Jorden Rundt - A Backpacker's Dream

A Backpacker's Dream
Fra NOK 14 990,-Pris fra, per person

Inkluderer

  • Alle flybilletter
  • ISIC-kort
  • Bestillingsomkostninger
Ahh...! For en reiserute, og for en pris! Og masse fleksibilitet til å reise mellom destinasjoner på egenhånd. Perfekt for en eventyrlysten backpacker.

Oslo - Cape Town // Johannesburg - Bangkok // Phuket - Kuala Lumpur // Singapore - Sydney // Cairns - Hong Kong - Oslo

// = Reise på egenhånd eller på en organisert opplevelsestur

*Dette priseksempelet gjelder for studenter og ungdom, men vi kan også sette sammen en lignende reiserute som er gyldig for alle aldre

Våre reisespesialister hjelper deg med å skreddersy det som kan bli ditt livs drømmereise! Ved siden av våre fleksible Jorden Rundt-billetter kan vi også hjelpe deg med overnatting, opplevelsesreiser, lokal transport (busspass, leiebil eller campervan), reiseforsikring og mye mer.

A Backpacker's Dream - din reiserute i bilder:

Husk at dette bare er et forslag på en Jorden Rundt-reise. Hvis du har lyst til å inkludere andre destinasjoner, eller reise på en helt annen Jorden Rundt-reise kan vi naturligvis også hjelpe deg med dette.

Anbefalt reiselengde

Denne reiseruten kan gjennomføres på ca. 2-3 måneder, men vi anbefaler litt mer tid hvis du vil ha fullt utbytte av alle destinasjonene. Du bestemmer selv hvor lenge du vil være på hvert sted.

Forslag til opplevelser

I tillegg til selve reisen kan vi hjelpe deg med å organisere spennende aktiviteter og opplevelser mens du er på tur. For eksempel anbefaler vi at du blir med på en safariopplevelse når du er i Sør-Afrika. Når du ankommer Thailand kan du bli med på en dykkecamp eller fitness camp, mens du kan surfe dagen lang i Australia. Sjekk ut alle våre aktiviteter og opplevelsesturer i Sør-Afrika, Thailand, Malaysia, Singapore, Australia og Hong Kong

Flere billettmuligheter med ISIC-kortetISIC-kortet gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter over hele verden

ISIC-kortet (International Student Identity Card) gir deg muligheten til å bestille denne reiseruten med våre rimelige og fleksible ungdoms- og studentbilletter. Samtidig er ISIC-kortet et offisielt studentbevis som gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter i 125 land verden over. Les mer om ISIC-kortet her!

Hvorfor reise med KILROY?

Når du bestiller din reise med oss får du hjelp av reisespesialister som selv har besøkt stedene på din reiserute. Derfor kan vi bistå med gode reisetips og råd, samt alt av praktisk informasjon både før og underveis på reisen. Dette inkluderer informasjon om vær og klima, finansiering, reisebudsjett, visum, reiseforsikring, opplevelser og aktiviteter, med mer. 

Vil du ha hjelp til å bestille denne Jorden Rundt-reisen?
Kontakt oss

Sett sammen din egen reiserute

Sett sammen din egen reiserute
I løpet av tre enkle steg kan du sette sammen din egen drømmereise. Velg dine favorittdestinasjoner og reiselengde, så vil vi skreddersy den perfekte ruten for deg!
Les mer

 

Kontakt