Jorden Rundt - Explorer

Jorden Rundt-reise med KILROY - Explorer
Fra NOK 15 990,-Pris fra, per person

Inkluderer

  • Alle flybilletter
  • Bestillingsomkostninger
  • ISIC-kort
  • MERK:
  • Billetter til Den transmongolske jernbane er IKKE inkludert i prisen
Glem alt om jetlag og hopp på den transmongolske jernbanen for en fantastisk opplevelse mens du reise gjennom Asia. Når du er framme kan du slenge deg med på en opplevelsesreise gjennom Thailand, Kambodsja, Laos og Vietnam. Neste stopp er Australia og New Zealand som best oppdages på egenhånd med ett busspass i hånda. Til slutt ender du opp i LA, der turen avsluttes med den ultimate Amerikanske road trip fra kyst til kyst på Route 66.

Oslo – Moskva // Beijing – Bangkok – Sydney – Christchurch // Auckland – Los Angeles // New York – Oslo

 

// = reis på egenhånd eller på en organisert opplevelsesreise

*Dette priseksempelet gjelder for studenter og ungdom, men vi kan også sette sammen en lignende reiserute som er gyldig for alle aldre.

Explorer - din reiserute i bilder:

Husk at dette bare er et forslag på en Jorden Rundt-reise. Hvis du har lyst til å inkludere andre destinasjoner, eller reise på en helt annen Jorden Rundt-reise kan vi naturligvis også hjelpe deg med dette.

1. Moskva, Russland
Turen sparkes i gang i Moskva med Den transsibirske jernbane. Men før du hopper på toget får du tid til å oppdage den russiske hovedstaden som også er Europas største by. Her kan du utforske historiske steder, shoppe i eksklusive butikker og bli kjent med den russiske kulturen før du legger ut på din episke togreise.

2. Beijing, Kina
Du er i Asia og det merker du! La deg imponere av Den forbudte by og Den himmelske freds plass og oppdag Beijing sammen med andre unge. Har finner du alt fra skyskrapere og ville nattklubber til templer og rolige hager. Gjør deg klar for et skikkelig kultursjokk!

3. Bangkok, Thailand
Du kommer til å elske det yrende folkelivet Bangkok har å by på. Bangkok er überpopulært blant backpackere fordi det er billig og fordi du kan få tak i alt du kan tenke deg, så få unnagjort litt shopping i Bangkok før du legger ut på dykketur eller melder deg til frivillig arbeid.

4. Sydney, Australia
Sydney, Wow! Du må bare elske den australske atmosfæren, utsikten over havna, Operahuset og Bondi Beach. Kast deg på bølgene og lær deg å surfe på en av våre surfekurs, hopp i fallskjerm eller legg ut på road trip med en campervan.

5. Christchurch, New Zealand
Gjør deg klar for noen helt fantastiske naturopplevelser, bare lei en campervan og kjør avgårde! Har du lyst til å reise på en billigere og mer sosial måte, kan du alltids kjøpe et busspass til en av backpackerbussene, der du garantert blir kjent med andre backpackere.

6. Auckland, New Zealand
Du har nå ankommet Nordøya og er du Ringenes Herre fan er du nå midt i smørøyet. I «Home of Middle Earth» kan du dra på guidede turer til Hobbittun, filmsettet fra Ringenes herre. Er du ikke fan kan du velge å vrake i adrenalinfylte opplevelsesreiser eller legge ut på ditt eget eventyr i en innleid campervan.

7. Los Angeles, California, USA
California dreamin’, neste stopp: solfylte LA! Skaff deg en kabriolet eller en campervan og legg ut på tur til verdenskjente attraksjoner som Grand Canyon, Las Vegas, Yosemite National Park og San Diego. Sving innom San Fransisco på vei tilbake til LA og få med deg atmosfæren på Venice Beach før du stikker til The Big Apple.

8. New York, USA
Avslutt din Jorden Rundt-reise med ett smell, ta sightseeing til nye høyder og dra på helikoptertur! På denne måten får du sightseeingen unnagjort i en fei, noe som gir deg masser av tid til å shoppe, henge ut i Central Park eller ta en svipptur til Niagara Falls.

Anbefalt reiselengde

Denne reiseruten kan gjennomføres på ca. 3 - 4 måneder, men vi anbefaler litt mer tid hvis du vil ha fullt utbytte av alle destinasjonene. Du bestemmer selv hvor lenge du vil være på hvert sted.

Hvorfor reise med KILROY?

Når du bestiller din reise med oss får du hjelp av reisespesialister som selv har besøkt stedene på din reiserute. Derfor kan vi bistå med gode reisetips og råd, samt alt av praktisk informasjon både før og underveis på reisen. Dette inkluderer informasjon om vær og klima, finansiering, reisebudsjett, visum, reiseforsikring, opplevelser og aktiviteter, med mer. 

ISIC-kortet gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter over hele verdenFlere billettmuligheter med ISIC-kortet

ISIC-kortet (International Student Identity Card) gir deg muligheten til å bestille denne reiseruten med våre rimelige og fleksible ungdoms- og studentbilletter. Samtidig er ISIC-kortet et offisielt studentbevis som gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter i 125 land verden over. Les mer om ISIC-kortet her!

 

Vil du ha hjelp til å bestille denne Jorden Rundt-reisen?
Kontakt oss

Sett sammen din egen reiserute

Sett sammen din egen reiserute
I løpet av tre enkle steg kan du sette sammen din egen drømmereise. Velg dine favorittdestinasjoner og reiselengde, så vil vi skreddersy den perfekte ruten for deg!
Les mer

 

Kontakt