Jorden Rundt - Beautiful Madness

Beautiful Madness
Fra NOK 36 500,-Pris fra, per person

Inkluderer

  • Alle flybilletter
  • ISIC-kort
  • Bestillingsomkostninger
Det er lett og drømme seg bort når man ser Jorden Rundt-reiser som dette. Denne reiseruten er en herlig miks av spennende destinasjoner på nesten alle verdens kontinenter. Er du klar for den fantastiske galskapen som venter deg?

Oslo - Rio de Janeiro // Lima - Bogotá - Panama City // Mexico City - Los Angeles // Seattle - Hawaii - Fiji - Brisbane // Melbourne - Christchurch // Auckland - Shanghai // Hong Kong - Kuala Lumpur - Delhi // Mumbai - Johannesburg // Nairobi - Oslo

 

// = Reise på egenhånd eller på en organisert opplevelsestur

*Dette priseksempelet gjelder for studenter og ungdom, men vi kan også sette sammen en lignende reiserute som er gyldig for alle aldre

Våre reisespesialister hjelper deg med å skreddersy det som kan bli ditt livs drømmereise! Ved siden av våre fleksible Jorden Rundt-billetter kan vi også hjelpe deg med overnatting, opplevelsesreiserlokal transport (busspass, leiebil eller campervan), reiseforsikring og mye mer.

Beautiful Madness - din reiserute i bilder: 

Husk at dette bare er et forslag på en Jorden Rundt-reise. Hvis du har lyst til å inkludere andre destinasjoner, eller reise på en helt annen Jorden Rundt-reise kan vi naturligvis også hjelpe deg med dette.

Anbefalt reiselengde

Denne reiseruten kan gjennomføres på ca. 5-6 måneder, men vi anbefaler litt mer tid hvis du vil ha fullt utbytte av alle destinasjonene. Du bestemmer selv hvor lenge du vil være på hvert sted.

Forslag til opplevelser

På denne fantastiske Jorden Rundt-reisen står opplevelsene i kø! Noen stikkord er: surfing, dykking, safari, hvit sandstrand, øyhopping, storbyopplevelser, road trip, templer, og spennende kultur!

Hvis du er i tvil om hva du skal prioritere, kan du ta en titt på våre beste tips:

Brasil: Besøk Sør-Amerikas største favela og dra på utflukt til Ilha Grande. Vi kan også anbefale deg å bli med på en organisert tur som tar deg til fra Rio til Buenos Aires via spektakulære Iguazu Falls

Peru: Inkastien og Machu Picchu. Enkelt og greit. Dette er et MUST når du er i Peru!

Colombia: Opplev det genuine Colombia på en av våre rundreiser i landet, eller gjør en god gjerning og opptjen karmapoeng ved å arbeide som frivillig.

Panama: Frisk opp spanskferdighetene med et spanskkurs! Eller hva med en utflukt til vakre San Blas Islands

Mexico: Opplev Mexicos spennende kultur og historie med en av våre rundreiser hvor du kan gjenoppdage glemte sivilisasjoner! Er du mer interessert i aktiviteter i og på vann kan du også utforsk en annen side av Mexico med dykking og surfing!

USA: Hvis du alltid har drømt om å legge ut på en legendarisk road trip, så har du muligheten nå. USA er nemlig den ultimate destinasjonen for en uforglemmelig road trip!

Fiji:Øyhopping! Tro oss, du vil ikke angre på at du dro på øyhopping til Yasawa-øyene på Fiji!

Australia: I Australia får du det hele, og mer til: dykking, surfing, seilturer og road trips

New Zealand: Adrenalinpumpende aktiviteter - here we come! Her kan du bli med på alt fra hvalsafari til rafting og kajakkpadling. New Zealand kan i tillegg by på fantastiske naturopplevelser, så en road trip hvor du får oppleve både nord- og sørøya anbefales!

Kina: At Kina er et enormt land spekket med spennende historie og kultur er ganske åpenbart for de fleste. For at du skal få mest mulig ut av ditt opphold her, kan vi ikke få anbefalt nok at du blir med på en rundtreise i landet, slik som denne eller denne

Malaysia: Å besøke Borneo er et must for enhver som besøker Malaysia, og vi kan definitivt anbefale deg å bli med på en av våre spennende aktiviteter eller rundturer her. 

India: Rundreiser, frivillig arbeid, safari, trekking og yoga! Altså - India byr på alle slags opplevelser og aktiviteter du kunne drømme om! Gled deg til å oppleve dette magiske og eksotiske landet.

Sør-Afrika & Kenya: Ett ord - Safari! Livet er for kort til å ikke dra på safari når du har muligheten - og det i de beste safari-områdene i verden attpåtil! Har du også lyst til å gi noe tilbake til samfunnet, kan du delta i et av våre frivillighetsprosjekter i Sør-Afrika eller Kenya.

Flere billettmuligheter med ISIC-kortetISIC-kortet gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter over hele verden

ISIC-kortet (International Student Identity Card) gir deg muligheten til å bestille denne reiseruten med våre rimelige og fleksible ungdoms- og studentbilletter. Samtidig er ISIC-kortet et offisielt studentbevis som gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter i 125 land verden over. Les mer om ISIC-kortet her!

Hvorfor reise med KILROY?

Når du bestiller din reise med oss får du hjelp av reisespesialister som selv har besøkt stedene på din reiserute. Derfor kan vi bistå med gode reisetips og råd, samt alt av praktisk informasjon både før og underveis på reisen. Dette inkluderer informasjon om vær og klima, finansiering, reisebudsjett, visum, reiseforsikring, opplevelser og aktiviteter, med mer. 

Vil du ha hjelp til å bestille denne Jorden Rundt-reisen?
Kontakt oss

Sett sammen din egen reiserute

Sett sammen din egen reiserute
I løpet av tre enkle steg kan du sette sammen din egen drømmereise. Velg dine favorittdestinasjoner og reiselengde, så vil vi skreddersy den perfekte ruten for deg!
Les mer

 

Kontakt