Jorden Rundt - Stephanies Smashing Route

Stephanies Smashing Route
Fra NOK 114 600,-Pris fra, per person

Inkluderer

 • Alle flybilletter
 • ISIC-kort
 • Bestillingsomkostninger
 • Følgende opplevelsesreiser:
 • Serengeti to Zanzibar
 • Discover India
 • Bangkok to Bali on a shoestring
 • Most of the coast
 • Short Moe
 • Fiji Discovery
 • Westerner 2
Dette er litt av et eventyr! Gorillatrekking og safari i Afrika, backpacking i India og Thailand, YOLO i Indonesia fra Java til Bali, overlanding i Australia, busspass på New Zealand, øyhopping på Fiji og fra vestkysten til østkysten i USA. Hva venter du på?

Reiserute:

OSLO – NAIROBI // ZANZIBAR – DELHI // KOCHI – BANGKOK // BALI – SYDNEY // CAIRNS – AUCKLAND // CHRISTCHURCH – FIJI – LOS ANGELES – OSLO

 

// = Reise på egenhånd eller på en organisert opplevelsestur

*Dette priseksempelet gjelder for studenter og ungdom, men vi kan også sette sammen en lignende reiserute som er gyldig for alle aldre

Vår reisespesialist Stephanie i Trondheim har skreddersydd en utrolig spennende pakke som garantert vekker reiselysten hos de aller fleste. Denne turen har "alt"!

Kontakt gjerne Stephanie eller en av KILROYs reisespesialister for å avtale et møte hvor du kan sette deg ned med noen som har vært der du drømmer om å reise. Vi gir deg gode råd rundt alt det praktiske før og underveis på reisen inkludert info om vær og klima, finansiering, reisebudsjett, m.m.

Stephanies Smashing Route - din reiserute i bilder:

Anbefalt reiselengde

Denne Jorden Rundt-reisen kan gjøres på ca. 5-6 måneder, men vi anbefaler litt lengre tid hvis du vil ha fullt utbytte av alle destinasjonene. Du bestemmer selv hvor lenge du vil være på hvert sted utover lengden på opplevelsesreisene.

Inkluderte opplevelsesreiser

På denne Jorden Rundt-reisen har vi inkludert flere spennende opplevelsesreiser i prisen - med andre ord: her får du mye for pengene! Noen stikkord for denne turen er safari, regnskog, trekking, storbyer, surfing, road trip, seiling, dykking, strender, øyhopping og shopping.

Overnatting og lokal transport er inkludert på alle opplevelsesreisene. I tillegg er utvalgte måltider på hele reisen inkludert.

Nedenfor har vi listet alle opplevelsesturene som er inkludert i prisen. Klikk på de forskjellige turene for å se detaljer om hver enkelt opplevelsesreise.

ISIC-kortet gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter over hele verden

Flere billettmuligheter med ISIC-kortet

ISIC-kortet (International Student Identity Card) gir deg muligheten til å bestille denne reiseruten med våre rimelige og fleksible ungdoms- og studentbilletter. Samtidig er ISIC-kortet et offisielt studentbevis som gir deg tilgang til fordeler og studentrabatter i 125 land verden over. Les mer om ISIC-kortet her!

Hvorfor reise med KILROY?

Når du bestiller din reise med oss får du hjelp av reisespesialister som selv har besøkt stedene på din reiserute. Derfor kan vi bistå med gode reisetips og råd, samt alt av praktisk informasjon både før og underveis på reisen. Dette inkluderer informasjon om vær og klima, finansiering, reisebudsjett, visum, reiseforsikring, opplevelser og aktiviteter, med mer. 

 

Vil du vite mer om denne jorden rundt reisen?
Kontakt Malene

Sett sammen din egen reiserute

Sett sammen din egen reiserute
I løpet av tre enkle steg kan du sette sammen din egen drømmereise. Velg dine favorittdestinasjoner og reiselengde, så vil vi skreddersy den perfekte ruten for deg!
Les mer

 

Kontakt