Jorden Rundt - Malenes Madness

Malenes Madness
Fra NOK 49 990,-Pris fra, per person

Inkluderer

  • Alle flybilletter
  • ISIC-kort
  • Bestillingsomkostninger
  • Dunes, Deltas & Falls - 21 dager
  • Delhi to Kathmandu Adventure - 15 dager
  • Bali Surf Camp - 8 dager
  • Togpass i Japan
Safari, ekstremsport og naturopplevelser i Afrika. Kultur og opplevelser i India og Nepal. Backpacking, strender, surfing og dykking på Bali og Filippinene. Avslutt med litt galskap i herlige Japan. Alt dette på samme tur! Er du fristet nå?

Reiserute:
Oslo – Cape Town // Livingstone – New Delhi // Kathmandu – Kuala Lumpur – Bali – Manila – Osaka // Tokyo – Oslo

 

// = Reise på egenhånd eller på en organisert opplevelsestur

*Dette priseksempelet gjelder for studenter og ungdom, men vi kan også sette sammen en lignende reiserute som er gyldig for alle aldre


Vår reisespesialist Malene i Trondheim har satt sammen en uhyre spennende reise der kontrastene er store. Malene har selv vært på alle destinasjonene og har mange kule anbefalinger å komme med.

Kontakt gjerne Malene eller en av våre reisespesialister for å avtale et møte hvor du kan sette deg ned med noen som har vært der du drømmer om å reise. Vi gir deg gode råd rundt alt det praktiske før og underveis på reisen inkludert info om vær og klima, finansiering, reisebudsjett etc.

Malenes Madness - din reiserute i bilder

Anbefalt reiselengde:

Denne Jorden Rundt-reisen kan gjøres på ca. 3 måneder, men vi anbefaler litt lengre tid hvis du vil ha fullt utbytte av alle destinasjonene. Du bestemmer selv hvor lenge du vil være på hvert sted utover lengden på opplevelsesreisene.

Inkluderte opplevelsesreiser

På denne Jorden Rundt-reisen har vi inkludert flere spennende opplevelsesreiser i prisen. Dette inkluderer en reise fra Cape Town til spektakulære Victoria Falls i Zimbabwe, en spennende opplevelsestur fra New Delhi til Kathmandu i Nepal, surfecamp på Bali, samt et 7-dagers togpass i Japan

Husk at overnatting og lokal transport er inkludert på alle opplevelsesreisene. I tillegg er utvalgte måltider på hele reisen inkludert. Klikk på de forskjellige turene for å se reiseruten for hver opplevelsesreise.

Forslag til flere opplevelser

Denne turen byr på gode muligheter til å være aktiv, så hvis du liker å trene og holde deg i aktivitet kan du for eksempel bli med på fitness camp i tillegg til surfecamp på Bali, mens Filippinene er fantastisk for dykking!

Vil du heller finne din indre ro kan du bli med på yoga camp når du er i India - yogaen hjemland. Nepal på sin side er verdenskjent for sine mange gode trekkingløyper, så hvofor ikke bli med på en topptur i Himalaya?

I Malaysia kan vi anbefale at du blir med på en opplevelsestur til Borneo hvor du kan se de flotte orangutangene i sitt naturlige habitat. En utflukt til Perhentian Islands er heller ikke å forrakte - faktisk, så kommer du til å elske det!

ISIC-kortet gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter over hele verdenFlere billettmuligheter med ISIC-kortet

ISIC-kortet (International Student Identity Card) gir deg muligheten til å bestille denne reiseruten med våre rimelige og fleksible ungdoms- og studentbilletter. Samtidig er ISIC-kortet et offisielt studentbevis som gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter i 125 land verden over. Les mer om ISIC-kortet her!

Hvorfor reise med KILROY?

Når du bestiller din reise med oss får du hjelp av reisespesialister som selv har besøkt stedene på din reiserute. Derfor kan vi bistå med gode reisetips og råd, samt alt av praktisk informasjon både før og underveis på reisen. Dette inkluderer informasjon om vær og klima, finansiering, reisebudsjett, visum, reiseforsikring, opplevelser og aktiviteter, med mer. 

 

Vil du vite mer om denne jorden rundt reisen?
Kontakt Malene

Sett sammen din egen reiserute

Sett sammen din egen reiserute
I løpet av tre enkle steg kan du sette sammen din egen drømmereise. Velg dine favorittdestinasjoner og reiselengde, så vil vi skreddersy den perfekte ruten for deg!
Les mer

 

Kontakt