Jorden Rundt - Hikers Heaven

Hikers Heaven - Jorden Rundt-reiser med KILROY
Fra NOK 29.900Pris fra, per person

Inkluderer

  • Alle flybilletter
  • Bestillingsomkostninger
  • ISIC-kort
Hvis du elsker trekking og turer i fantastisk landskap er dette den perfekte Jorden Rundt-reisen for deg! Destinasjonene på denne ruten er nøye utvalgt for å skulle gi deg de beste trekkingopplevelsene du kan forestille deg. Dette er Hikers Heaven!

Oslo – Kilimanjaro - Kathmandu – Auckland // Christchurch – Buenos Aires // Santiago - Cartagena - Los Angeles // San Francisco - Reykjavik - Oslo

// = Reise på egenhånd eller på en organisert opplevelsestur

*Dette priseksempelet inkluderer kun flybilletterog gjelder for studenter og ungdom, men vi kan også sette sammen en lignende reiserute som er gyldig for alle aldre. Opplevelsesturer på de enkelte destinasjonene kan legges til etter eget ønske.

Husk at dette bare er et forslag på en Jorden Rundt-reise. Hvis du har lyst til å inkludere andre destinasjoner, eller reise på en helt annen Jorden Rundt-reise kan vi naturligvis også hjelpe deg med dette. Ta kontakt med en av våre reisespesialister, så vil de hjelpe deg. De elsker å sette sammen reiser og de gir deg gode råd som du kan ta med deg på veien. 

Anbefalt reiselengde

Denne reiseruten kan gjennomføres på ca. 3 måneder, men vi anbefaler litt mer tid hvis du vil ha fullt utbytte av alle destinasjonene. Du bestemmer selv hvor lenge du vil være på hvert sted.

Hikers' Heaven - din reiserute i bilder


Kilimanjaro

Første stopp på reisen er Afrikas legendariske og høyeste fjell, Kilimanjaro. Du lander på flyplassen som ligger en drøy times kjøretur foten av fjellet. Du kan velge mellom flere forskjellige trekkingruter som varierer i både pris, lengde og vanskelighetsgrad.

Vi anbefaler: 9 dagers trekking på Machame-ruten

Kathmandu

Turens høydepunkt (bokstavelig talt) kommer tidlig på denne reisen - ingen grunn til å vente, er det vel? Kathmandu og Nepal er, som du sikkert vet, hjemstedet for fjellkjeden Himalaya og verdens høyeste fjell: Mount Everest! Det kribler i bena til selv de mest hardbarkede trekkerne når Himalayafjellene står på menyen. Gled deg til å bestige "Stairway to heaven"!

Vi anbefaler: 18 dagers vanvittig trekking-eventyr i Himalaya 

Auckland

Så er turen kommet til New Zealands hovedstad Auckland. Byen ligger på Nordøya, som (også) er kjent for sin fantastiske natur. Generelt er New Zealand et av de aller vakreste landene i verden når det kommer til naturlandskap, og er derfor et opplagt stopp på en reiserute som Hikers' Heaven!

Vi anbefaler: 9 fantastiske dager på Nordøya

Christchurch

Akkurat som Nordøya, byr Sørøya på New Zealand på massevis av vanvittige naturopplevelser. Glenorchy og Milford Sound i Fiordland må definitivt oppleves! Du vil angre resten av livet hvis du ikke unner deg selv en fottur i disse vakre omgivelsene.

Vi anbefaler: 9 dagers rundreise på Sørøya

Buenos Aires

Sørvest for Argentinas pulserende hovedstad Buenos Aires, finner du Patagonia. Området som deles med nabolandet Chile, er et av de aller vakreste og beste for trekking i hele Sør-Amerika. Her bugner det av isbreer, innsjøer, fjell og fossefall for deg å utforske!  

Vi anbefaler: 22 dagers trekking fra Buenos Aires i Argentina til Santiago i Chile

Santiago

Enten du velger å gå eller fly til Santiago i Chile, er Torres del Plaine i den sørlige delen av Patagonia det mest opplagte stedet å dra på trekking i Chile. Torres del Plaine er spesielt berømt for den populære W-trek, som visstnok skal være den mest billedskjønne trekkingruten i hele Patagonia!

Vi anbefaler: 6 dagers formidabel W-trek i Chile

Cartagena

Ikke langt fra den gamle colombianske kolonibyen Cartagena ligger Santa Marta. Stedet er startpunkt for de aller fleste trekkingrutene til The Lost City. Trekkingrutene tar deg med dypt inn i den colombianske jungelen, hvor du vlant annet vil få oppleve massive elvestryk, spennende jungel og eksotiske små landsbyer innen du kommer fram til The Lost City!

Vi anbefaler: 5 dagers jungeltrekking til The Lost City 

Los Angeles

The City of Angels! Los Angeles er så mye mer enn kjendispotting, Beverly Hills og strandpromenader som Santa Monica og Malibu. I Los Angeles bakhage finner du nemlig også kule trekkingruter som Runyon Canyon Loop og Griffith Park Trail, hvor du blant annet passerer det ikoniske Hollywood-skiltet. 

Vi anbefaler: 13 dagers crazy rundreise fra LA til San Francisco

San Francisco

Akkurat som med L.A., så har San Francisco mye å tilby trekkingglade turister! Berry Creek Falls, Tennesse Valley Trail og en tur til Mount Tamalpais State Park er blant de mest populære. 

Reykjavik

Du er snart ved veis ende, men det er fortsatt en destinasjon igjen på agendaen! Island er et av de få stedene på jorden som kan minne mer om en science fiction-film enn virkelighet. Vi trenger vel egentlig ikke å fortelle deg at landskapet her er helt unikt? Få med deg de mange varme kildene, opplev geysirer og besøk både aktive og tidligere aktive vulkaner.

Vi anbefaler: 8 dagers villmarkeventyr på Island

Hvorfor reise med KILROY?

Når du bestiller din reise med oss får du hjelp av reisespesialister som selv har besøkt stedene på din reiserute. Derfor kan vi bistå med gode reisetips og råd, samt alt av praktisk informasjon både før og underveis på reisen. Dette inkluderer informasjon om vær og klima, finansiering, reisebudsjett, visum, reiseforsikring, opplevelser og aktiviteter, med mer. 

Vil du ha hjelp til å bestille denne Jorden Rundt-reisen?
Kontakt oss

Sett sammen din egen reiserute

Sett sammen din egen reiserute
I løpet av tre enkle steg kan du sette sammen din egen drømmereise. Velg dine favorittdestinasjoner og reiselengde, så vil vi skreddersy den perfekte ruten for deg!
Les mer

 

Kontakt