Jorden Rundt - Pacific Island Hopper

Pacific Island Hopper
Fra NOK 29 690,-Pris fra, per person

Inkluderer

  • Alle flybilletter
  • ISIC-kort
  • Bestillingsomkostninger
Hvor digg hadde det ikke vært å hoppe fra øy til øy i Stillehavet? Den drømmen kan bli virkelighet med denne reiseruta der du er innom Stillehavsøyer som Tonga, Fiji, Samoa, Cook Islands og Tahiti!

Oslo - Tokyo - Auckland - Tonga - Fiji - Upolu Island (Samoa) - Rarotonga (Cook Islands) - Tahiti - Los Angeles - Oslo

*Dette priseksempelet er gyldig for alle aldre

Våre reisespesialister hjelper deg med å skreddersy det som kan bli ditt livs drømmereise! Ved siden av våre fleksible Jorden Rundt-billetter kan vi også hjelpe deg med overnatting, opplevelsesreiserlokal transport (busspass, leiebil eller campervan), reiseforsikring og mye mer.

Pacific Island Hopper - din reiserute i bilder:

Husk at dette bare er et forslag på en Jorden Rundt-reise. Hvis du har lyst til å inkludere andre destinasjoner, eller reise på en helt annen Jorden Rundt-reise kan vi naturligvis også hjelpe deg med dette.

Anbefalt reiselengde

Denne reiseruten kan gjennomføres på ca. 2-3 måneder, men vi anbefaler litt mer tid hvis du vil ha fullt utbytte av alle destinasjonene. Du bestemmer selv hvor lenge du vil være på hvert sted.

Forslag til opplevelser

I tillegg til selve reisen kan vi hjelpe deg med å organisere spennende aktiviteter og opplevelser mens du er på tur, og dermed sørge for at din Jorden Rundt-reise blir en uforglemmelig opplevelse! For eksempel er mulighetene for flotte naturopplevelser og adrenalinpumpende aktiviteter endeløse på New Zealand, mens Tonga og Tahiti er perfekt for dykking og snorkling. På Fiji kan vi anbefale øyhopping - tro oss, du vil ikke gå glipp av vakre yasawa-øyene når du er på Fiji! 

Når du har fått nok av det tropiske øylivet (er det mulig å få nok av det egentlig..?), kan du glede deg til å runde av din reise med en uforglemmelig road trip langs USAs vestkyst! På denne road tripen får du med deg steder som Yosemite nasjonalpark, Grand Canyon, Las Vegas og San Francisco. Ikke rart vi digger denne jorden rundt-reisen, eller hva?

Flere billettmuligheter med ISIC-kortetISIC-kortet gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter over hele verden

ISIC-kortet (International Student Identity Card) gir deg muligheten til å bestille denne reiseruten med våre rimelige og fleksible ungdoms- og studentbilletter. Samtidig er ISIC-kortet et offisielt studentbevis som gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter i 125 land verden over. Les mer om ISIC-kortet her!

Hvorfor reise med KILROY?

Når du bestiller din reise med oss får du hjelp av reisespesialister som selv har besøkt stedene på din reiserute. Derfor kan vi bistå med gode reisetips og råd, samt alt av praktisk informasjon både før og underveis på reisen. Dette inkluderer informasjon om vær og klima, finansiering, reisebudsjett, visum, reiseforsikring, opplevelser og aktiviteter, med mer. 

Vil du ha hjelp til å bestille denne Jorden Rundt-reisen?
Kontakt oss

Sett sammen din egen reiserute

Sett sammen din egen reiserute
I løpet av tre enkle steg kan du sette sammen din egen drømmereise. Velg dine favorittdestinasjoner og reiselengde, så vil vi skreddersy den perfekte ruten for deg!
Les mer

 

Kontakt