Jorden Rundt-reiser

Jorden Rundt-reiser med KILROY

Livet består av en lang rekke spennende, men også vanskelige valg. Valg av utdannelse, jobb, kjæreste, bosted osv. Før du vet ordet av det kommer alle avgjørelsene og valgene man må ta som voksen. Men du kan også bestemme deg for å legge alle de tøffe valgene til siden, ta deg et friår og reise jorden rundt isteden!

Mange bruker friåret sitt til å leve ut reisedrømmene som backpacker. Det finnes ikke noe bedre enn å legge ut på en fremmed, men spennende og fantastisk Jorden Rundt-reise! Du vil kunne oppleve nye sider av deg selv og lade opp batteriene dine før du entrer et hektisk voksenliv fullt av til tider vanskelige avgjørelser. 

Hvorfor reise med oss?

En av fordelene ved å bestille din reise med oss i KILROY er nettopp det at du står fritt til å velge om du vil skreddersy din egen reiserute eller om du vil følge en av våre velprøvde ruteforslag, som eksempelvis Classic eller The Wet Dream. Uansett hva du velger å gjøre, så står våre reisespesialister klare til å hjelpe med nyttige innspill og tips.

Sett sammen din egen reiserute

Sett sammen din egen reiserute
I løpet av tre enkle steg kan du sette sammen din egen drømmereise. Velg dine favorittdestinasjoner og reiselengde, så vil vi skreddersy den perfekte ruten for deg!
Les mer

Kontakt