Fellesreise Jorden Rundt - Vår 2018

Fellesreise Jorden Rundt - Vår 2018
Fra NOK 68 900,-Pris fra, per person

Inkluderer

 • Alle flybilletter
 • ISIC-kort
 • Bestillingsomkostninger
 • Visum til Australia
 • Transfer ved ankomst Delhi
 • Delhi to Kathmandu on a Shoestring - 15 dager
 • 1 natt i Kathmandu
 • 2 netter i Kuala Lumpur
 • 12 dager med opplevelser på Bali
 • 2 netter i Brisbane
 • Busspass i Australia
 • 3 netter i Sydney
 • 2 netter i Nadi, Fiji
 • 7 dager øyhopping på Fiji
 • 3 netter i Hollywood
 • Westerner 2 - 14 dager
 • 2 netter ved Venice Beach
 • Egen reisespesialist/kontaktperson
Denne fellesreisen går innom fantastiske land som India, Nepal, Malaysia, Indonesia, Australia, Fiji og USA. Er du klar for ditt livs eventyr?

Det er 7 ledige plasser igjen på denne fellesreisen per 13.10.2017.

 

Reiserute:

Oslo - Delhi // Kathmandu - Kuala Lumpur - Bali - Brisbane // Cairns - Sydney - Fiji - Los Angeles - Oslo

Drømmer du om å reise Jorden Rundt, men mangler noen å reise sammen med? Da har vi satt sammen et unikt reisekonsept som kanskje er noe for deg. Våre andre fellesreiser har vist seg å være svært populære, så her gjelder det å være raskt ute!

Vi har skreddersydd en fellesreise Jorden Rundt for deg mellom 18-29 år der du har muligheten til å reise sammen med en gruppe reiseglade mennesker. De fleste aktiviter er inkludert på forhånd slik at dere vil få masse tid til å bli kjent med hverandre, men det er også lagt opp til noe tid uten fast opplegg. De fleste gruppene velger å holde sammen hele veien, men her får man noe fleksibilitet til å evt. gjøre ting på egenhånd om man skulle ønske det. Konseptet egner seg derfor perfekt for deg som både vil ha friheten ved backpackerlivet, men samtidig ønsker noen å reise sammen og dele opplevelsene med.

Underveis på reisen

Hver gang du flyr inn til et nytt land er det arrangert et visst antall overnattinger i dorms/dobbeltrom. Alle opplevelsesreisene som er inkludert er fastlagte på forhånd, og vil også foregå sammen med dine nye reisekamerater. Dersom du skulle ønske å splitte opp underveis vil dere møtes igjen hver gang dere flyr videre, med mindre dere avtaler noe annet.

Reiserute

Dette blir en utrolig spennende Jorden Rundt-reise med mange populære destinasjoner, samt noen litt mer uvanlige, som strekker seg over ca. 3 måneder fra 12. mars til 5. juni 2018. Noen opplevelser er inkludert på forhånd, men det blir også tid til å finne på akkurat det dere selv måtte ønske.

12. mars 2018 - Avreise fra Oslo Lufthavn, destinasjon Delhi, India. Der bærer det rett ut på en uhyre spennende opplevelsesreise gjennom India og Nepal.

Delhi to Kathmandu on a Shoestring

28. mars 2018 - Mange minner rikere er dere fremme i Kathmandu, får en ekstra natt der, og flyr deretter videre til Kuala Lumpur, Malaysia.

29. mars 2018 - I Kuala Lumpur har vi inkludert to netter. Akkurat nok til å trekke pusten og nyte to dager i en av Asias kuleste storbyer.

31. mars 2018 - Fly fra Kuala Lumpur til Bali, Indonesia. Ved ankomst Bali blir det opplevelser i bøtter og spann de første 12 dagene. Deretter har dere en ekstra uke til å utforske øya og øyene rundt på egenhånd eller sammen med nye venner.

18. april 2018 - Fly fra Bali til Brisbane, Australia. Vi har først inkludert to netter i Brisbane. Deretter har vi slengt på et busspass så dere kan reise på egenhånd oppover kysten til Cairns.

6. mai 2018 - Etter litt over to uker på farten i Australia flyr dere fra Cairns til Sydney. I Sydney har vi også inkludert tre overnattinger slik at dere ikke går glipp av en av verdens kuleste storbyer.

9. mai 2018 - Fly fra Sydney til Nadi, Fiji. På Fiji blir det øyhopping! 7 dager og 2 (3) forskjellige øyer. I tillegg blir det en natt i Nadi både før og etter øyhoppingen.

17. mai 2018 - På selveste 17. mai flyr dere fra Fiji til Los Angeles. Frykt ikke, dere er også framme samme dag, så det blir sikkert litt muligheter til feiring i USA! De tre første nettene er inkludert i selveste Hollywood. Deretter er det klart for opplevelsesreisen Westerner 2. De neste to ukene skal dere innom steder som San Diego, Grand Canyon, Las Vegas, Death Valley, Yosemite National Park og San Francisco.

2. juni 2018 - Tilbake i Los Angeles har vi inkludert to ekstra netter så dere kan slå dere løs ved Venice Beach.

4. juni 2018 - Siste dag har kommet og dere flyr hjemover fra Los Angeles til Oslo. Ankomst Oslo 5. juni.

Praktiske opplysninger

 • Fellesreisen Jorden Rundt har en aldersgrense på 18 - 29 år.
 • Er du over 26 år og ikke student, gjelder egne priser.
 • Reiseperiode: 12.03.2018 - 05.06.2018
 • Det er 8 ledige plasser på turen, avhengig av interesse. Det er 7 ledige plasser igjen på denne fellesreisen per 13.10.2017.
 • Pris er frapris og kan ikke garanteres. Her lønner det seg å være raskt ute.
 • Overnatting er basert på dorms/twin room. Enkelt/dobbeltrom kan ordnes mot et tillegg.
 • Flybillettene er ikke endringsbare.

Reiseforsikring

Reis ALDRI uten reiseforsikring. KILROY har en egen avtale med Gouda - en av de beste reiseforsikringene i verden. Spør oss om pris dersom du ikke allerede har egen reiseforsikring.

Bestilling

Vår Jorden Rundt-spesialist Stephanie i Trondheim har skreddersydd fellesreisen og kan kontaktes for spørsmål eller bestilling. Vi anbefaler å bestille så tidlig som mulig for best mulig pris.

Bor du i andre deler av landet enn Oslo kan vi hjelpe til med tilknytningsfly. Gi beskjed ved bestilling.

Hvor mye lommepenger må jeg regne med?

Lommepenger er svært individuelt. I denne fellesreisen er det allerede mange opplevelser, aktiviteter og overnattinger inkludert. Utover dette regner vi med at du klarer deg med ca. 35 000 NOK på denne fellesreisen.

Når må reisen betales?

Ved bestilling må du betale et depositum på 20 000 NOK. Depositumet er ikke refunderbart. Resten av reisen må betales senest 15. desember.

Høres dette spennende ut?
Kontakt Stephanie

 
Tilbakemeldinger fra kunder

"Nå er det en drøy uke siden jeg kom hjem fra mitt livs eventyr! Jeg må bare takke for en unik mulighet, for en fantastisk reise dere hadde satt sammen! Det er noen av de beste opplevelsene jeg har hatt hittil i livet. 3 måneder jorda rundt var helt eventyrisk! Jeg har ikke ord, jeg har opplevd så vanvittig mye, blitt kjent med så mange kjekke mennesker og sett så mange fantastiske steder!" - Kamilla

"Supre mennesker, og alle med felles interesser. Dette ble de tre beste månedene i mitt liv." - Mona

"Fellesreise er en helt super ting! Jeg har virkelig fått venner for livet og alt jeg har opplevd på denne turen kommer jeg aldri til å glemme. Et helt genialt alternativ for nye backpackere som ikke vil reise alene på den første reisen." - Ane

Er du klar for et eventyr i India?

Spennende opplevelser i Australia

Santa Monica Pier med utsikt mot Venice Beach i Los Angeles

Kontakt