Fellesreise Jorden Rundt - Vinter/vår 2019

Fellesreise Jorden Rundt - Vinter/vår 2019
Fra NOK 79 850,-Pris fra, per person

Inkluderer

 • Alle flybilletter
 • ISIC-kort
 • Bestillingsomkostninger
 • Visum til Australia
 • 4 netter i Cape Town
 • Dunes, Deltas & Falls - 21 dager
 • 3 netter i Johannesburg
 • 4 netter i Bangkok
 • Thailand & Malaysia Island Hopping Adventure - 14 dager
 • 2 netter i Kuala Lumpur
 • 2 netter på Bali
 • 3 netter i Sydney
 • Busspass i Australia
 • 2 netter i Los Angeles
 • Western Express - 8 dager
 • 3 netter i San Francisco
 • 4 netter i New York
 • Egen reisespesialist/kontaktperson
Her er vår første Fellesreise Jorden Rundt for vinter/vår 2019! Er du klar for et fartsfylt eventyr Jorden Rundt som strekker seg over 3 måneder? Da bør du lese videre!

Det er 3 ledige plasser igjen på denne fellesreisen per 24.05.2018.


Reiserute:

Oslo - Cape Town // Victoria Falls - Johannesburg - Phuket // Kuala Lumpur - Bali - Sydney // Brisbane - Los Angeles // San Francisco - New York - Oslo

Drømmer du om å reise Jorden Rundt, men mangler noen å reise sammen med? Da har vi satt sammen et unikt reisekonsept som kanskje er noe for deg. Våre andre fellesreiser har vist seg å være svært populære, så her gjelder det å være raskt ute!

Vi har skreddersydd en fellesreise Jorden Rundt for deg mellom 18-29 år der du har muligheten til å reise sammen med en gruppe reiseglade mennesker. De fleste aktiviter er inkludert på forhånd slik at dere vil få masse tid til å bli kjent med hverandre, men det er også lagt opp til noe tid uten fast opplegg. De fleste gruppene velger å holde sammen hele veien, men her får man noe fleksibilitet til å evt. gjøre ting på egenhånd om man skulle ønske det. Konseptet egner seg derfor perfekt for deg som både vil ha friheten ved backpackerlivet, men samtidig ønsker noen å reise sammen og dele opplevelsene med.

Underveis på reisen

Hver gang du flyr inn til et nytt land er det arrangert et visst antall overnattinger i dorms/dobbeltrom. Alle opplevelsesreisene som er inkludert er fastlagte på forhånd, og vil også foregå sammen med dine nye reisekamerater. Dersom du skulle ønske å splitte opp underveis vil dere møtes igjen hver gang dere flyr videre, med mindre dere avtaler noe annet.

Reiserute

Dette blir en utrolig spennende Jorden Rundt-reise med mange populære destinasjoner som strekker seg over ca. 3 måneder fra 8. januar til 8. april 2019. Noen opplevelser er inkludert på forhånd, men det blir også tid til å finne på akkurat det dere selv måtte ønske.

8. januar 2019 - Avreise fra Oslo Lufthavn, destinasjon Cape Town, Sør-Afrika. Her har vi inkludert de fire første nettene i en av verdens flottest beliggende byer. Deretter er det klart for en herlig opplevelsesreise fra Cape Town gjennom Sør-Afrika, Namibia, Botswana og Zimbabwe.

Dunes, Deltas & Falls

2. februar 2019 - Opplevelsesreisen ender i Victoria Falls, Zimbabwe. Etter 21 dager på reise gjennom sørlige Afrika går neste fly til Johannesburg. Her får dere 3 dager, før dere den 5. februar flyr videre til neste kontinent. Nemlig Asia, og destinasjonen er Phuket!

6. februar 2019 - Dere er framme i Phuket. Her har vi først inkludert fire netter. Deretter er det klart for 14 dager med øyhopping nedover vestkysten av Thailand og Malaysia.

Thailand & Malaysia Island Hopping Adventure

23. februar 2019 - Øyhoppingen ender i Kuala Lumpur. Her har vi også inkludert to netter overnatting så dere har muligheten til å utforske Malaysias hovedstad.

25. februar 2019 - Neste etappe går fra Kuala Lumpur til Bali! Her har vi først inkludert 2 netter overnatting før dere har 7 dager til å utforske denne fantastiske øya på egenhånd, eller sammen med dine nye venner.

6. mars 2019 - Nesa peker nå mot Australia! Dere lander i Sydney der vi har inkludert 3 netter med overnatting. Deretter har vi slengt med et busspass slik at dere kan fortsette på egenhånd i Australia oppover kysten til Brisbane. Til sammen får dere ca. to uker til å nyte Australia.

22. mars 2019 - Fra Brisbane flyr dere videre til Los Angeles. Det blir 2 netter her før det er klart for en ny fantastisk opplevelsesreise som i løpet av 8 dager vil ta dere fra Los Angeles, via Grand Canyon, Las Vegas og Yosemite til San Francisco, nemlig Western Express.

Western Express

31. mars 2019 - I San Francisco har vi inkludert 3 ekstra netter. Deretter går ferden videre mot New York.

3. april 2019 - Fly fra San Francisco til New York. Vel fremme i New York er de 4 siste nettene er inkludert så dere kan slå dere løs i "The Big Apple".

7. april 2019 - Fly fra New York hjem til Oslo. Ankomst Oslo 8. april.

Praktiske opplysninger

 • Fellesreisen Jorden Rundt har en aldersgrense på 18 - 29 år.
 • Er du over 26 år og ikke student, gjelder egne priser.
 • Reiseperiode: 08.01.2019 - 08.04.2019
 • Det er 8 ledige plasser på turen, avhengig av interesse. Det er 3 ledige plasser per 24.05.2018.
 • Pris er frapris og kan ikke garanteres. Her lønner det seg å være raskt ute.
 • Overnatting er basert på dorms/twin room.
 • Flybillettene er ikke endringsbare.

Bli kjent med dine reisekamerater før avreise

Vi oppretter en lukket Facebook-gruppe for alle dine nye reisevenner slik at dere får muligheten til å bli bedre kjent før avreise.

Reiseforsikring

Reis ALDRI uten reiseforsikring. Vi har en egen avtale med Europeiske som er en av de beste reiseforsikringene i verden. Spør oss om pris dersom du ikke allerede har egen reiseforsikring.

Bestilling

Vår Jorden Rundt-spesialist Malene i Trondheim har skreddersydd fellesreisen og kan kontaktes for spørsmål eller bestilling. Vi anbefaler å bestille så tidlig som mulig for best mulig pris.

Bor du i andre deler av landet enn Oslo kan vi også hjelpe deg med fly til og fra. Gi beskjed ved bestilling.

Hvor mye lommepenger må jeg regne med?

Lommepenger er svært individuelt. I denne fellesreisen er det allerede mange opplevelser, aktiviteter og overnattinger inkludert. Utover dette regner vi med at du klarer deg med ca. 40.000 - 45.000 NOK på denne fellesreisen.

Når må reisen betales?

Ved bestilling må du betale et depositum på ca. 25.000 NOK. Depositumet refunderes ikke. Resten av reisen må betales senest 3 måneder før avreise.

Høres dette spennende ut?
Kontakt Malene

 
Tilbakemeldinger fra kunder

"Nå er det en drøy uke siden jeg kom hjem fra mitt livs eventyr! Jeg må bare takke for en unik mulighet, for en fantastisk reise dere hadde satt sammen! Det er noen av de beste opplevelsene jeg har hatt hittil i livet. 3 måneder jorda rundt var helt eventyrisk! Jeg har ikke ord, jeg har opplevd så vanvittig mye, blitt kjent med så mange kjekke mennesker og sett så mange fantastiske steder!" - Kamilla

"Supre mennesker, og alle med felles interesser. Dette ble de tre beste månedene i mitt liv."
 - Mona

"Fellesreise er en helt super ting! Jeg har virkelig fått venner for livet og alt jeg har opplevd på denne turen kommer jeg aldri til å glemme. Et helt genialt alternativ for nye backpackere som ikke vil reise alene på den første reisen." - Ane

Fantastiske Cape Town!

Spennende opplevelser i Australia

Safari i sørlige Afrika

Kontakt