Fellesreise - Seiltur i Kroatia - Sommer 2018

Fellesreise - Seiltur i Kroatia - Sommer 2018
Fra NOK 11 395,-Pris fra, per person

Inkluderer

 • Alle flybilletter
 • ISIC-kort
 • Bestillingsomkostninger
 • 1 natt i Split ved ankomst inkl. frokost
 • 8 dager seiltur inkl. frokost og lunsj
 • 1 natt i Split før avreise inkl. frokost
 • Egen reisespesialist/kontaktperson
Leter du etter noen å reise med i sommer? Pakk sommerklær og badetøy i ryggsekken og hopp på flyet til Kroatia! Der ligger det en seilbåt klar til å ta dere med på en fantastisk seiltur langs kysten av Kroatia.

Reiserute:

Oslo - Split - Oslo

// = Reise på egenhånd

Er du klar for et nytt spennende eventyr, men mangler noen å reise sammen med? Da har vi satt sammen et unikt reisekonsept som kanskje er noe for deg. Våre andre fellesreiser har vist seg å være svært populære, så her gjelder det å være raskt ute!

Dette kommer til å bli en uforglemmelig opplevelse, og en reise som er midt i blinken for deg som drømmer om å reise på øyhopping langs kysten av Kroatia. Kort fortalt er dette en fellesreise for deg mellom 18-29 år. Om bord venter andre unge mennesker, egen kokk og tilhørende bar. Nyt Middelhavets varme sommerbriser fra seilbåten, der dere bade og nyte solen om dagen, for så og gå i land oppleve nattelivet om kvelden.

Reiserute

En reise til Kroatia vil sannsynligvis bli en svært hyggelig overraskelse for de aller fleste. Selve reisen varer i 10 dager fra 27. juli 2018 - 5. august 2018. Programmet vil være som følger:

27. juli 2018 - Avreise fra Oslo retning Split, Kroatia. Vel fremme i Split har vi inkludert den første natta før seilturen for å slappe av. Dagen etter er det klart for 8 dager på seilbåt fra Split til Dubrovnik og tilbake igjen.

På båten er det inkludert både frokost og lunsj, men middager når dere går i land og drikkevarer kommer på egen regning. Overnatting er på 'lower deck'.

Underveis på seilturen er det lagt opp til en rekke muligheter for andre aktiviteter. Les mer om turen her.

Bli med på seiltur i Kroatia

4. august 2018 - Seilturen er ferdig, og dere er tilbake i Split. Vi har også inkludert en natt overnatting i Split etter turen. Siste sjanse til å slå seg løs på byen!

5. august 2018 - Turen er dessverre kommet til sin ende, og siste flight går fra Split til Oslo. Ankomst Oslo er 5. august.

Bli kjent med dine reisekamerater før avreise

Før avreise inviterer vi deg til et nettmøte avhengig av hva som lar seg gjennomføre. Nærmere informasjon vil bli gitt god tid i forveien.

Vi vil også opprette en lukket Facebook-gruppe for alle dine nye reisevenner slik at dere får muligheten til å bli bedre kjent før avreise.

Praktiske opplysninger

 • Fellesreisen har en aldersgrense på 18 - 29 år.
 • Er du over 26 år og ikke student, gjelder egne priser.
 • Reiseperiode: 27.07.2018 - 05.08.2018
 • Det er 8 ledige plasser på turen, avhengig av interesse.
 • Pris er frapris og kan ikke garanteres. Her lønner det seg å være raskt ute.
 • Overnatting er basert på dorms.
 • Flybillettene er ikke endringsbare.

Reiseforsikring

Reis ALDRI uten reiseforsikringKILROY har en egen avtale med Gouda - en av de beste reiseforsikringene i verden. Spør oss om pris dersom du ikke allerede har egen reiseforsikring.

Bestilling

Vår Jorden Rundt-spesialist Morten i Trondheim har skreddersydd fellesreisen og kan kontaktes for spørsmål eller bestilling. Vi anbefaler å bestille så tidlig som mulig for best mulig pris.

Bor du i andre deler av landet enn Oslo kan vi hjelpe til med tilknytningsfly. Gi beskjed ved bestilling.

Hvor mye lommepenger må jeg regne med?

Lommepenger er svært individuelt. I denne fellesreisen er det allerede mange opplevelser, aktiviteter og overnattinger inkludert. Utover dette regner vi med at du klarer deg med ca. 7 000 NOK på denne fellesreisen.

Når må reisen betales?

Ved bestilling må du betale et depositum på 7 500 NOK. Depositumet refunderes ikke.

Virker denne reisen perfekt for deg?
Kontakt Morten

 

Tilbakemeldinger fra kunder

"Nå er det en drøy uke siden jeg kom hjem fra mitt livs eventyr! Jeg må bare takke for en unik mulighet, for en fantastisk reise dere hadde satt sammen! Det er noen av de beste opplevelsene jeg har hatt hittil i livet. 3 måneder jorda rundt var helt eventyrisk! Jeg har ikke ord, jeg har opplevd så vanvittig mye, blitt kjent med så mange kjekke mennesker og sett så mange fantastiske steder!" - Kamilla

"Supre mennesker, og alle med felles interesser. Dette ble de tre beste månedene i mitt liv." - Mona

"Fellesreise er en helt super ting! Jeg har virkelig fått venner for livet og alt jeg har opplevd på denne turen kommer jeg aldri til å glemme. Et helt genialt alternativ for nye backpackere som ikke vil reise alene på den første reisen." - Ane

Seiltur langs kysten av Kroatia

8 dager på seilbåt i Kroatia

Nyt late dager på seilbåt i Kroatia

Kontakt