Fellesreise - Bali - Sommer 2018

Fellesreise - Bali - Sommer 2018
Fra NOK 21 500,-Pris fra, per person

Inkluderer

 • Alle flybilletter
 • ISIC-kort
 • Bestillingsomkostninger
 • 2 netter på Bali ved ankomst
 • 7 dager surfekurs
 • 9 dager med opplevelser
 • Egen reisespesialist/kontaktperson
Drømmer du om å reise til Bali, men leter etter noen å reise sammen med? Vi har satt sammen en perfekt fellesreise til Bali i sommer, stappfull av unike opplevelser!

Det er 5 ledige plasser igjen på denne fellesreisen per 08.02.2018.


Reiserute:

Oslo - Bali - Oslo

// = Reise på egenhånd

Er du klar for et nytt spennende eventyr, men mangler noen å reise sammen med? Da har vi satt sammen et unikt reisekonsept som kanskje er noe for deg. Våre andre fellesreiser har vist seg å være svært populære, så her gjelder det å være raskt ute!

Dette kommer til å bli en uforglemmelig opplevelse, og en reise som er midt i blinken for deg som drømmer om å reise til Bali. Kort fortalt er dette en fellesreise for deg mellom 18-29 år. Vi har inkludert både et surfekurs og flere dager stappfulle av opplevelser på drømmeøya. Kanskje noe for deg?

Reiserute

Bali fremstår som en drømmereise for de fleste, og det er nettopp Bali som er i fokus på denne reisen. Selve reisen varer i 25 dager fra 29. juni 2018 - 23. juli 2018. Programmet vil være som følger:

29. juni 2018 - Avreise fra Oslo retning Denpasar, Bali. Vel fremme på Bali har vi først inkludert de to første nettene til å slappe av. Deretter er det klart for en uke med surfekurs!

9. juli 2018 - Surfekurset er ferdig, og de 9 neste dagene kommer dere til å reise rundt på Bali og oppleve alt det beste øya kan varte opp med. Les mer om disse dagene her.

17. juli 2018 - Det organiserte opplegget er ferdig, men dere har fortsatt 5 dager igjen på Bali til å reise rundt på egenhånd eller bare chille på et av deres nye favorittsteder. Overnatting er ikke inkludert disse siste dagene.

23. juli 2018 - Turen er dessverre kommet til sin ende, og siste flight går fra Denpasar, Bali til Oslo. Ankomst Oslo er 23. juli.

Bli kjent med dine reisekamerater før avreise

Før avreise inviterer vi deg til et butikkmøte/nettmøte avhengig av hva som lar seg gjennomføre. Nærmere informasjon vil bli gitt god tid i forveien

Vi vil også opprette en lukket Facebook-gruppe for alle dine nye reisevenner slik at dere får muligheten til å bli bedre kjent før avreise.

Praktiske opplysninger

 • Fellesreisen har en aldersgrense på 18 - 29 år.
 • Er du over 26 år og ikke student, gjelder egne priser.
 • Reiseperiode: 29.06.2018 - 23.07.2018
 • Det er 8 ledige plasser på turen, avhengig av interesse. Det er 5 ledige plasser per 08.02.2018.
 • Pris er frapris og kan ikke garanteres. Her lønner det seg å være raskt ute.
 • Overnatting er basert på dorms/twin room.
 • Flybillettene er ikke endringsbare.

Reiseforsikring

Reis ALDRI uten reiseforsikringKILROY har en egen avtale med Gouda - en av de beste reiseforsikringene i verden. Spør oss om pris dersom du ikke allerede har egen reiseforsikring.

Bestilling

Vår Jorden Rundt-spesialist Suzanne i Bergen har skreddersydd fellesreisen og kan kontaktes for spørsmål eller bestilling. Vi anbefaler å bestille så tidlig som mulig for best mulig pris.

Bor du i andre deler av landet enn Oslo kan vi hjelpe til med tilknytningsfly. Gi beskjed ved bestilling.

Hvor mye lommepenger må jeg regne med?

Lommepenger er svært individuelt. I denne fellesreisen er det allerede mange opplevelser, aktiviteter og overnattinger inkludert. Utover dette regner vi med at du klarer deg med ca. 7 000 NOK på denne fellesreisen.

Når må reisen betales?

Ved bestilling må du betale et depositum på 12 500 NOK. Depositumet refunderes ikke.

Virker denne reisen perfekt for deg?
Kontakt Suzanne

 

Tilbakemeldinger fra kunder

"Nå er det en drøy uke siden jeg kom hjem fra mitt livs eventyr! Jeg må bare takke for en unik mulighet, for en fantastisk reise dere hadde satt sammen! Det er noen av de beste opplevelsene jeg har hatt hittil i livet. 3 måneder jorda rundt var helt eventyrisk! Jeg har ikke ord, jeg har opplevd så vanvittig mye, blitt kjent med så mange kjekke mennesker og sett så mange fantastiske steder!" - Kamilla

"Supre mennesker, og alle med felles interesser. Dette ble de tre beste månedene i mitt liv." - Mona

"Fellesreise er en helt super ting! Jeg har virkelig fått venner for livet og alt jeg har opplevd på denne turen kommer jeg aldri til å glemme. Et helt genialt alternativ for nye backpackere som ikke vil reise alene på den første reisen." - Ane

9 dager fulle av opplevelser på Bali

Nyt vakre solnedganger på Bali

Surfekurs på Bali

Kontakt