Jorden Rundt - Island Fever

Island Fever
Fra NOK 15 800,-Pris fra, per person

Inkluderer

  • Alle flybilletter
  • ISIC-kort
  • Bestillingsomkostninger
Hva med å reise fra øy til øy til Karibia? Vi sperret i hvert fall opp øynene første gang vi dumpa borti denne herlige reiseruta!

Oslo - Miami - Jamaica - Sint Maarten - Port of Spain (Trinidad) - Tobago - Barbados - Dominica - Antigua & Barbuda - Puerto Rico - Oslo

 

*Dette priseksempelet gjelder for studenter og ungdom, men vi kan også sette sammen en lignende reiserute som er gyldig for alle aldre

Våre reisespesialister hjelper deg med å skreddersy det som kan bli ditt livs drømmereise! Ved siden av våre fleksible Jorden Rundt-billetter kan vi også hjelpe deg med overnatting, opplevelsesreiser, lokal transport (busspass, leiebil eller campervan), reiseforsikring og mye mer.

Island Fever - din reiserute i bilder: 

Husk at dette bare er et forslag på en reiserute. Hvis du har lyst til å inkludere andre destinasjoner, eller reise på en helt annen reise kan vi naturligvis også hjelpe deg med dette.

Anbefalt reiselengde

Denne reiseruten kan gjennomføres på ca. 3-6 uker, men vi anbefaler litt mer tid hvis du vil ha fullt utbytte av alle destinasjonene. Du bestemmer selv hvor lenge du vil være på hvert sted.

Forslag til opplevelser

På en tur som dette handler det meste om vakre strender, flott natur og eksotisk karibisk mat og kultur! Tempoet på disse øyene er bedagelig, så bare len deg tilbake å nyt livet. Skulle du derimot ønske å være mer aktiv finnes det flere gode muligheter for det. Du kan for eksempel prøve alt fra surfing, dykking, kitesurfing, seiling og trekking på denne turen! Ta kontakt med en av våre reisespesialister for mer detaljert informasjon om hva du kan gjøre hvor. 

Flere billettmuligheter med ISIC-kortetISIC-kortet gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter over hele verden

ISIC-kortet (International Student Identity Card) gir deg muligheten til å bestille denne reiseruten med våre rimelige og fleksible ungdoms- og studentbilletter. Samtidig er ISIC-kortet et offisielt studentbevis som gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter i 125 land verden over. Les mer om ISIC-kortet her!

Hvorfor reise med KILROY?

Når du bestiller din reise med oss får du hjelp av reisespesialister som selv har besøkt stedene på din reiserute. Derfor kan vi bistå med gode reisetips og råd, samt alt av praktisk informasjon både før og underveis på reisen. Dette inkluderer informasjon om vær og klima, finansiering, reisebudsjett, visum, reiseforsikring, opplevelser og aktiviteter, med mer. 

Vil du ha hjelp til å bestille denne Jorden Rundt-reisen?
Kontakt oss

Sett sammen din egen reiserute

Sett sammen din egen reiserute
I løpet av tre enkle steg kan du sammen med KILROY sette sammen din egen reiserute. Velg dine drømmesdestinasjoner og reiselengde, så vil vi skreddersy den perfekte ruten for deg!
Les mer

 

Kontakt