Sett sammen din egen reiserute

Sett sammen din egen reiserute

Her kan du med tre enkle steg sette sammen din egen reiserute, eksperimentere med ulike destinasjoner og reiselengde. Når du har valgt din drømmereise og sendt din henvendelse til oss, vil en av våre reisespesialister ta kontakt med deg og bistå med gode råd og tips til din reiserute. På den måten får du mest mulig ut av både reisen og pengene! Du setter sammen din egen reiserute lenger ned på denne siden. 

Design din egen reiserute med 3 enkle steg - KILROY

Hvordan fungerer det? 
Når du sender din henvendelse hvor du har angitt dine ønsker til reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialiter sette i gang og lete etter de beste billettene og overnattingene for deg. Denne reisespesialisten vil bli din personlige reiserådgiver og vil legge mye energi og innsats i å finne den beste løsningen for deg, og dermed sørge for at du får din livs drømmereise oppfylt!

Personlig reisespesialist med erfaring fra lignende reise
En av fordelene med å reise med KILROY er nettopp det at du vil få hjelp av en personlig reisespesialist som har erfaring fra en lignende reise. Alle våre reisespesialister er eksperter innenfor sine områder. Du vil derfor få uvurderlig hjelp når det kommer til anbefalinger om hvor lang tid det er realistisk å skulle tilbringe på din reise og hvor mye det vil koste. Reisespesialisten kan også gi deg tips om hva du bør unngå og hva du ikke skal gå glipp av! Denne rådgivningen er gratis, og vil bidra til at din reise blir en stor suksess!

Jo mer informasjon du gir, jo bedre hjelp kan du få!
For at reisespesialisten skal kunne hjelpe deg på beste måte, er det viktig at du deler så mye informasjon som mulig om dine reiseønsker. Det er fint om du kan fortelle oss litt om hva slags type person du er - liker du for eksempel å være aktiv på reisen? Eller kanskje du er en mer laidback type? Hvis du forteller oss litt om hva du forventer å få ut av reisen, vet vi også hva vi kan anbefale deg basert på dine ønsker og ditt budsjett. 

Så, hva venter du på? Starten på din drømmereise er kun 3 enkle sted unna! 

Destinasjoner

 

DD-MM-ÅÅÅÅ

DD-MM-ÅÅÅÅ

Vennligst angi et ca. budsjett for hvor mye du ønsker å benytte på reisen. Det vil hjelpe oss med å kunne sette opp en fin reiserute for deg.

Kontaktinformasjon

 

DD-MM-ÅÅÅÅ

 

Send
Kontakt