Jorden Rundt - Latino Vibes

Latino Vibes
Fra NOK 15 890,-Pris fra, per person

Inkluderer

  • Alle flybilletter
  • ISIC-kort
  • Bestillingsomkostninger
Brasil, Peru, Colombia, Costa Rica, Mexico, Cuba, Cayman Islands og Miami! Altså, hvis du elsker Latin-Amerika har du nettopp truffet Jackpot! På denne reisen får du oppleve noe av det beste Latin-Amerika har å by på: fargerik kultur, vakre strender, spennende historie, deilig mat og drikke, samba, salsa, rom og sigarer. Kan man egentlig be om mer?

Oslo - Rio de Janeiro // Lima - Bogota - San Jose // Cancun - Havana - Cayman Islands - Miami - Oslo

 

// = reis på egenhånd eller på en organisert opplevelsesreise

*Dette priseksempelet gjelder for studenter og ungdom, men vi kan også sette sammen en lignende reiserute som er gyldig for alle aldre.

Våre reisespesialister hjelper deg med å skreddersy det som kan bli ditt livs drømmereise! Ved siden av våre fleksible Jorden Rundt-billetter kan vi også hjelpe deg med overnatting, opplevelsesreiser, lokal transport (busspass, leiebil eller campervan), reiseforsikring og mye mer.

Latino Vibes - din reiserute i bilder:

Husk at dette bare er et forslag på en Jorden Rundt-reise. Hvis du har lyst til å inkludere andre destinasjoner, eller reise på en helt annen Jorden Rundt-reise kan vi naturligvis også hjelpe deg med dette.

Anbefalt reiselengde

Denne reisen kan gjøres på ca. 2-3 måneder, men vi anbefaler litt lengre tid hvis du vil ha fullt utbytte av alle destinasjonene. Du bestemmer selv hvor lenge du vil være på hvert sted.

Forslag til opplevelser

Noen stikkord for denne turen er inka og maya kultur, strender, surfing, øyhopping i Karibien, og dykking. Vi tilbyr mange spennende aktiviteter og opplevelser på denne reisen, og vi kan anbefale å forhåndsbestille noen av de. På den måten vil du få mest mulig utav din Jorden Rundt-reise! 

Hva med å bli med på en organisert tur som tar deg fra Rio via Ilha Grande til Sao Paolo, når du er i Brasil? Og er det i det hele tatt nødvendig å nevne at Machu Picchu og inkastiene er et must når du først er i Peru? Eller hva med å lære spansk i Havana eller jobbe som frivillig med skilpadder i Costa Rica? 

Uansett hva du foretrekker å bruke tiden din på, så finner du garantert noe som passer for deg! Sjekk ut vårt store utvalg av opplevelsesturer og aktivteter i Rio de Janeiro, Lima, Bogota, San Jose, Cancun, og Miami!

ISIC-kortet gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter over hele verdenFlere billettmuligheter med ISIC-kortet

ISIC-kortet (International Student Identity Card) gir deg muligheten til å bestille denne reiseruten med våre rimelige og fleksible ungdoms- og studentbilletter. Samtidig er ISIC-kortet et offisielt studentbevis som gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter i 125 land verden over. Les mer om ISIC-kortet her!

Hvorfor reise med KILROY?

Når du bestiller din reise med oss får du hjelp av reisespesialister som selv har besøkt stedene på din reiserute. Derfor kan vi bistå med gode reisetips og råd, samt alt av praktisk informasjon både før og underveis på reisen. Dette inkluderer informasjon om vær og klima, finansiering, reisebudsjett, visum, reiseforsikring, opplevelser og aktiviteter, med mer. 

Vil du ha hjelp til å bestille denne Jorden Rundt-reisen?
Kontakt oss

Sett sammen din egen reiserute

Sett sammen din egen reiserute
I løpet av tre enkle steg kan du sette sammen din egen drømmereise. Velg dine favorittdestinasjoner og reiselengde, så vil vi skreddersy den perfekte ruten for deg!
Les mer

 

Kontakt