Opplev fantastiske Singapore

Santa Monica Pier med utsikt mot Venice Beach i Los Angeles

Kontakt